Έλα πες την αλήθεια, μας κάνεις πλάκαdarshan είπε:μακάρι να ερχόντουσαν και από εδώ. ο Axl είναι ο καλύτερος τραγουδιστής των AC/DC μετά τον Bon Scott.
τρολάρω προφανώς, αλλά δεν κάνω πλάκα. ο Axl είναι φωνάρα, αν και σε πολλούς δεν αρέσει η χροιά του, και σχεδόν σε όλους το στυλ του και η συμπεριφορά του. Αλλά είναι έτη φωτός καλύτερος απο τον Johnson, ο οποίος δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.Terry RoscoeBeck5 είπε:Έλα πες την αλήθεια, μας κάνεις πλάκα
OK πάω πάσο.darshan είπε:τρολάρω προφανώς, αλλά δεν κάνω πλάκα. ο Axl είναι φωνάρα, αν και σε πολλούς δεν αρέσει η χροιά του, και σχεδόν σε όλους το στυλ του και η συμπεριφορά του. Αλλά είναι έτη φωτός καλύτερος απο τον Johnson, ο οποίος δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.
Καλά, με τόση τρεχάλα δεν του μένει και πολύ ανάσα... Για πιό live των GnR λες?Terry RoscoeBeck5 είπε:OK πάω πάσο.
Όμως... Έχοντας παρακολουθήσει live και τους δύο: Μεγαλύτερο μουγκοθόδωρο, πιο τεράστια μούφα, πιο ανείπωτο νιαούρισμα, μεγαλύτερη φαλτασαδούρα, πιο μαύρο χάλι, από τον Axl, δεν έχω ακούσει.
Αντίθετα, ο Johnosn με μια λέξη, ήταν κύριος 8)
Επίσης, το live των GnR το έχω με διαφορά ως το πιο μάπα που έχω παρακολουθήσει ever- και έχω δει αρκετές μπάντες.
Στον αντίποδα, οι ACDC ήταν το πιο fun/ χτύπημα/ διασκέδαση live ever.
ίσως αυτό ακριβώς να ήταν το πρόβλημα.Τιποτα το ιδιαιτερο ισως, αλλα ο Brian Johnson ηταν/ειναι οτι πιο κοντινο στον Bon Scott.
Το ένα και μοναδικό στο Ολυμπιακό Στάδιο- τα επτά χιλιάρικα που ακόμα κλαίω ;Ddarshan είπε:Καλά, με τόση τρεχάλα δεν του μένει και πολύ ανάσα... Για πιό live των GnR λες?
σε καταλαβαίνω, ήμουν εκεί... Αν και στα 15 μου τότε, μου κάλυψαν όλες τις απαιτήσεις μου για rock στερεότυπα... Πολύ περπάτημα στο γυρισμό όμως.Terry RoscoeBeck5 είπε:Το ένα και μοναδικό στο Ολυμπιακό Στάδιο- τα επτά χιλιάρικα που ακόμα κλαίω ;D
Ο ορισμός της μάπας...
Μπορεί να ήμασταν κάπου εκεί κοντά λοιπόν. Πάντως όπως σου είπα, δεν ενθουσιάστηκα ;Ddarshan είπε:σε καταλαβαίνω, ήμουν εκεί... Αν και στα 15 μου τότε, μου κάλυψαν όλες τις απαιτήσεις μου για rock στερεότυπα... Πολύ περπάτημα στο γυρισμό όμως.
Παρότι ο Axl έχει αυτόν τον ψυχαναγκασμό να τρέχει σαν κατσίκι, συν οι καταχρήσεις, η φωνή παραμένει φωνή. Και τα θέματα που γράφει δεν είναι και τα πιο εύκολα τραγουδιστικά, νομίζω.
ε ναι, μουσικά δεν ήταν τίποτα το τρομερό, συνονθύλευμα διαθέσεων, αλλά γενικά οι GnR είναι κεφάλαιο προς επιστημονική μελέτη. Τι δυναμική και ταλέντο είχε αυτό το group και πως εξελίχθηκε.Terry RoscoeBeck5 είπε:Μπορεί να ήμασταν κάπου εκεί κοντά λοιπόν. Πάντως όπως σου είπα, δεν ενθουσιάστηκα ;D
Αντίθετα- και ελπίζω να ήσουν εκεί γιατί ήταν εμπειρία- όταν παρακολούθησα τον 67χρονο Dio με τους Sabbath, έφυγε το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Και εκεί ξεχώρισαν οι άντρες από τα αγόρια ;D ;D ;D
Να αποσαφηνίσω: Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Οι τύποι είχαν αυτό το «κάτι»- το οποίο ξεχώρισε. Δισκογραφικά, ακόμα και σήμερα τους ακούω και τους απολαμβάνω σε πολλές εκδοχές τους.darshan είπε:Τι δυναμική και ταλέντο είχε αυτό το group και πως εξελίχθηκε.
και μάλιστα του είχα πάρει και αυτόγραφο το οποίο και πέταξε η μάνα μου... Κύριος...Terry RoscoeBeck5 είπε:Να αποσαφηνίσω: Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Οι τύποι είχαν αυτό το «κάτι»- το οποίο ξεχώρισε. Δισκογραφικά, ακόμα και σήμερα τους ακούω και τους απολαμβάνω σε πολλές εκδοχές τους.
Το «ζωντανό» κομμάτι είναι που μου γεννά αντιρρήσεις.
Αλλά εδώ αμφότεροι έχουμε δει live τον Dio, τι να λαίμαι τώρα... ;D 8)
Lol, τωρα το ειδα το βιντεο. Τι γελοιοι ειναι αυτοι? Αυτη δεν ειναι tribute band, οι τυποι μιμουνται τους AC/DC, απο το ντυσιμο τους μεχρι και την συμπεριφορα τους πανω στη σκηνη. Pathetic....mauromouris είπε:Πριν τον Axl πάντως, δοκίμασαν και ετούτον εδώ από μια tribute band. Υποθέτω δεν τον επέλεξαν στο τέλος γιατί είναι κόπια του BJ
νομιζω αυτη ειναι η δουλεια τους!Γενικα ολα τα σοβαρα tribute band που εχω δει,ειναι κοπιες!Ειδικα οι Αυστραλλοι,λογω του οτι ηταν δυσκολο,ειδικα παλιοτερα,να δουν τις μεγαλες μπαντες,εχουν φτιαξει πιστές tribute bands για ολα τα μεγαλα συγκροτηματα!Waterfall-K είπε:Lol, τωρα το ειδα το βιντεο. Τι γελοιοι ειναι αυτοι? Αυτη δεν ειναι tribute band, οι τυποι μιμουνται τους AC/DC, απο το ντυσιμο τους μεχρι και την συμπεριφορα τους πανω στη σκηνη. Pathetic....
Κοιτα υπαρχουν tribute και tribute μπαντες...οι μεγαλυτερες ομως που υπαρχουν εξω,που κανουν περιοδιες κ βγαζουν χοντρα φραγκα ειναι ακριβης κοπιες!Waterfall-K είπε:Εγω ξερω οτι οι tribute bands ειναι μπαντες που παιζουν αποκλειστικα μουσικη καποιας αλλης διασημης μπαντας. Οταν αρχιζεις και ντυνεσαι και συμπεριφερεσαι σαν να εισαι μελος της μπαντας που λατρευεις, περνας στην αλλη οχθη, αυτη της γελοιοτητας. Εχω δει παρα πολλες tribute μπαντες, μπαντες που παιζουν ακομη και με τα ιδια μουσικα οργανα της μπαντας που αγαπουν, αλλα ως εκει. Το να ντυνεσαι και να συμπεριφερεσαι σαν τον Angus Young πανω στη σκηνη ειναι τουλαχιστον για γελια.
Μάιστα... Έκπληκτος, που έλεγε και μια ψυχή. Δεν του το 'χα. Στάθηκε με αξιοπρέπεια.mauromouris είπε:Μια χαρά τα κατάφερε πάντως ο Άξελ