Α ρε Χατζηγιάννη τί θα 'πογίνεις....?

lambrosgg

Μέλος
Πόντοι
38
Κάναμε χθές μια παρατήρηση με τον φίλο room101. Μετά πήγα σπίτι και έγινε αυτό το θαύμα...

http://www.box.net/shared/t1lnthdgc8

Για όσους δεν κατάλαβαν, εκτός στο σημείο της γέφυρας, ακούγονται ταυτόχρονα και τα 2 κομμάτια.

Τα σχόλια δικά σας!

Ά ρε sweet home alaμπάμια Μιχάλη τί θα σε κάνουμε...  ;D ;D ;D

Καλά αυτό λες εσύ; Δέσποινα Ολυμπίου: "Πες Το Δυνατά" + "Hot Stuff", έχει κλέψει ΚΑΙ στροφή ΚΑΙ ρεφραίν ο αναίσχυντος!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Πολλά γέλια!!!

menelaos είπε:
Καλά αυτό λες εσύ; Δέσποινα Ολυμπίου: "Πες Το Δυνατά" + "Hot Stuff", έχει κλέψει ΚΑΙ στροφή ΚΑΙ ρεφραίν ο αναίσχυντος!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Πολλά γέλια!!!
Ψήνεις Μενέλαε για το επόμενο mash up remix....  ;D

Στην κρεμάλα στείλτε τον ΚΟΚΑ'ΚΙΑ!!! Τώρα!!! >:(...

Προστατέψτε τα μικρά ανυπεράσπιστα κοριτσάκια από αυτόν τον τσαρλατάνο (και λίγα λέω αλλά αν πω περισσότερο το κάρμα θα κετεβεί στον Άδη  ;D)...

(α ρε Ελλαδάρα με τους συνθέτ...εεε με τους κλέφτες σου)... ??? ::) 8)

δεν θεωρείται "κλέψιμο" κάτι επειδή έχει 3 όμοιες συγχορδίες και ίδιο ρυθμό...

σε αυτό που είπε ο Μενέλαος όμως (έκατσα και το τσέκαρα τώρα) έχουμε σχεδόν ίδια μελωδία φωνής στο κουπλέ...

Μιχαλάκη...??!!

έλα μωρέ 8 νότες έχει το πεντάγραμμο , αυτά συμβαίνουν.

kilon είπε:
υπάρχουν και άλλες 8 εις την 8η έξω από το πεντάγραμμο...! ;)

''Πάει πολύ ψηλά'' μήπως ή ''είναι πολύ χαμηλό ρε γαμώτο;'' 8)

longshadow είπε:
δεν θεωρείται "κλέψιμο" κάτι επειδή έχει 3 όμοιες συγχορδίες και ίδιο ρυθμό...
Φίλε, τα έβαλα στο bpmόμετρο για να το φτιάξω.

97,94 το sweet home alabama

98.04 του Χατζηγιάννη.

ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΜΠΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ. Μήπως ήθελε να κάνει Cover και ξέχασε το sweet home μετά?  ???

Και η μελωδία μοιάζει πάρα πολύ, όπως και το γενικότερο στύλ. Και το "i wanna rock" απο twisted sisters έχει τις ίδιες συγχορδίες, αλλα δεν στο θυμίζει με τίποτα.  ;)

kilon είπε:

Παιδιά οι νότες είναι μια. Οι άλλες είναι αποτυχημένες απομιμήσεις αυτής της μίας.

Ήθελα να ξερα δεν ντρέπεται? Δεν ακούει οτι είναι το ίδιο κομμάτι? Δέν το ακούνε οι παραγωγοί???? Δεν το ακούει κανεις????!!!!!! Πώς είναι δυνατόν να βγεί στα δισκοπολεία??????? Δεν καταλαβαίνω πλέον τον κόσμο που ζούμε.... Ο Χαντζηγιάννης βγάζει λεφτά και κάποιος άλλος που έχει νέο υλικό δεν μπορεί να βγεί πρός τα έξω. Αίσχος, μόνο αυτό, αίσχος... Θα'πρεπε να βάλει την κιθάρα του εκεί που ξέρει...

nemo είπε:
Ήθελα να ξερα δεν ντρέπεται? Δεν ακούει οτι είναι το ίδιο κομμάτι? Δέν το ακούνε οι παραγωγοί???? Δεν το ακούει κανεις????!!!!!! Πώς είναι δυνατόν να βγεί στα δισκοπολεία???????
Όλοι το ακούνε φίλε μου. Το πρόβλημα είναι ότι αντι να το κόψουνε που ακούγεται το ίδιο, τρίβουν τα χέρια τους απο την χαρά για τα φράγγα που θα πιάσουνε...  ;)

ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑΑΑ ΤΩΡΑ!!!

