Αγορά Μπάσσου

kwstas79 είπε:
Αυτό είναι αντρικό μπάσο:
Με τα τσαρούχια ...........  ;D  ;D  ;D

και χωρις τα τσαρουχια ;D ;D ;D...

αληθεια απο τι καθοριζετε ενα ανδρικο μπασσο;;

απο τι ενα αδερφιστικο;

avalon είπε:
και χωρις τα τσαρουχια ;D ;D ;D...

αληθεια απο τι καθοριζετε ενα ανδρικο μπασσο;;

απο τι ενα αδερφιστικο;
Απ'τo headstock. Αν έχει κλίση, gay, αν είναι ίσιο, ανδρικό.  ;D

και γιατί στο μπασο δεν αφορα τον μπασιστα;;;;

ωραίο avatar btw.

(λειτουρχει το gay-dar με βαση τα μπασα;)

Αντρικό μπάσο είναι ΑΥΤΟ

PinkBass.gif

μαλον μεσα στο επομενο 10ημερο α παραγειλω το μπασακι θελω να κανω μια ερωτισολα ακομη. εψαξα το τι ηχο θα ηθελα να εχω και θελω κατι αναμεσα σε nikki Sixx(motley crue) και metallica. τι μπασακι θα μπορουσε να δωσει αυτον τον ηχο???eεχω ενα warwick blue cab 60 και μια πεταλιερα boss me-20b εαν αυτο  βοηθαει....

vasilis01 είπε:
μαλον μεσα στο επομενο 10ημερο α παραγειλω το μπασακι θελω να κανω μια ερωτισολα ακομη. εψαξα το τι ηχο θα ηθελα να εχω και θελω κατι αναμεσα σε nikki Sixx(motley crue) και metallica. τι μπασακι θα μπορουσε να δωσει αυτον τον ηχο???eεχω ενα warwick blue cab 60 και μια πεταλιερα boss me-20b εαν αυτο  βοηθαει....
Σχεδόν οποιοδήποτε μπάσσο και μια πένα! Ο Sixx παίζει με thunderbird (κορυφαίο το καινούριο sig. του) ενώ ο Newsted με fender-οειδή (Sadowsky βέβαια, καμιά σχέση με τα γνωστά fender). Κατ'εμέ ότι μπάσσο και να πάρεις, αν ρυθμίσεις σωστά τον ενισχυτή (και με λίγο έως πολύ compressιon) θα βγάλεις τον ήχο που θες.

To πρώτο φυσικά θα πάρεις. Το δεύτερο δεν είναι μπάσο, είναι κακόγουστο αστείο.

thunderbird rulez 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

θελω να κανω μια ερωτισουλα και να μου απαντισει καποιος που εχει thunderbird. ποσο ευκολο ειναι να παιξει καποιος στα κατο ταστα???(εως το 19)

Κάθε ταστοσταυρός και ένας μικρός τάφος στο καλό γούστο............ ;D

vasilis01 είπε:
thunderbird rulez 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

θελω να κανω μια ερωτισουλα και να μου απαντισει καποιος που εχει thunderbird. ποσο ευκολο ειναι να παιξει καποιος στα κατο ταστα???(εως το 19)
Μάλλον εννοείς το 9ο τάστο και όχι το 19ο. Στο 9ο τάστο παίζεις πολύ άνετα. Στην περίπτωση όμως που για κάποιο λόγο εννοείς όντως το 19ο, χρήζεις ψυχιατρικής βοήθειας.

kwstas79 είπε:
Μάλλον εννοείς το 9ο τάστο και όχι το 19ο. Στο 9ο τάστο παίζεις πολύ άνετα. Στην περίπτωση όμως που για κάποιο λόγο εννοείς όντως το 19ο, χρήζεις ψυχιατρικής βοήθειας.
δεν ξερω ισως και να θελω λιγακι  ::) ::) ::)

μπορει καποιος να απαντησει στην ερωτιση μου??

vasilis01 είπε:
δεν ξερω ισως και να θελω λιγακι  ::) ::) ::)

μπορει καποιος να απαντησει στην ερωτιση μου??
Μην το  παίρνεις προσωπικά. Ο Κώστας αστειεύεται...

Πάντως -όχι ότι έχω thunderbird- προφανώς και δεν είναι τόσο εύκολο να φτάσεις τόσο ψηλά στην ταστιέρα, αλλά είναι κάτι που δε νομίζω να χρειαστείς ή να "απαιτήσεις" από ένα thunderbird... :)

O Bananaman ποτέ δεν αστειεύεται.  :P

Δεν θα εξετάσουμε την χρεία των 2 τελευταίων χορδών ή των πέρα από το 12ο (για ανάγκες οκτάβας) τάστων αλλά για να παίζεις στο 19ο τάστο ή είσαι σε στάση Ελληνορωμαικής ή φοράς το μπάσο παπιγιόν. Κι οποιος φοράει το Thunder σε μεγαλύτερο ύψος από τη ζώνη του, δεν το φοράει καλά.

...............και βέβαια ο Κώστας (εγώ) αστειεύεται................

Το thunderbird είναι λίγο κουλό να το πάρεις και να θέλεις να παίζεις μετά το 19 τάστο...περι ορέξεως...κολοκυθόπιτα....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back