- Πόντοι
- 1,708
Ποιαι?Ειναι καλαί κιθάραι αυταί?
Άι τελαι?
Καλαί είναι. Αρκεί να μην μιλάς με τον t-800 από πάνω!
Το παγκόσμιο ρεκόρ στα 50m είναι 5.56 πάντως. Τόσο φιλεύσπλαχνος είναι ..?
Ποιαι?Ειναι καλαί κιθάραι αυταί?
Αγαπητέ fusion ευχαριστώ !μέχρι το φπα το έχω υπολογίσει το ποσό ...το κόστος εκτελωνισμού δεν γνωρίζω.Basket Total (1 item)
![]()
Squier FSR Classic Vibe '60s Custom Telecaster Electric Guitar in Olive Green
Qty: 1
£332.50
Subtotal:
£332.50
Delivery:
£22.99
TOTAL Ex. VAT
£355.49
Αυτό είναι το κόστος της αγοράς.
Κάνεις μια μετατροπή από λίρες σε euro, το πολλαπλασιάζεις επί 0,24 για να βρεις τον ΦΠΑ που θα πληρώσεις ΕΔΩ, και μετά προσθέτεις τους δασμούς και το κόστος εκτελωνισμού πάνω σ' αυτό το ποσό.
Άσε που σκέφτηκα και άλλη (πιθανή) λύση.Να πω σε ένα φίλο μου στο Bermingham να την αγοράσει και να τη φέρει όταν θα έρθει Ελλάδα σε κανά δεκαπενθήμερο.
Αναλόγως με τι πετάς... Αν είσαι με καμία Ryan/ Easy άσε... Με τη φιλόξενη Aegean σε gigbag και μέσα, κάτι μπορεί να γίνει.Τωρααα...τι παίζει με κιθάρα στο αεροπλάνο , καμία ιδέα..
Βέβαια με σούπερ- ντούπερ συσκευασία στο μπράτσο για το βρεις one piece.Bolt on κιθάρα στο αεροπλάνο= την λύνεις και την βάζεις στην βαλίτσα με τα ρούχα
Bolt on κιθάρα στο αεροπλάνο= την λύνεις και την βάζεις στην βαλίτσα με τα ρούχα
Ώπα....Καλή σκέψη!!Κοίτα να δεις που για να μεταφέρουμε κιθάρες θα ακολουθούμε τακτικές Narcos?Bolt on κιθάρα στο αεροπλάνο= την λύνεις και την βάζεις στην βαλίτσα με τα ρούχα
Βέβαια με σούπερ- ντούπερ συσκευασία στο μπράτσο
Μάλιστα... μάλιστα...Τρίχες,εγώ τόσα χρόνια με τα... βρακιά μου τύλιγα μέσα στη βαλιΤΖα τα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και BULLET PROOF μπρατσα των ΚΑΛΎΤΕΡΩΝ ΚΙΘΑΡΩΝΕ του πλανήτη δηλαδή των TELECASTER κατά τη διάρκεια των ΠΤΉΣΕΩΝ.
Μεταξύ μας τώρα και ασχέτως τι θα σου πει ο SF ?να παραγγείλω ετούτη από Θωμά:
θέμα, τί θέμα?Πάντως βλέπω πως υπάρχει θέμα με τις tele στο forum βλέπω???