AC/DC live in ATHENS

• Thread starter Thread starter vs
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 44K
Aν υπαρχει καποιος που θελει να ξεφορτωθει κανενα εισητηριο,ευχαριστως να τον εξυπηρετησω!

Suede είπε:
Aν υπαρχει καποιος που θελει να ξεφορτωθει κανενα εισητηριο,ευχαριστως να τον εξυπηρετησω!
φιλε παιζουν 3 εισιτηρια στην θυρα 9 σειρα 17 !!!!!!! εκει ακριβως που σταματαει το στεητζ....την τιμη την αφηνω οσο τα πηρα 90ε...γιατι τελικα πηρα προσκλησεις απο τον Ανκους....

πες μου αμεσα εαν ειναι !!!!  τα δινω και τα 3 μαζι ειναι στη σειρα !!!!

Jasemeister είπε:
]Παιδιά, έχω επιπλέον ενα εισιτήριο των 90 Ευρώ ένεκα φαντάρου, όποιος ενδιαφέρεται πμ.

Λυπάμαι, μόνο για AC/DC, δεν έχω για MADONNA [/size] :P :D
Άκυρον, αράξτε. This ticket is no longer available. Thank you for your understanding. See you at OAKA. Hugs & kisses.

Εγω ανεβαινω απο Ροδο.

Αυτογραφα υπογραφω μετα την συναυλια ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ για μιση ωρα

Καλημερα παιδες.Αν ενδιαφερεται κανεις περισσευει εισιτηριο για αρενα(80 ευρω).Λογω δουλειας δεν θα μπορεσω να παω.Αν ενδιαφερεται κανεις το αφηνω στην τιμη που το πηρα.Τηλ 6978641693

Παίδες.... Μιας και οι ωρα κοντοζυγωνει ξερει κανεις αν οι αριθμοι των θεσεων θα ισχυουν?????????

δλδ θα πρεπει να κατσεις στανταρ σε οτι νουμερο λεει το εισητηριο ????

οπως ειναι δλδ στο ποδοσφαιρο στα διαρκειας?????

παιδια το live ηταν απλα τελειο τι να λεμε τωρα εχω ξεκολωθει...

αφου ειδα και τον angus να κανει στριπτιζ μπορω να πεθανω ευτυχισμενος ;D!!

α ρε κουφαλα νεκροθαφτη δεν πεθαινουμε ποτε!!!!!!!!!!!!!

πολλη ενεργεια ρε φιλε... παππους αλλα το παλεβε μεχρι τελους... απλα εξαιρετικο show.............

Χμ δεν πρόλαβα να σχολιάσω πρώτη!

Άψογο το live, α ρε να γιατί μαθαίνει ο κόσμος κιθάρα! :p

Tους είδα κ αυτούς... νομίζω μπορώ να πεθάνω ήρεμα...

Highlights, ο Angus...

Hell's Bells, Thunderstruck, Let there be Rock, Whole lotta Rosie (να κουνάει κ το ποδαράκι), Highway to Hell, for those about to rock, κ τα πυροτεχνήματα στο τέλος!

Eνταξει οποιος δεν ηταν εκει μπορει καλλιστα να αυτοκτονησει.

WE SALUTE YOU ΡΕ.

Ειχα μεινει σαν μαλάκας 10 λεπτα και κοιταγα τη σκηνη,ηταν απιστευτο αυτο που εκαναν μονο τα κλαμματα δεν εβαλα.

Παω να συνελθω και θα επιστρεψω για περισσοτερα.

Πάρα πολύ ωραίο show, εκπληκτικά φώτα, τεράστια video walls πολύ υψηλής ευκρίνειας, πολύ ενέργεια απο τους θείους (τόση που δεν το περίμενα)...

Μοναδικό μείον οτι (εκεί που βρισκόμουν εγω τουλάχιστον) ηχητικά μπερδευόσουν λίγο απο τις αντηχήσεις...

Καλα και πριν το encore ο θειος angus το μαλακισε λιγο περισσοτερο απο οτι επρεπε αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες.

Πολυ ενεργεια μιλαμε

longshadow είπε:
Πάρα πολύ ωραίο show, εκπληκτικά φώτα, τεράστια video walls πολύ υψηλής ευκρίνειας, πολύ ενέργεια απο τους θείους (τόση που δεν το περίμενα)...

Μοναδικό μείον οτι (εκεί που βρισκόμουν εγω τουλάχιστον) ηχητικά μπερδευόσουν λίγο απο τις αντηχήσεις...
+10 σε όλα, εκτός ότι τους έχω ξαναδεί και ήξερα ότι τα δίνουν όλα επί σκηνής κάθε βράδυ  8)

Τα περάσαμε όμορφα... :)

Η μπάντα που έπαιξε support ήταν καλή, δεν έπιασα το όνομά τους, μόνο ότι είναι απ'το Belfast. Πως τους λένε;

Τhe Answer

Αμα δεν τους ειχα ψαξει απο πριν θα νομιζα οτι ηταν tribute band των Led Zeppelin :P :P

Nαι ρε σεις, αυτοί οι answer τρελλή κόπια των zeppelin. Είχε πέσει στα χέρια μου ένα album τους prin λίγο καιρο κ επαθα σοκ. Ωραίοι όμως!!! Ααααα....AC/DC δεν πήγα ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back