Α ρε Χατζηγιάννη τί θα 'πογίνεις....?

Wow! είπε:
Όλα αυτά έχουν προβλεφθεί στο "1984" του Όργουελ, περί τραγουδοποιίας που παράγεται για να κρατιούνται οι προλετάριοι κοιμισμένοι και ηλίθιοι, ανίκανοι να δουν πέρα από τη μύτη τους. Απλά, στο βιβλίο, οι καλλιτέχνες συνεργάζονται στα πλαίσια των απαιτήσεων της πίστης τους στο Μεγάλο Αδελφό, ενώ στην πραγματική ζωή το κάνουν για πολλά-πολλά χρήματα. Όποιος είναι αρκετά κουτός για να αναζητά μουσική στον κάθε Χ"γιάννη, πρέπει να διαβάσει το βιβλίο επειγόντως. Πολλές φορές.
Ο Room101 μάλλον πρέπει να το έχει διαβάσει :P

Ρε παιδιά πέρα από το ότι η διαμαρτυρία σας είναι δίκαιη, ποιο το νόημα τόσης γκρίνιας και μιζέριας; Έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα; Σκεφτείτε ότι ίσως δίνετε στον Χγιάννη μεγαλύτερη σημασία από αυτή που του αρμόζει κ εμμέσως παίζετε το παιχνίδι του.

Tthawth είπε:
Πάω να αντιγράψω το shine on u crazy diamond. Πιστευω πως θα ταιριάξει τρελά ο στίχος "Έλα λαμψε αγαπη μου γλυκια" :Ρ
Θα προσαρμόσω κι εγώ το "βρε μελαχροινάκι" στο master of puppets και πάμε για την πλατίνα λέμε!!!  ;D

Smurflord είπε:
Πάω να αντιγράψω το shine on u crazy diamond. Πιστευω πως θα ταιριάξει τρελά ο στίχος "Έλα λαμψε αγαπη μου γλυκια" :Ρ
Θα προσαρμόσω κι εγώ το "βρε μελαχροινάκι" στο master of puppets και πάμε για την πλατίνα λέμε!!!  ;D
Μετα ομως θα μας σχολιαζουν τιποτα περιεργοι στο noiz και εμεις θα τους γραφουμε παρεα με γκομενακια (οχι με την Ολυμπιου βεβαια, μπλιαχ)...

Tthawth είπε:
Μετα ομως θα μας σχολιαζουν τιποτα περιεργοι στο noiz και εμεις θα τους γραφουμε παρεα με γκομενακια (οχι με την Ολυμπιου βεβαια, μπλιαχ)...
Έγραψες!!!  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Φιλε lambrosgg ο ορισμος "συνθετης είναι αυτός που έχει πτυχίο σύνθεσης" συγνωμη αλλα μονο γελιο μπορει να προκαλεσει...και αυτο στο λεει ενα ατομο που ασχολειτε με αυτα τα πραγματα(εχω πτυχιο αρμονιας κ συνεχιζω με αντιστιξη).Χατζηγιαννη δεν ακουω γιατι δεν ειναι του στυλ μου αλλα απο κει και περα δεν μπορω να μην του αναγνωρισω οτι εχει βγαλει καποια πολυ ομορφα κομματια που ειναι αποδεκτα απο ολες τις ηλικιες....σιγουρα αυτο που λες με τις διαφιμισεις ειναι σωστο αλλα δεν χρειαζεται να βγαζεις τετοια εμπαθεια...

Wow! είπε:
Όλα αυτά έχουν προβλεφθεί στο "1984" του Όργουελ, περί τραγουδοποιίας που παράγεται για να κρατιούνται οι προλετάριοι κοιμισμένοι και ηλίθιοι, ανίκανοι να δουν πέρα από τη μύτη τους. Απλά, στο βιβλίο, οι καλλιτέχνες συνεργάζονται στα πλαίσια των απαιτήσεων της πίστης τους στο Μεγάλο Αδελφό, ενώ στην πραγματική ζωή το κάνουν για πολλά-πολλά χρήματα. Όποιος είναι αρκετά κουτός για να αναζητά μουσική στον κάθε Χ"γιάννη, πρέπει να διαβάσει το βιβλίο επειγόντως. Πολλές φορές.
Αδελφέ, δικός μας???

starscream είπε:
Ο Room101 μάλλον πρέπει να το έχει διαβάσει :P
Και η πλακα ξερεις ποια ειναι... Ότι συμφωνησαμε με την γκομενα να παω στο Χατζηγιαννη αν ερχοταν να δουμε την ταινια ''1984''... Δεν ειναι λολ????

Δίνω διορία 6 μήνες στον Χατζηγιάννη να διασκευάσει Sisters Of Mercy - This Corrosion.

OurDarkness είπε:
Δίνω διορία 6 μήνες στον Χατζηγιάννη να διασκευάσει Sisters Of Mercy - This Corrosion.
Εγώ περιμένω να διασκευάσει light το Ace of spades, θα'χει φάση να'χω βιντεάκι στο youtube με τον Lemmy να τουλουμιάζει τον χαλβά.

Room101 είπε:
Και η πλακα ξερεις ποια ειναι... Ότι συμφωνησαμε με την γκομενα να παω στο Χατζηγιαννη αν ερχοταν να δουμε την ταινια ''1984''... Δεν ειναι λολ????
Η ταινία είναι φλόμπα. Διάβασε το βιβλίο. Δε θα χρειάζεται να τρέχεις και στο Χ''γιάννη.

