- Πόντοι
- 18
καλησπέρα θέλω να γράψω μερικά rock κομμάτια τα οποία έχω τις φράσεις στιχους, μπασογραμμές και μια γενική ιδεα πάνω κάτω παίζω μπάσο & κιθάρα και πλήκτρα ο αδερφός μου,όμως δεν εχουμε ιδέα απο drums και τι πρέπει να κανουμε .. , ντραμίστα δε μπορώ να βρώ εδώ που είμαι με τίποτα πχ μπορώ να βρώ κάπου ένα απλό 4/4 να γραψω εκεί πάνω και μετά να του βάλω γυρίσματα κτλ απο cubase και καποιο vsti ή μήπως υπάρχουν κάποια site που πουλάνε κορμους ?, πείτε καμιά ιδέα ρε παιδια με βασανίζει πολλούς αιώνες αυτό το πρόβλημα δεν με παίρνει να μάθω και drums ???
υπάρχουν κάποια στανταρ πχ μέτρα ή γυρίσματα ή στο σόλο πχ χτυπάνε και τα πιατίνια μαζί λίγο βοήθεια γιατί είμαι άσχετος.. πάντα για rock τύπου σιδηρόπουλου πχ για αρχή επιδεί τον έχω μελετήσει αρκετά και ίσως φτάσουμε και επίπεδο queen who know's (χαβαλέ κάνουμε απλά ξεχασα το emotion αμέσως εσύ.. )
έχω ασχοληθει λίγο με το band in a box ομως και πάλι δεν έμεινα ευχαριστημενος με το αποτέλεσμα δε μπόρεσα να κάνω γυρίσματα κτλ..
υπάρχουν κάποια στανταρ πχ μέτρα ή γυρίσματα ή στο σόλο πχ χτυπάνε και τα πιατίνια μαζί λίγο βοήθεια γιατί είμαι άσχετος.. πάντα για rock τύπου σιδηρόπουλου πχ για αρχή επιδεί τον έχω μελετήσει αρκετά και ίσως φτάσουμε και επίπεδο queen who know's (χαβαλέ κάνουμε απλά ξεχασα το emotion αμέσως εσύ.. )
έχω ασχοληθει λίγο με το band in a box ομως και πάλι δεν έμεινα ευχαριστημενος με το αποτέλεσμα δε μπόρεσα να κάνω γυρίσματα κτλ..
Τελευταία επεξεργασία από moderator: