Αγορά κιθάρας από UK

Ειναι καλαί κιθάραι αυταί?
Ποιαι? 

Άι τελαι?

Καλαί είναι. Αρκεί να μην μιλάς με τον t-800 από πάνω!

Ναι, αλλά έδωσε και 3 δευτερόλεπτα για να βγούνε. Οπότε αν το πάρουν σερί και πάρουνε την πόρτα αμπάριζα προλαβαίνουν. "Ότι παντελεήμων και φιλεύσπλαχνος Φιουζιονάρας υπάρχει..."

Το παγκόσμιο ρεκόρ στα 50m είναι 5.56 πάντως. Τόσο φιλεύσπλαχνος είναι ..?

Το παγκόσμιο ρεκόρ στα 50m είναι 5.56 πάντως. Τόσο φιλεύσπλαχνος είναι ..?

Έχω δώσει αβάτζο στην πόρτα άλλα 3 σεγόντια λέμε.

Άλλη φορά να μην βαράνε ξένες πόρτες άμα δεν ξέρουνε ασούμε.

Basket Total (1 item)

Squier FSR Classic Vibe '60s Custom Telecaster Electric Guitar in Olive Green

Qty: 1
£332.50

Subtotal:

£332.50
Delivery:

£22.99

TOTAL Ex. VAT

£355.49

Αυτό είναι το κόστος της αγοράς.

Κάνεις μια μετατροπή από λίρες σε euro, το πολλαπλασιάζεις επί 0,24 για να βρεις τον ΦΠΑ που θα πληρώσεις ΕΔΩ, και μετά προσθέτεις τους δασμούς και το κόστος εκτελωνισμού πάνω σ' αυτό το ποσό.
Αγαπητέ fusion ευχαριστώ !μέχρι το φπα το έχω υπολογίσει το ποσό ...το κόστος εκτελωνισμού δεν γνωρίζω.

Άσε που σκέφτηκα και άλλη (πιθανή) λύση.Να πω σε ένα φίλο μου στο Bermingham   να την αγοράσει και να τη φέρει όταν θα έρθει Ελλάδα σε κανά δεκαπενθήμερο.

Τωρααα...τι παίζει με κιθάρα στο αεροπλάνο , καμία ιδέα..

Ρε τι πάθαμε με το Brexit! 

Κ αν καταφέρουν να προλάβουν , τους φωνάζεις πίσω κ τους λες "ελάτε να σας πω για μια καλή ευκαιρία, στην ομάδα που διοικώ, ψάχνουμε γρήγορο δυνατό δεξί Μπακ "....

Άσε που σκέφτηκα και άλλη (πιθανή) λύση.Να πω σε ένα φίλο μου στο Bermingham   να την αγοράσει και να τη φέρει όταν θα έρθει Ελλάδα σε κανά δεκαπενθήμερο.

Το συζητάς?

Αυτό να κάνεις.

Για αεροπλάνο δεν ξέρω.

Τωρααα...τι παίζει με κιθάρα στο αεροπλάνο , καμία ιδέα..
Αναλόγως με τι πετάς... Αν είσαι με καμία Ryan/ Easy άσε... Με τη φιλόξενη Aegean σε gigbag και μέσα, κάτι μπορεί να γίνει. 

Για το αεροπλανο ισως τα βρεις λιγο σκουρα - κααααααααποτε ταξιδευα συνεχως με κιθαρα στην πλατη με Aegean και British αλλα αυτα εχουν κοπει εδω και χρονια. Θα πρεπει να ρωτησεις τον φιλο σου με τι εταιρεια ταξιδευει και να βγαλεις ακρη μαζι τους, μην εκπλαγεις ομως αν σου πουν τιποτα για 60αρι και βαλε για "sports/musical equipment" και ΑΝ το δεχτουν, και βεβαιωσου οτι μιλατε παντα για ΚΑΜΠΙΝΑ και οχι oversized hold luggage. 

Το θεμα αποσκευες, ειδικα cabin, και αεροπορικες εχει καταντησει μια τραγωδια την τελευταια 5ετια οποτε προσωπικα θα εκπλαγω αν καταφερεις να βγαλεις ακρη με μικροτερο κοστος. Μακαρι να κανω λαθος και να σου πουνε παρακαλω περαστε no problems, αλλα χλωμο το κοβω...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Bolt on κιθάρα στο αεροπλάνο= την λύνεις και την βάζεις στην βαλίτσα με τα ρούχα
Βέβαια με σούπερ- ντούπερ συσκευασία στο μπράτσο για το βρεις one piece.

