- Πόντοι
- 18
Ήρθε η ώρα να θίξω ένα πολυσυζητημένο μεν,διαφορετικό για τον καθένα δε θέμα.Αγορά λαμπάτου ενισχυτή.Για ένα σωρό λόγους τόσα χρόνια την έχω βγάλει με προσομοιώσεις και transistor.Τώρα πλέον ως πρωτοετής φοιτητής επιλέγω να γυρίσω σελίδα και να αγοράσω τον πρώτο μου λαμπάτο με την προοπτική να είναι μια σοβαρή επένδυση που θα έχω για χρόνια αλλά και να αποτελέσει την καλύτερη δυνατή βάση για τον ήχο μου.
To make a long story short , παραθέτω τα κριτήρια που θέλω να πληροί ο ενισχυτής:
1)Να είναι combo
2)Να μην υπερβαίνει τα 50 watts
3)Να έχει fx loop
4)Να μην είναι too heavy.Τον αγοράζω με την προοπτική να με ακολουθεί σε προβες,studio και live!
5)Να έχει κατά το δυνατόν ΑΨΟΓΑ καθαρά και να αποτελεί ΤΕΛΕΙΑ βάση για τα πετάλια μου
6)Εκτός από το καθαρό κανάλι,ένα OD κανάλι θα ήταν καλοδεχούμενο.
7)Θέλω να είναι ο ορισμός του VERSATILE ενισχυτή.Να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς σε διάφορα είδη(γι'αυτό τον θέλω πεταλομηχανή). Ενδεικτικά: blues-rock-fusion και το μέγιστο gain που θα χρειαστώ θα είναι για hard rock.
8 )Ένα built in reverb θα ήταν χρήσιμο,αλλά μη βασίσετε τις προτάσεις σας σε αυτό! ;D
9)Να μην υπερβαίνει τα 900 E
Θέλω μια πρώτη γνώμη από όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν.
Όλες οι προτάσεις θα δοκιμαστούν αν είναι δυνατό,το Σεπτέμβρη που θα ανέβω Αθήνα για δοκιμές!
Δύο ενισχυτές που καλώς ή κακώς έχω στα υπόψιν και τους έχω ακούσει μόνο στο internet είναι:
Blackstar HT-40
Bogner Alchemist
Ευχαριστώ προκαταβολικά!! 8)
To make a long story short , παραθέτω τα κριτήρια που θέλω να πληροί ο ενισχυτής:
1)Να είναι combo
2)Να μην υπερβαίνει τα 50 watts
3)Να έχει fx loop
4)Να μην είναι too heavy.Τον αγοράζω με την προοπτική να με ακολουθεί σε προβες,studio και live!
5)Να έχει κατά το δυνατόν ΑΨΟΓΑ καθαρά και να αποτελεί ΤΕΛΕΙΑ βάση για τα πετάλια μου
6)Εκτός από το καθαρό κανάλι,ένα OD κανάλι θα ήταν καλοδεχούμενο.
7)Θέλω να είναι ο ορισμός του VERSATILE ενισχυτή.Να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς σε διάφορα είδη(γι'αυτό τον θέλω πεταλομηχανή). Ενδεικτικά: blues-rock-fusion και το μέγιστο gain που θα χρειαστώ θα είναι για hard rock.
8 )Ένα built in reverb θα ήταν χρήσιμο,αλλά μη βασίσετε τις προτάσεις σας σε αυτό! ;D
9)Να μην υπερβαίνει τα 900 E
Θέλω μια πρώτη γνώμη από όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν.
Όλες οι προτάσεις θα δοκιμαστούν αν είναι δυνατό,το Σεπτέμβρη που θα ανέβω Αθήνα για δοκιμές!
Δύο ενισχυτές που καλώς ή κακώς έχω στα υπόψιν και τους έχω ακούσει μόνο στο internet είναι:
Blackstar HT-40
Bogner Alchemist
Ευχαριστώ προκαταβολικά!! 8)
Τελευταία επεξεργασία από moderator: