μα πως γίνεται να γεμισει το οακα με τετοιο εισητηριο? εντάξει καταλαβαίνω πως δεν είναι 100% θέμα της μπάντας και πραγματικά δε ξέρω τι περιθώρια έχουν οι ac/dc αλλά πολύ θα ήθελα να ξέρω τις λεπτομέρειες γύρω απο μια τέτοια συμφωνία και το αν το συγκρότημα μπορεί να κάνει κάτι (και τι είναι αυτο) ωστε τα εισητηρια να είναι λογικά.sepsis είπε:-Το ΟΑΚΑ που δεν γέμισε. Ειδικά όταν ανέβηκε ο angus στο υπερυψωμένο πράγμα και κοίταζε μπροστά το...κενό, τον λυπήθηκα![]()
IraklisZS είπε:αλλά πολύ θα ήθελα να ξέρω τις λεπτομέρειες γύρω απο μια τέτοια συμφωνία και το αν το συγκρότημα μπορεί να κάνει κάτι (και τι είναι αυτο) ωστε τα εισητηρια να είναι λογικά.
Η κάποιο απο τα δύο νούμερα είναι λάθος... ή έχεις καιρό να κάνεις πράξεις...JCP είπε:κοπηκαν συνολο 83000 περισεψαν περιπου 15000 (απουλητα) επομενως περιπου 50000.............
Εμενα παντως μου εκανε εντυπωση πως ο ΜΟΝΟΣ με ear monitor ηταν ο Brian Johnson. Πως την παλευε o Angus και πηγαινε πανω κατω και δεν τον επιανε η "καθυστερηση". Ο κερατουκλης...georgekz750 είπε:Και μερικες πληροφοριες για το συστημα του Black Ice Tour εδω
http://www.omikroncontrol.gr/Index.asp?C=64&A=414