- Πόντοι
- 923
Sorry αλλά το να θεωρείς ότι είναι υπερτιμημένα τα προϊόντα της εταιρίας κρίνοντας από το πιο φθηνιάρικο είναι κάπως....φάουλ... ;Dhijack5 είπε:Σωστή η παρατήρησή σου ωστόσο θεωρώ πως είναι ιδιαίτερα υπερτιμημένα κάποια προϊόντα τους. Δεν λέω πως ο συγκεκριμένος ενισχυτής επιβεβαιώνει αυτή την άποψη και σίγουρα ποιος είμαι εγώ για να το κρίνω. Απλώς από την πολύ-πολύ μικρή εμπειρία μου με μια κιθάρα τους της πλάκας (θα μου πείτε της Squier είναι αλλά έχει επάνω το όνομά της και φέρουν ευθύνη για τα προϊόντα τους) απογοητεύτηκα πλήρως από την ποίοτητα κατασκευής και κυρίως των υλικών. Μπορεί σε πιο ακριβές κιθάρες να βάζουν ό,τι καλύτερο υπάρχει, ούτε έχω όμως ούτε και θα έχω σύντομα την οικονομική άνεση για να το διαπιστώσω. Γι' αυτό έκτοτε, από τις Fender είμαι μακρυά.
Άσε που μιλάμε για ΑΛΛΗ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ εντελώς ;D...Η squier ΔΕΝ είναι fender (όπως και η epiphone ΔΕΝ είναι Gibson

(πάντως ομολογουμένως υπάρχουν πολλές squier που αξίζουν αλλά μιλάμε για τις λίγο πιο ακριβές, όχι αυτές του 100ρικου)
Πάντως στο θέμα σου, νομίζω ότι με τον mustang θα έχεις πολύ μεγαλύτερη πληθώρα ήχων. Και για τα εφέ του έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, οπότε βγαίνεις από το μπελά να ψάχνεις πεταλιέρες και πεταλάκια

Είναι τρομερό το πόσες επιλογές έχεις με τα συγκεκριμένα χρήματα που κάνει...
Εγώ αν ήμουν στο δίλλημά σου (πρόσεξε, όχι στη θέση σου) θα έπαιρνα τον bugera v5 για να έχω για να κάνω practise έναν μικρό, class A λαμπάτο ενισχυτή αλλά έχω τα κατάλληλα πεταλάκια-πεταλιέρα για επιπλέον εφέ και γκάζι σε περίπτωση που δεν μου φτάσει (γιατί μην νομίζεις ότι ο v5 ''γκαζάρει'' το ίδιο με τον v22επειδή είναι η ίδια σειρά

Επομένως εσύ που δεν διαθέτεις επιπλέον εξοπλισμό νομίζω ότι σε συμφέρει πιο πολύ να πας σε mustang