Αδυναμία σύνδεσης

Kostis Poulis

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με πολλή μουσική, δημιουργικότητα και υγεία! Από χτες το απόγευμα δεν μπορώ να συνδεθώ στο κομμάτι των αγγελιών του noiz χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Υπάρχει ένα μήνυμα στην οθόνη το οποίο αναφέρει ότι "Η σύνδεση δεν είναι εφικτή προσωρινά λόγω συντήρησης. Θα επανέλθουμε κανονικά το συντομότερο." αλλά άλλοι χρήστες με τους οποίους επικοινώνησα συνδέονται κανονικά και δεν φαίνονται να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Επίσης τις τελευταίες πέντε ημέρες, πριν σταματήσει η δυνατότητα σύνδεσης, δεν μου είχαν απαντήσει πέντε τουλάχιστον χρήστες σε προσωπικά μηνύματα πράγμα που με κάνει να συμπεράνω ότι μάλλον υπάρχει και κάποιο πρόβλημα με την αποστολή προσωπικών μηνυμάτων στις αγγελίες.

Είχε κανείς άλλος το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πώς το έλυσε; Επίσης υπάρχει κάποιος διαχειριστής στον οποίο πρέπει/μπορώ να απευθυνθώ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

Από χτες το απόγευμα δεν μπορώ να συνδεθώ στο κομμάτι των αγγελιών του noiz χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Υπάρχει ένα μήνυμα στην οθόνη το οποίο αναφέρει ότι "Η σύνδεση δεν είναι εφικτή προσωρινά λόγω συντήρησης. Θα επανέλθουμε κανονικά το συντομότερο." αλλά άλλοι χρήστες με τους οποίους επικοινώνησα συνδέονται κανονικά και δεν φαίνονται να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
τα ίδια και εγώ

Λίγη υπομονή παιδιά και ελπίζω μεσα στην ημέρα να λυθεί το θέμα.

Πρόβλημα over.

Πήρε μιάμιση μέρα να διορθωθεί η ζημιά απο την επίθεση που φάγαμε χτες μεσημέρι.

Αντέξαμε όμως μια χαρά.

Χαιρετώ!

Τις τελευταίες εβδομάδες (ίσως και περισσότερο) όποτε προσπαθώ να συνδεθώ στις αγγελίες για ανανέωση αγγελίας, μου ζητείται κωδικός σύνδεσης, επαλήθευση κλπ, και αφού συμπληρωθούν:

α) αν τσεκάρω remember me με προχωράει στο παρακάτω μήνυμα και δε μπορώ να συνεχίσω.

{"response":null,"error":"\u0386\u03ba\u03c5\u03c1\u03bf email \u03ae password","redirect":""}

β) αν δε τσεκάρω remember me μου πετάει το παρακάτω μήνυμα, μη αφήνοντας με να προχωρήσω προφανώς, αλλά αν πατήσω back με πετάει στην αρχική σελίδα των αγγελιών και είμαι logged in.

{"response":1,"error":[],"redirect":""}

Απο το κινητό δεν έχω κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα.

Το seutp είναι windows 10, mozila firefox (παλαιότερα δεν είχα κάποιο θέμα).

υγ: κωδικοί, mail όλα σωστά, άνευ ad-block κλπ

Τα errors που σου παρουσιάζονται λένε πως έδωσες λάθος κάποιο από τα στοιχεία.

Πολύ πιθανόν να έχει να κάνει με το buffer του browser. Προσπάθησε να καθαρίσεις το ιστορικό στις Ρυθμίσεις.

Όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να επαναλάβω το πρόβλημα που σου παρουσιάστηκε.

Αν θες ενημέρωσε με όταν σου ξανασυμβεί. Θα το ψάξω εν τω μεταξύ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back