Ενημερωτικού χαρακτήρα update:
Πήρα από περιέργεια να ρωτήσω την Aegean πόσο πάει να μεταφέρω την κιθάρα με extra εισιτήριο. Το site λέει κοστίζει όσο το κανονικό εισιτήριο, αλλά χωρίς τους φόρους.
ΑΛΛΑ
το εισιτήριο πρέπει να είναι στην ίδια κατηγορία με το δικό μου. Δηλαδή, economy εγώ, economy και η κιθάρα. Business εγώ, business και η κιθάρα.
και σαν να μην έφτανε αυτό:
η κιθάρα κλείνει ίδια "οικογένεια" με του επιβάτη. Δηλαδή αν έχω Light, χωρίς βαλίτσα εγώ, light και η κιθάρα, Αν όμως έχω "Flex" εγώ (εισιτήριο με βαλίτσα), ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΚΙΘΑΡΑ. Αλλά η κιθάρα δεν δικαιούται extra αποσκευή.
......
Το ξαναλέω με άλλα λόγια γιατί μου φαίνεται τόσο παράλογο που δεν μπορώ να το πιστέψω:
Επειδή εγώ θέλω να ταξιδέψω με 1 βαλίτσα και κιθάρα, πρέπει να κλείσω για την κιθάρα μου επιπλέον θέση, με βαλίτσα αλλά χωρίς να δικαιούμαι βαλίτσα..
Δηλαδή πόσο εκμετάλλευση πια? Έλεος..
Πραγματικά με συμφέρει πιο πολύ να πάρω μια καινούργια φθηνή Harley Benton εκεί και να φέρω την (τις) κανονικές μου με την μεταφορική όοοοταν έρθουν και τα υπόλοιπα πράγματα..
# Aegean : Βραβευμένη καλύτερη αερογραμμή, Customer-centric experience και πίτσες μπλε βιλγάρικες..