Όντως ωραίο show και φώτα αλλά ο ήχος ήταν τραγωδία για τους 200 δορυφόρους και τα 80 sub που είχαμε μπροστά μας.Καθόμουν στην μέση δεξιά κάτω από το delay tower και συνέβαιναν τρελά πράγματα όλη την ώρα...longshadow είπε:Πάρα πολύ ωραίο show, εκπληκτικά φώτα, τεράστια video walls πολύ υψηλής ευκρίνειας, πολύ ενέργεια απο τους θείους (τόση που δεν το περίμενα)...
Μοναδικό μείον οτι (εκεί που βρισκόμουν εγω τουλάχιστον) ηχητικά μπερδευόσουν λίγο απο τις αντηχήσεις...
Χεχε, θυμίζουν όντως!!!Mean είπε:Τhe Answer
Αμα δεν τους ειχα ψαξει απο πριν θα νομιζα οτι ηταν tribute band των Led Zeppelin
Υπαρχει κ ο edge ;Dsepsis είπε:O angus παίζει να είναι ο μοναδικός άμπαλος κιθαρίστας στον οποίο υποκλίνονται όλοι
σε ολες τις συναυλιες μπαινουν τσαμπα καποιοι..οταν κανουν τα στραβα ματια οι τσεκιουριτοι!sepsis είπε:-Σε αυτούς που μπήκαν τσάμπα (απ'ότι έμαθα τώρα). Αδικία! >
-Το ΟΑΚΑ που δεν γέμισε. Ειδικά όταν ανέβηκε ο angus στο υπερυψωμένο πράγμα και κοίταζε μπροστά το...κενό, τον λυπήθηκα
Αν και οι δίσκοι τους δεν είναι και τόσο Led Zep και φέρνουν περισσότερο σε αμερικανόφερτους ήχους, το πρώτο τους δισκάκι Rise είχε τα 4 πρώτα τραγούδια που πραγματικά σου έπαιρναν τα αυτιά, το τελευταίο κομμάτι που έπαιξαν το Under the sky είναι από το Rise. Ο κιθαρίστας τους Paul Mahon έχει πάρει μέρος και στην επίδειξη της νέας (τότε) σειράς Marshall με τον Doug Aldridge. Δυστυχώς τέτοια υπέροχη μουσική απλά χαντακώνεται γιατί έχει περάσει η εποχή της όσο και αν ακόμα κάποιοι την ψάχνουμε, δυστυχώς άλλοι δεν την προωθούν. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που τους είδε live, ακόμα και με τόσο χάλια ήχο, ξέρω άτομα που έχουν ταξιδέψει στα εξωτερικά για να τους θαυμάσουν.VietMan είπε:Nαι ρε σεις, αυτοί οι answer τρελλή κόπια των zeppelin.
Μεγαλη ταλαιπωρια! Ειναι δυνατον 9ωρες Θεσσαλονικη - Αθηνα και το αντιστοιχο... > Ντροπη τους, αλλη φορα θα παρουν απο τα αλλα..solega είπε:εγω περασα πολυ καλα παρ'ολη τη ταλαιπορια απο τη θεσσαλονικη και πισω..
8.5 ωρες ρε φιλε....νομιζα θα φτασω στις Μπαχαμες!!!Xristos_Bass είπε:Μεγαλη ταλαιπωρια! Ειναι δυνατον 9ωρες Θεσσαλονικη - Αθηνα και το αντιστοιχο... > Ντροπη τους, αλλη φορα θα παρουν απο τα αλλα..