Ας καγχάσω, Καγχ, καγχ, όσο για ανατομία, μου επιτρέπεις φαντάζομαι να γνωρίζω καλύτερα των ανωτέρων θηλαστικών, από εσένα. Για το δε παίγνιο τα σαζμάν και τα πιασμάν, έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν υπάρχει αμεροληψία και τήρηση των κανόνων έναντι όλων, παρά μόνο σε ότι συμπαθούμε υμείς ως ''χιούμορ'' Πχ Χάρυ Κλυν, έβγαζες γκόμενα με μια κολγκέιτ που εξακολουθητικά μας πασάρουν κάποιοι, μόνο που ο Χάρης, εκτός από κομμουνιστής, ήταν και κωμικός και σατίριζε τους πάντες, όχι μόνο ότι δεν γούσταρε.
Πως να το κάνουμε βρε αδελφέ, όταν ο άλλος σε κάθε ευκαιρία με χτυπάει πόσο γελοίοι ήταν οι άλλοι κι εγώ φροντίζω να του θυμίσω τα αντίστοιχα στο ανάποδο.
Σε κάθε περίπτωση, εξακολουθώ να διατηρώ την εύρυθμο λειτουργία του παρασυμπαθητικού μου, πλην όμως όχι για πουλί όσο συνεχίζεται αυτό το θέατρο, που έδιωξε αρκετούς άξιους ανθρώπους και φαντάζομαι πως εξακολουθεί να αποτρέπει κι άλλους.
Εν κατακλείδι, ή κόβεται εντελώς ακόμα και τον υπαινιγμό της κολγκέιτ που βγάζει γκόμενα στην ΕΣΣΔ, ή το αφήνετε λάσκα στο σύνολο, άλλη επιλογή, δεν υπάρχει, αν θέτε να λέτε πως έχετε κανόνες