• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

mesa studio preamp gibson les paul classic clip

iliasaek

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλημερα παιδες!

Ολοκληρωσα ενα rack που εστησα με υπομονη,χρημα και πολυ noiz gr(βλ αγγελιες μου του χου.. ;)) και ανεβασα ενα προχειρο videακι με μια gibson les paul classic που απεκτησα προσφατα :)

Πολυ ωραιο το λεσπολι,αρκει να καταφερω να συνηθισω τη γεφυρα(νιωθω πως δε μπορω να στηριξω καλα τον αντιχειρα μου,σαν να ειναι στον αερα ενα πραμα ???

Γνωμες (για τον ηχο κυριως)ευπροσδεκτες!!

Δε μεσολαβει μικροφωνο,το audio ειναι οτι πηρε το padακι μ!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλόπαιχτός όλος ο εξοπλισμός σου φίλε μου.

Ο ήχος είναι πολύ ωραίος (όσο ακούγεται από το padακι σου) και υπόσχεται πίο καλά αποτελέσματα σε κανονική ηχογράφηση.

Άμα μπορείς ανέβασε καμιά φώτο να δούμε το rack και αναμένουμε και μιά πιό καλή ηχογράφηση.

Για τέλος θα σου πω και ένα μπράβο για το παιξιμό σου!

Ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια παιδες!!!!

Συντομα θα ανεβασω κατι πιο συγκεκριμενο και σωστα ηχογραφημενο 8)

Καλόπαιχτος ο καινούριος εξοπλισμός!  :)

ΥΓ: Ωραιότατα είναι τα rack, αλλά εμένα άλλο μου κέντρισε την προσοχή. Η κεφαλή που φαίνεται δεξιά ποιος Mark είναι, ο II ή o III;

Aπό τα λίγα που μπορώ να καταλάβω από το κλιπάκι, ωραίος και κλασσικός ήχος... με γεια!

Καλόπαιχτος ο καινούριος εξοπλισμός!  :)

ΥΓ: Ωραιότατα είναι τα rack, αλλά εμένα άλλο μου κέντρισε την προσοχή. Η κεφαλή που φαίνεται δεξιά ποιος Mark είναι, ο II ή o III;

Ευχαριστω!!

Ειναι ενας mark iii purple stripe και ειναι οντως ονειρο :) :) :)

Εγινα πολυ boogακιας ;D

Τι έννοεις για την γέφυρα, πως δεν σε βολεύει..? τη στάνταρ γέφυρα ABR δεν έχει;

bloody_sunday είπε:
Aπό τα λίγα που μπορώ να καταλάβω από το κλιπάκι, ωραίος και κλασσικός ήχος... με γεια!
Ευχαριστω bloody!!

Τι έννοεις για την γέφυρα, πως δεν σε βολεύει..? τη στάνταρ γέφυρα ABR δεν έχει;

Ειναι tune o matic..

Ειναι η πρωτη μου lp και με ξενιζει..

Νιωθω πως η tune o matic bridge θετει τον καρπο σε μεγαλη αποσταση απο το σωμα της κιθαρας σε σχεση πχ με μια floyd rose τυπου γεφυρα..

Λογικά η κιθάρα σου φοράει την ABR1 γέφυρα, αλλά όποια κι αν έχει είναι λίγο-πολύ στανταρ στις les paul το πως "κάθεται" η γέφυρα (άρα και το χέρι). Άρα είναι θέμα συνήθειας... προσωπικά βρίσκω πολύ βολικό τον τρόπο τοποθέτησης του χεριου σε μια les paul. Νομίζω με τον καιρό θα το συνηθίσεις...

frunobulax είπε:
Λογικά η κιθάρα σου φοράει την ABR1 γέφυρα, αλλά όποια κι αν έχει είναι λίγο-πολύ στανταρ στις les paul το πως "κάθεται" η γέφυρα (άρα και το χέρι). Άρα είναι θέμα συνήθειας... προσωπικά βρίσκω πολύ βολικό τον τρόπο τοποθέτησης του χεριου σε μια les paul. Νομίζω με τον καιρό θα το συνηθίσεις...

Μακαρι!

Γιατι ηχητικα με καλυπτει και με το παραπανω το οργανο 8)

Βρε iliasaek, γράφε αν θέλεις έξω από τις παραθέσεις γιατί δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τι έγραψες εσύ.  ;)

Mark III λοιπόν...σε ζηλεύω ακόμα περισσότερο!  ;D ;D ;D

Να τα χαίρεσαι όλα και να ανεβάζεις που και που κάνα κλιπ να χαίρονται και τα αυτιά μας.  :)

geodimitri είπε:
Βρε iliasaek, γράφε αν θέλεις έξω από τις παραθέσεις γιατί δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τι έγραψες εσύ.  ;)

Mark III λοιπόν...σε ζηλεύω ακόμα περισσότερο!  ;D ;D ;D

Να τα χαίρεσαι όλα και να ανεβάζεις που και που κάνα κλιπ να χαίρονται και τα αυτιά μας.  :)
Ωχ τα κανα μπαχαλο οντως,τωρα το πηρα χαμπαρι!!!

Ευχομαι να αποκτησεις συντομα τον εξοπλισμο που ονειρευεσαι(αν δεν το χεις κανει ηδη ;))

iliasaek είπε:
Ωχ τα κανα μπαχαλο οντως,τωρα το πηρα χαμπαρι!!!

Ευχομαι να αποκτησεις συντομα τον εξοπλισμο που ονειρευεσαι(αν δεν το χεις κανει ηδη ;))
Απ' το στόμα σου και στο Θεού τ' αυτί!  :D

Να 'σαι καλά φίλτατε, ελπίζω κι εγώ εν καιρώ να πάρω κάτι απ' αυτά που ονειρεύομαι.  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back