Έλεος ρε παιδιά με αυτό το έκτρωμα εεεε... ανθρωπο...Έλεος πια!!! ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Σταματώ τέρμα! 8)

Δεν θα τελειωναμε αμα καναμε μια τετοια κουβεντα. Τι να λεμε τωρα. Πολλοι απο τους νεους επονομαζομενους συνθετες βαζουν τη χυτρα ανακατεβουν και οτι βγει. Τωρα γιατι προχωρανε? Αυτοι καλα κανουν. Ο καταναλωτης φταιει κατα την γνωμη μου που τους αγοραζει. Αλλα στην Ελλαδα με το δε βαριεσαι και το ωχ αδερφε καλα παμε. Μια ερωτησουλα απλη θα κανω: Βλεπετε απο ολους αυτους να εχει κανει κανεις τιποτα εκτος συνορων? (καριερα κτλπ) Απλα η Ελλαδαρα μας τους τρεφει μια χαρουλα.  ;D

Simple as that. End of story.  ;D ;D

Υ.Γ. Σιγουρα υπαρχει κοσμος και υλικο αξιο λογου αλλα οι κλικες προωθουν μονο οτι πουλαει και φερνει αμεσο κερδος γρηγορα σε τσεπες. Οπως γινεται σε ολα τα επιπεδα στη χωρα μας. Δυστυχως Cartel ειμαστε παρτε το χαμπαρι.  ;D ;D

Η μουσική που διδάσκεται στα σχολεία πρέπει να αλλάξει. Οι νέοι δεν ξεχωρίσζουν το καλό απ το σκατό δηλαδή... Για παράδειγμα έχω ακούσει να λένε πω πω τι μουσική ειναι αυτή του Lord of the rings και δεν ξέρουν οτι η ιδια μουσική είναι στο Requiem for a Dream χρόνια νωρίτερα μόνο με πιο ηλεκτρονικό ήχο! Έλεος!

Έτσι όπως τα λες φίλε kenobi. +10

Αν ο πολύς κόσμος στην Ελλάδα που ακούει και στηρίζει Χατζηγιάννη κλπ είχε στοιχειώδη μουσική παιδεία θα ήξερε και το hot stuff και το sweet home και το i cant live (Που έγινε αν μου τηλεφωνούσες) και αν τα ήξερε θα καταλάβαινε την κλεψιά και αν καταλάβαινε την κλεψιά δεν θα ήταν ο Χατζηγιάννης εκεί που είναι.

Πότε θα κάνει εκπομπή ο Ευαγγελάτος "Αισχροκέρδια απο κλοπές copyright" ?

Room101 είπε:
Ρε τσατσε Λαμπρο... Που ειμαι στα credits????
Αντε ρε που θες και credits.  ;D Σοφή παρατήρηση έκανες και εσύ! Αντί να ντραπείς που ακούς Χατζηγιάννη...  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
nemo είπε:
Η μουσική που διδάσκεται στα σχολεία πρέπει να αλλάξει. Οι νέοι δεν ξεχωρίσζουν το καλό απ το σκατό δηλαδή... Για παράδειγμα έχω ακούσει να λένε πω πω τι μουσική ειναι αυτή του Lord of the rings και δεν ξέρουν οτι η ιδια μουσική είναι στο Requiem for a Dream χρόνια νωρίτερα μόνο με πιο ηλεκτρονικό ήχο! Έλεος!
Τι??? Καραφλιασα τωρα... Καμια σχεση... Ρε συ nemo μην τσιμπας. την μουσικη του Ρεκβιεμ for a dream τη εβαλε ενας @#$# στο ιντερνετ και την επαιξαν ετσι στην Ελλαδα ετσι (τα ζωα)... Η μουσικη στον αρχοντα των δαχτυλιδιων ειναι αψογη και με πολλη φαντασια σε σχεση με αλλες ''επικες'' ταινιες... Εχω και τα τρία cd απο τον Αρχοντα και τα εχω ακουσει παμπολλες φορες πριν δω το Ρεκβιεμ, δεν ειχαν καμια σχεση οι μουσικες.... Αλλα συμφωνω μεγαλη βλακεια να χρησιμοποιησουν την μουσικη απ τη μια ταινια για την διαφημιση της αλλης...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back