Blackie δεν αναφερόμουν σε σένα προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεκτό να γουστάρεις την ESP/LTD ή την ΤΟΚΑΙ πιο πολύ από την
Gibson (τις οποίες παρεπιπτόντως δεν έχω δοκιμάσει ΠΟΤΕ και ούτε πρόκειται, γιατί όσαν αφορά τις μεν δεν μου αρέσουν οι metal-ίζουσες κιθαρες, τις δε δεν είναι και το πιο διαδεμένο οργανο στην Ελλάδα αλλά και πάλι προτιμώ το οριτζινάλε) δεκτό και εγώ να γουστάρω το κλάσσικ.
Το θέμα είναι η παραπληροφόρηση. Σου λέει η ρημάδα η εταιρία ''πάρε τη γαμημένη την
Gibson, τις έκοψα τα ακριβά καπάκια, τα binding, τα inlays και δεν ξέρω εγώ τί σκατά άλλο να μπορέσεις να την πάρεις πιο φθηνά'' και καταλήξαμε ότι είναι μάπα και δεν ξέρω 'γω τί. Λέει η κοπελιά παραπάνω ''άκουσα ό,τι αξίζει η ακριβή epi από την φθηνή
gibson'', και αυτό είναι το αποτέλεσμα αυτής ακριβώς της παραπληροφόρησης. Σαν να σου λέω εσένα που σου αρέσουν οι ESP ότι οι Grassroots είναι και μαμώ και είσαι κορόιδο που πας σε ESP. Είμαστε σοβαροί? Και μένα ο αδερφός μου ο μικρός πριν 2 χρόνια ήθελε κιθάρα, άνοιξα thread εδώ και έλεγα ''να ο μικρός θέλει LP'' ''Α, την epi την custom (custom!!! χαχαχα) να πάρεις, καλύτερη και από LP studio'' (μιλάω για την κλασσική ebony, όχι τα σπέσιαλ-signature μοντέλα κατα καιρούς με αμερικάνικους μαγνήτες) ε, την πήραμε, και τί καταλάβαμε? Απορώ δηλαδή ώρες-ώρες αν αυτή που βρίσκουν π.χ. την συγκεκριμένη ''καλύτερη'' από την studio, αν θα πρέπει να αλλάξουν χόμπυ...