Wow! είπε:
Η ταινία είναι φλόμπα. Διάβασε το βιβλίο. Δε θα χρειάζεται να τρέχεις και στο Χ''γιάννη.
  Εχω διαβάσει μεγάλα κομμάτια αλλά εδω και ενα χρονο εχω παθει πλάκα με τον Καφκα και τον Τζόυς (ο Όργουελ σαν συγγραφέας δεν συγκρίνεται καλλιτεχνικα  με αυτούς εδω που τα λέμε) και δεν το πήρα σπίτι... Τον Οδυσσέα εχω και τελειώνω, αλλά έλεγα να αρχίσω με την ''φάρμα των ζωων'' που είναι ποιο μικρό και το εχω ευκαιρο απο μια φίλη.. Το ''1984'' το ειχα βρει απο μια κοπελιά που εχω να την δω μήνες... Αξιζει λες, ε???

Πάντως στο Χατζηγιαννη θα τρέχω ετσι κι αλλιως γιατι υπάρχουν πραγματα να ανταλλάξεις που κανουν την ''θυσία'' ασήμαντη.... ;D

Το αστείο φιλε eyeprotocool είναι ότι διαβάζεις για την αγάπη στον Λόρκα και τον Τζοϋς και σκέφτεσαι ''μμμ, γουσταρω'' και μετά διαβαζεις την σκήνη στο Δωματιο 101 και σκεφτεσαι ''τι αγάπη και μ@λ@κιες, αν στην πέφτουν ντα ποντίκια να δω τι θα λες'''

τι εχετε παθει πια με το Χατζηγιαννη???αμαν πια...συμφωνω οτι το κομματι αυτο ειναι κλεμμενο (σε αυτο το σημειο τουλαχιστον) αλλα ενταξει να ειμαστε αντικειμενικοι δεν σημαινει οτι ο καλλιτεχνης ειναι ανικανος συνθετης,αταλαντος κτλ.

+1

Για όσους ακούτε Anathema. Πείτε μου ότι το pulled under at 2000m/sec ΔΕΝ παραπέμπει ΑΙΣΧΡΑ στο sheep των floyd, και είστε banned  ;D Εντελώς παρόμοια μελωδία, και με την ίδια ηχώ! Έλεος δλδ! (και όταν το είχα πει στον Vinnie μου είχε πει κι αυτός ότι όντως έτσι είναι)

εντάξει ρε παιδιά αυτά συμβαίνουν

και ο Jean Michel Jarre "τσίμπησε" μια μελωδία απο τον Βαγγελάκι . Κοινή πρακτική μουσικών. Και η Kyle Minogue έκλεψε μια μελωδία απο έλληνα συνθέτη .

Και ο Timbaland απο ένα Φιλανδό tracker.

κτλ.

κτλ. 

Costas_SD είπε:
αλλα ενταξει να ειμαστε αντικειμενικοι δεν σημαινει οτι ο καλλιτεχνης ειναι ανικανος συνθετης,αταλαντος κτλ.
συμφωνώ!  :D είναι 10 φορές χειρότερα από αυτά που μόλις είπες>! 8)

Μια χαρά τα καταφέρνει ο Χ"γιάννης, ούτε λόγος γι' αυτό, και σίγουρα είναι τόσο ταλαντούχος όσο και καλός manager του εαυτού του. Αν ήταν να του προσάψει κάποιος κάτι, αυτό θα έπρεπε να αφορά σε συμπεριφορές του, κυρίως, αλλά δεν είναι ώρα τώρα για τέτοια  ;)

Α, και κάτι  ακόμα: μην υπερεκτιμάτε την έμπνευση, αυτή είναι για τους ερασιτέχνες  8) Οι επαγγελματίες απλά δανείζονται.

Silot είπε:
Α, και κάτι  ακόμα: μην υπερεκτιμάτε την έμπνευση, αυτή είναι για τους ερασιτέχνες  8) Οι επαγγελματίες απλά δανείζονται.
Ομιλούμεν, αγαπητοί ακροαταί, για ένα από τους πιο επαγγελματίες μουσικούς στο ενχώριο είδος!  :-X

Παράδειγμα προς μίμησην για κάθε επαγγελματία μουσικό στην Ελλάδα.  :-X

Ο οποίος βγάζει τίμια το ψωμάκι του, γράφοντας μουσικάρα και εκπλήσσοντας ολοένα και περίσσότερο, με το

αστείρευτο ταλέντο του.  :-X

Που καταφέρνει και συνδυάζει την έμπνευση, με τον δανεισμό κάνοντας θαύματα!  :-X

Χατζηγιάννης Μιχάλης..Η εγγύηση για τους επαγγελματίες.. 8)

Δεν λέμε οτι είναι ατάλαντος γιατί το ταλέντο είναι σχετικό. Όλοι έχουν ταλέντο, το θέμα είναι πώς το αξιοποιούν. Κλέβουν ή συνθέτουν. Δεν είναι κακό να παραλλάξεις ένα ριφ ή να εμπνευστείς απο ένα κομμάτι ώστε να κάνεις μια συνέχεια ροής, αλλά έλεος! Το να παίρνεις ολόκληο το κομμάτι, να του αλλάζεις 2-3 νότες και να το πασάρεις στον κόσμο είναι πραγματικά πράξη που δείχνει απελπισία και έλλιψη έμπνευσης. Δείχνει ότι έχεις φάει τα ψωμιά σου και βιάζεισαι να παραδώσεις δίσκο στο deadline που σου δώσανε. Δηλαδή απο μουσικός έχεις γίνει έμπορας. Ένας νταβατζής της μουσικής (Βλέπετε Φοίβο)...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back