Ημουν, ειμαι και θα ειμαι φανατικα πιστος οπαδος των AC/DC. εχω τα παντα απο αυτο το συγκροτημα, ειδικες εκδοσεις, κασετινες, ορεξη να εχεις για να ξοδευεις.. Αυτο το συγκροτημα με εκανε να θελω να παιξω κιθαρα.. αυτο το συγκροτημα με εκανε να παω το 2000 στο Manchester και να τους δω ζωντανα, μαζευοντας δραχμη δραχμη για να τα καταφερω..
Ο προλογος ειναι για καταλαβετε οτι εχοντας λειωσει ολη την δισκογραφια τους χιλιαδες φορες περιμενω καθε φορα απο αυτους τα καλυτερα, τα οποια ομως δεν ηρθαν ποτε και εξηγουμε..
- εχοντας 7 ολοκληρα χρονια να βγαλουν δισκο και γνωριζοντας την ηλικια τους, θεωρεις βεβαιο οτι αυτος ο δισκος προκειται πιθανοτατα να ειναι ο τελευταιος αρα και απο μονος του ειναι ιδιαιτερα σημαντικος. περιμενεις να κανουν το Grand Finale, ενα δισκο που θα μιλαει ολος ο κοσμος οτι τα διελυσε ολα και θα μεινει και αυτος οπως και η αλλοι στην ιστορια.
Αφου τον ακουσα προσεκτικα απογοητευτικα για τους εξης λογους,
. Τα τραγουδια δεν εχουν ενταση, τσαγανο. απο ενα σημειο αρχισα να κουραζομαι να τον ακουω διοτι κτυπαγε μεγαλες ποσοτητες μονοτονιας.
. Η παραγωγη μαλλον δεν καταλαβε ποιο συγκροτημα παιζει στον δισκο. τα γεμισματα του Angus δεν ακουγονται, πρωτακουστο....
. Τα σολο του Angus ειναι στεγνα χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια να δωσουν το κατι παραπανω.
. ΕΙΝΑΙ η ΠΡΩΤΗ φορα σε δισκο τους που γραφουν και τριτα ρυθμικα και παραλληλα διπλα γεμισματα απο το Angus οσα ακουγονται... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
. Slide σε δισκο AC/DC??? Ημαρτον
. Το τραγουδι Anything goes ΔΕΝ ειναι τραγουδι AC/DC αλλα φερνει σε Bruce Springsteen..
εν κατακλειδι, εχει σαφης επιρροές απο τους δυο προηγουμενος δισκους (Stiff upper lip, ballbreaker) χωρις ομως να φτανει πουθενα τις καλες τους στιγμες.
Συγγνωμη εαν κουρασα...