Πραγματικά στο πρώτο ΓΚΡΑΑΑΝ του SS μου πήγε το τόσκα στην κάλτσα. Ναι υπάρχει διαφορά και είναι εμφανής!Με γεια Νικόλα και καλόπαικτος! Με συναρπάζει πολύ το "ίδια ένταση, καμία σχέση ως εμπειρία". Είναι τέλειο που αλλιώς γεμίζει τον χώρο ο κάθε ενισχυτής και μόνο με λάμπα το αισθάνεσαι αυτό, η κιθάρα και ο ενισχυτής γίνονται ένα σαν όργανο
Θα ανεβάσω φωτόζ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΤΑΣ, θα συμμαζέψω λίγο πρώτα γιατί γίνεται πανικός από καλώδια παντού και ακαταστασία...ΠΟΛΥ μου αρέσει η σοφίτα σου με το όλο setup, μακάρι να βρίσκεις τον χρόνο και την ευκαιρία να τα χαίρεσαι στις εντάσεις που πρέπει τα πράγματά σου. Καλόπαιχτος ο νέος ενισχυτής! Είναι και στο μάτι όμορφος.
Έπεσα με τα μούτρα στο να τον λειτουργώ ως πεταλομηχανή στο καθαρό κανάλι του Bassman και δεν δοκίμασα τίποτα άλλο προς το παρόν. Δεν δοκίμασα ούτε το καθαρό κανάλι του Vibrolux, ούτε καν το Burn κανάλι του Bassman που υποτίθεται είναι και το ατού του ενισχυτή.Νικόλα αν μπορείς και γνώμες χωρίς πετάλια σε αυτές τις εντάσεις φίλωΖ
Σου χρωστάω μία σοφίτα ΈκτοραΠΟΛΥ μου αρέσει η σοφίτα σου με το όλο setup, μακάρι να βρίσκεις τον χρόνο και την ευκαιρία να τα χαίρεσαι στις εντάσεις που πρέπει τα πράγματά σου. Καλόπαιχτος ο νέος ενισχυτής! Είναι και στο μάτι όμορφος.
Πάρε από εκεί τον κώνο, δεν μπορεί να παρκάρει μια καινούργια κιθάραΣου χρωστάω μία σοφίτα Έκτορα
Προβολή συνημμένου 53436
Τουναντίον, περιμένω να ρθει καμιά καινούρια κιθάρα για να πάρω τον κώνο από εκει να ανοίξει το πάρκιν. Κρατάω τη θέση δηλαδή.Πάρε από εκεί τον κώνο, δεν μπορεί να παρκάρει μια καινούργια κιθάρα![]()
Θα έχεις σκεφτεί ωστόσο τι κιθάρα θέλεις να έρθει...Τουναντίον, περιμένω να ρθει καμιά καινούρια κιθάρα για να πάρω τον κώνο από εκει να ανοίξει το πάρκιν. Κρατάω τη θέση δηλαδή.
(Όπως πάει η οικονομική κατάσταση θα την κρατάω για πολύ την θέση)
Ε, fender stratocaster έχουμε, fender telecaster έχουμε, fender showmaster έχουμε, να μην έρθει μία ρημαδοjaguar καποια στιγμή; Ας πουμε -πρώτα ο Κιθ Ρίτσαρντς- μες στο 2027? Καλα θα ήταν...Θα έχεις σκεφτεί ωστόσο τι κιθάρα θέλεις να έρθει...
Όλα τα καλά έχει η σοφίτα @Nicholas Chili , κιθάρες, ενισχυταρα και ωραία πετάλια! Ομορφιές! Να τα χαίρεσαι!
Υ.Γ. : ένα Gibson-οειδές χρειάζεσαι με PAFs, θα έλεγα. Γνώμη μου. Think about it.
O neck μαγνητης ( https://qpickups.com/qshop/product/...le-bridge-micawber-gibson-paf-humbucker-neck/ ) της Tele μου δεν πιάνεται?![]()
![]()
Μία Jaguar με PAFs λοιπόν!!