- Πόντοι
- 38
Απ'τo headstock. Αν έχει κλίση, gay, αν είναι ίσιο, ανδρικό. ;Davalon είπε:και χωρις τα τσαρουχια ;D ;D ;D...
αληθεια απο τι καθοριζετε ενα ανδρικο μπασσο;;
απο τι ενα αδερφιστικο;
Στις κιθάρες αυτό αφορά τον κιθαρίστα. ;Davalon είπε:iσχυει και για τις κιθάρες αυτο;;
Σχεδόν οποιοδήποτε μπάσσο και μια πένα! Ο Sixx παίζει με thunderbird (κορυφαίο το καινούριο sig. του) ενώ ο Newsted με fender-οειδή (Sadowsky βέβαια, καμιά σχέση με τα γνωστά fender). Κατ'εμέ ότι μπάσσο και να πάρεις, αν ρυθμίσεις σωστά τον ενισχυτή (και με λίγο έως πολύ compressιon) θα βγάλεις τον ήχο που θες.vasilis01 είπε:μαλον μεσα στο επομενο 10ημερο α παραγειλω το μπασακι θελω να κανω μια ερωτισολα ακομη. εψαξα το τι ηχο θα ηθελα να εχω και θελω κατι αναμεσα σε nikki Sixx(motley crue) και metallica. τι μπασακι θα μπορουσε να δωσει αυτον τον ηχο???eεχω ενα warwick blue cab 60 και μια πεταλιερα boss me-20b εαν αυτο βοηθαει....
Μάλλον εννοείς το 9ο τάστο και όχι το 19ο. Στο 9ο τάστο παίζεις πολύ άνετα. Στην περίπτωση όμως που για κάποιο λόγο εννοείς όντως το 19ο, χρήζεις ψυχιατρικής βοήθειας.vasilis01 είπε:thunderbird rulez 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
θελω να κανω μια ερωτισουλα και να μου απαντισει καποιος που εχει thunderbird. ποσο ευκολο ειναι να παιξει καποιος στα κατο ταστα???(εως το 19)
δεν ξερω ισως και να θελω λιγακι :kwstas79 είπε:Μάλλον εννοείς το 9ο τάστο και όχι το 19ο. Στο 9ο τάστο παίζεις πολύ άνετα. Στην περίπτωση όμως που για κάποιο λόγο εννοείς όντως το 19ο, χρήζεις ψυχιατρικής βοήθειας.
Μην το παίρνεις προσωπικά. Ο Κώστας αστειεύεται...vasilis01 είπε:δεν ξερω ισως και να θελω λιγακι ::
:
μπορει καποιος να απαντησει στην ερωτιση μου??