- Πόντοι
- 18
Δεν το πιστεύωgdevelek είπε:Τι σε κάνει να πιστεύεις πως μ' αυτόν δεν θα έχεις το ίδιο ακριβώς πρόβλημα (έντασης);

Δεν το πιστεύωgdevelek είπε:Τι σε κάνει να πιστεύεις πως μ' αυτόν δεν θα έχεις το ίδιο ακριβώς πρόβλημα (έντασης);
Χωρίς να δώσω καμία σημασία στις προϋποθέσεις της πρώτης σελίδας, νομίζω ότι μόλις έδωσες τη λύση της εξίσωσης. ;DVasmar είπε:Βάζω στην εξίσωση άλλον έναν ενισχυτή. mesa boogie express 5:25 (10αρι ηχείο).
Μεγειές, καλόπαιχτος!Vasmar είπε:Ξεθάβω το θέμα για να πω πως η λύση βρέθηκε και μάλιστα από τις αγγελίες του NOIZ!
Και το όνομα αυτού: mesa boogie express 5:25 .
Τον ενισχυτή τον έχω περίπου 15 μέρες και κάθε φορά που τον ανοίγω με αφήνει με το στόμα ανοιχτό.Έχω ερωτευτεί το καθαρό του κανάλι (παίρνει άψογα ό,τι πετάλι του έχω βάλει μπροστά!) αλλά και το βρώμικό του,το οποίο θα το χαρακτήριζα vintage και marshallικό όσο κι αν σας φαίνεται περίεργοΔεν λέω περισσότερα,επιφυλάσσομαι όμως για clips όταν αγοράσω ένα 57άρι
![]()
Αυτος κι αν ειναι High gain amp!Ειπες πως δεν θελεις τοσα γκάζια :Δύο ενισχυτές που καλώς ή κακώς έχω στα υπόψιν και τους έχω ακούσει μόνο στο internet είναι:Blackstar HT-40