- Πόντοι
- 2,148
μη σε νοιάζειΚάτι terminator είδα με κοντόκανη , κάτι γάτες...?
θα μπω μπροστά να σε σώσω
και να φανταστείς έχω μόνο 3.5 τέλε
μη σε νοιάζειΚάτι terminator είδα με κοντόκανη , κάτι γάτες...?
??πάνε βάλε μια παρεγγελία για αυτόν τον
Oliver Green πως τον λεν και τέλος
Μη δίνεις σημασία...Κάτι terminator είδα με κοντόκανη , κάτι γάτες...?
Αυτή άλλωστε είναι η ακαταμάχητη γοητεία του Noiz, αγαπητέ Alex.Αυτό που κάποιος πάει να δει τι γράφει η 2η σελίδα και ξαφνικά είναι εκτός θέματος σχεδόν κάθε thread με ξεπερνάει ?
Έχει φάει τη μισή το σκαθάρι;μη σε νοιάζει
θα μπω μπροστά να σε σώσω
και να φανταστείς έχω μόνο 3.5 τέλε
Έχει φάει τη μισή το σκαθάρι;
Εεεεελα ρε... Σοβαρά; Και βογγάει το YouTube από θετικά reviews για αυτήν...squier jazzmaster 40th anniversary( το χειρότερο quality control ever).
Αγορα κιθαρας απο UK λεει.Αυτό που κάποιος πάει να δει τι γράφει η 2η σελίδα και ξαφνικά είναι εκτός θέματος σχεδόν κάθε thread με ξεπερνάει ?
Κοντεύω να πιστέψω το εξής σενάριο.Αυτό που κάποιος πάει να δει τι γράφει η 2η σελίδα και ξαφνικά είναι εκτός θέματος σχεδόν κάθε thread με ξεπερνάει ?
Ή τρολλισμα?Αγορα κιθαρας απο UK λεει.
Η κιθαρα ειναι τελε.
Να μην βεβαιωθουμε πρωτα πως ειναι αγνες οι προθεσεις του κ δεν εχει πεσει θυμα ινφλουεσινγκ?
Το διαψεύδωΚοντεύω να πιστέψω το εξής σενάριο.
Το θέμα όλων μας είναι οι Telecaster.
Οι πρώτες σελίδες των διαφορων thread είναι απλά για ξεκάρφωμα ?
ούτε δεύτερο βρακί στον πωπο τους
Kαλοκαιρι του '21 φιλος που μετακομισε απο UK Ολλανδια καταφερε και βρηκε μια μεταφορικη που του εστειλε -καπως- τα πραγματα χωρις να χρειαστει εκτελωνισμος, τωρα κατα ποσο ηταν θεμα "νομικα γκρι πατεντας" του μεταφορεα και κατα ποσο οφειλοταν στο early days μπαχαλο που επικρατουσε εδω πανω δε ξερω να σου πω. Αλλος φιλος που μετακομιζει συντομα απο UK Ιταλια νομιζω δε θα τη γλυτωσει την καμπανα, θα τον ρωτησω πλακα πλακα τι καθεστως επικρατει και τι εχει κανονισει...Ερωτησις
Πριν σχεδόν 15 χρόνια όταν γύρισα από το βροχονησι έστειλα όλα τα πράγματα πίσω με μεταφορική. Έλληνας ο τύπος (έμπιστος όμως) έπαιρνε τα πράγματα, τα αποθηκευε κ μια φορά το μήνα τα έστελνε κ πήγαινες να τα πάρεις σε μια αποθήκη στη μέση του πουθενά (στο βουνό πάνω από Ασπρόπυργο νομίζω, εντάξει το μέρος ήταν λίγο κάνω το σταυρό μου μην μου την πέσει κανένας).
Τέτοιες λύσεις πλέον ξέρει κανείς που είναι στο Γιου κεη αν παίζουν ακόμα ή αν φορολογουνται κ έτσι? Μιλάμε είχα στείλει τα πάντα έτσι. Κ κιθάρα κ πεταλιερα κ άλλα 50 κιλά πραμάτεια μαζεμένη ( μετακόμιση κανονική ήταν)
Έτσι εξηγείται ότι δεν φέρνανε κιθάρες από Αγγλία.
Δεν είχανε έξτρα βρακιά να τυλίξουνε το μπράτσο για το αεροπλάνο ασούμε.
Καλά ρε Στράτε εσύ νομίζεις ότι ο SF πουλούσε τελέ εκεί...; Βρακιά πουλούσε! ντεμέκ προστατευτικά μπράτσων...