ΥΓ: Χωρίς να έχει τύχει να ταξιδέψω με την Sky Express, πιθανώς ως πιο "φρέσκοι" στον ανταγωνισμό, να είναι πιο ανεκτικοί στις on board κιθάρες. 

Bolt on κιθάρα στο αεροπλάνο= την λύνεις και την βάζεις στην βαλίτσα με τα ρούχα

Απλά μη ξεχνάς ότι πλέον κάνουν τελωνειακό έλεγχο στις πτήσεις από UK οπότε στην.... απίθανη περίπτωση που ο τελωνειακός κάνει τη δουλειά του και καταλαβει ότι έφερες κιθάρα θα στη .... φορέσει ?

Ώπα....Καλή σκέψη!!Κοίτα να δεις που για να μεταφέρουμε κιθάρες θα ακολουθούμε τακτικές Narcos? 

Βέβαια με σούπερ- ντούπερ συσκευασία στο μπράτσο

Τρίχες,εγώ τόσα χρόνια με τα... βρακιά μου τύλιγα μέσα στη βαλιΤΖα τα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και BULLET PROOF μπρατσα των ΚΑΛΎΤΕΡΩΝ ΚΙΘΑΡΩΝΕ του πλανήτη δηλαδή των TELECASTER  κατά τη διάρκεια των ΠΤΉΣΕΩΝ.

Σούπερ ντουπερ συσκευασία χρειάζονται κάτι χρεΠγια τύπου strat (πλάκα κανω κανένα μπράτσο Fender δεν παθαίνει τίποτα)

Μην παίρνετε κιθάρες από το Uk , είναι ανάποδες , για αριστερόχειρες σαν αυτες του Χεντριξ....όπως τα αυτοκίνητα τους που ειναι δεξιοτίμονα ?

Άσχετο αλλά για Harley Benton tele  τι άποψη έχετε?

Παρεμπιπτόντως είμαι κάτοχος μίας Fender strat hss(mexico) 00's  και προσφάτως της squier jazzmaster 40th anniversary( το χειρότερο quality control ever).

Έπαιξα με μία Harley benton και πραγματικά ο ήχος ήταν μούρλια ,το μανίκι κομπλέ και ήμουν στο τσακ να παραγγείλω ετούτη από Θωμά:

https://www.thomann.de/gr/harley_benton_te_25th_firemist.htm

,,,μέχρι που είδα την squier CV σε olive green και έπαθα έρωτα.!

Τρίχες,εγώ τόσα χρόνια με τα... βρακιά μου τύλιγα μέσα στη βαλιΤΖα τα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και BULLET PROOF μπρατσα των ΚΑΛΎΤΕΡΩΝ ΚΙΘΑΡΩΝΕ του πλανήτη δηλαδή των TELECASTER  κατά τη διάρκεια των ΠΤΉΣΕΩΝ.
Μάλιστα... μάλιστα...

Το ξέρεις φίλοους ότι πλέον η ΑΑΔΕ  παρακολουθεί social media, για να βγάλει... λαβράκια ?

Εμείς εδώ φυσικά κάνουμε υποθετικές, υπερβολικές και ενίοτε φανταστικές συζητήσεις, βεβαίως... βεβαίως...   

να παραγγείλω ετούτη από Θωμά:
Μεταξύ μας τώρα και ασχέτως τι θα σου πει ο SF ?

Αυτή απ' τον Θωμά είναι "κανονική" tele- είναι alder

Η άλλη είναι τσίου- μπίου "εξωτικά" ξύλα.

Πάντως βλέπω πως υπάρχει θέμα με τις tele στο forum βλέπω???
θέμα, τί θέμα?

επι του θέματος.

Ο νάκας τις έχει σχεδόν όλες

https://www.nakas.gr/el/proionta/mousika-organa/kithares/ilektrikes-kithares/fender-fender-squier-fsr-stratocaster-h-ht-lrl-blk-ilektriki-kithara_840631/?affid=14&gclid=CjwKCAjwjMiiBhA4EiwAZe6jQzm0vUMhWSjNVBgxhXvi3FOQuFBoooBqfve8GbIu_Cab49OBChouwBoCMksQAvD_BwE

πάνε βάλε μια παρεγγελία για αυτόν τον 

Oliver Green πως τον λεν και τέλος

και μέχρι τώρα δεν τις φέρνει γιατί το λάδι ελιάς στο εξωτερικό το βλέπουν με το κιάλι

ενω εδώ...σιγά τα ωά

θα στη φέρει και πιο φτηνά

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back