[off topic]playloud είπε:Οφτοπικ.........
Sad Bafoon ποιος ειναι αυτος στο avatar?
σαν το Θεοφανους ειναι με αλλο μαλλι και μουστακι αλλα Carmine Appice ;D ;D ;D
ΑΜΑΝ, ο Κατης εβαλε μαλλιαSad_Baffoon είπε:Ο ηρωικός Δημητρης Κατής σε πιο southern μονοπάτια...
Εισαι ωραιο τυπακι ρε μαγκα.Sad_Baffoon είπε:Κατής = cult = πόρωση=> avatar
Angus Young = πιο μεγάλη πόρωση => για την πάρτη μου.
Όντως 80 έουρος -> όρμα ρένα στην αρένα = βγήκε το μεροκάματο αλλά τι να κάνεις, λες και θα τους ξαναδείς :-\
Εδω εχει ολοκληρο Μητσοτακη μπαρμπα,θα εμενε χωρις μαλλια?playloud είπε:ΑΜΑΝ, ο Κατης εβαλε μαλλια
Ανάλογα τον καλιτέχνη. Είδα τον Jeff Beck (το 2004 ήταν 60) και θα πάω να τον ξαναδώ φέτος...δες (στο YouTube χωρίς να σε πάρει μυρωδιά ο Eyeprotocol) το περισυνό live στου Ronnie Scot...και πές μου εσύ, θα πήγαινες?audiokostas είπε:Υπάρχει κανείς άλλος 40+ που νοιώθει ότι θα είναι καλύτερα να κρατήσει στο μυαλό του την ψευδαίσθηση...
Η απλώς είμαι μόνο εγώ ο ρούχλας που ψάχνει δικαιολογίες στον τεμπελομεσοαστισμό του;
bloody....sorry αλλά αυτό που είδες σίγουρα ΔΕΝ ήταν οι New York Dolls και οι Sex Pistols....ειδικά για τους τελευταίους αμφιβάλω αν υπήρξαν ποτέ, γενικώς........bloody_sunday είπε:Aυτήν την αντιμετώπιση την είχα ακούσει και όταν είδα τους Sex Pistols/Νew York Dolls/Buzzcocks πέρσι το καλοκαίρι, και τους ACDC το 2001, και τον Νιλ Γιανγκ πάλι πέρσι το καλοκαίρι, και τον Μπομπ Ντύλαν το 2004 κλπ κλπ. Απλά ΔΕΝ ισχύει. Όλοι τους ΕΣΠΕΡΝΑΝ σαν να μην είχε περάσει ούτε ΜΙΑ μέρα από την χρυσή εποχή τους. Οπότε για μένα δεν υφίσταται καν τέτοια περίπτωση.
Γκουχ! ;D ;Daudiokostas είπε:Αν δεν υπήρχε οικογενειακό πρόβλημα, προ διμήνου ετοιμαζόμουν να πάω Γερμανία να δω τον Bonamassa (μεγάλος).