- Πόντοι
- 38
Κατι μου λεει οτι αναμενεται συνεχεια με τρελα...γλεντια για τον εν λογω "κυριο πωλητη" ;D
Αυτό ακριβώς.Kanimothrios είπε:Εγώ λέω να συνεννοηθείτε μεταξύ σας οι άμεσα θιγόμενοι και να καταγγείλετε εκεί που πρέπει το γεγονός.
Μετά από όλα αυτά,θα πρέπει να μην ξαναέχει την δυνατότητα να βάλει αγγελία πουθενά ο συγκεκριμένος και να κοπεί και η όρεξη σε τυχόν επίδοξουν μιμητές.
Και την αυτοδικία μην την σκέφτεστε,γιατί μόνο μπελά θα βρείτε.
Έχω την εντύπωση ότι είχα αγοράσει από αυτόν ένα πετάλι σε πολύ καλύτερη τιμή απ' ότι το έβρισκα οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Αυτό το οποίο με παραξένεψε, είναι ότι λίγο καιρό μετά έβγαλε ξανά την αγγελία για το ίδιο πετάλι.yameth είπε:Γνωστός και ως eyripidis ή petran11 ή apostolakis ή stel11.
Εχουν περασει περιπου 8 χρονια κ πηγα 2 ή 3 φορες εκει οποτε δυσκολευομαι να θυμηθω το μερος. Βεβαια διατηρω σχεσεις με ακομα εναν που πηγαμε μαζι κ ισως να μπορεσω να βρω τη διευθυνση.Dark Oblivion είπε:Το παληκαρι που ειπε πιο πανω οτι εχει παιξει στο σπιτι του συγκεκριμενου ατομου ,γιατι δεν μας λεει την διευθηνση??? Να κανουμε παραλαβη 'δια χειρας' .
εκτός του ότι μια απλή παράσταση μαζί με τα δικαστικά θα πάει 500 ευρώ , και θα πάρει και συνέχεια με μεγαλύτερα ποσά μετά ...ekim είπε:Παιδιά να αναφέρω κι εγώ την εμπειρία μου.
Ο συγκεκριμένος είχε βάλει αγγελία πώλησης ενός delay dd-7 στην συσκευασία του, άθικτο, στην τιμή των 80 ευρώ, πολύ καλή κατά την γνώμη μου. Έτσι το αγοράζω με αντικαταβολή. Όταν παρέλαβα το δέμα και πριν το ανοίξω μου φάνηκε ιδιαίτερα ελαφρύ αλλά λέω ιδέα μου είναι. Τελικά το ανοίγω και ήταν ένα ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο arion κάτι, πολύ υποδεέστερο κατά την γνώμη μου. Αποστολέας ήταν ο Βαφόπουλος Ευριπίδης, Νίκης 3, Πολίχνη Θεσσαλονίκης, το δέμα κανονικά συσκευασμένο με ταινία συνδέσμου υδραυλικών όπως έγραψε κι ένας άλλος συμφορουμίτης πιο πριν. Ο Βαφόπουλος ισχυριζόταν και σε μένα ότι τα έστειλε για λογαριασμό ενός φίλου του ο οποίος είχε φύγει εξωτερικό. Η ορθογραφία δε, δεν περιγράφεται με λόγια, ενώ οι όποιες προσπάθειες έκανα για να επικοινωνήσω μαζί του τηλεφωνικά δεν τελεσφόρησαν. Μέχρι εδώ η ιστορία μου ταιριάζει με όλες τις υπόλοιπες.
Αλλά μετά από μερικές μέρες και ένα λίγο σκληρό, ίσως απειλητικό μήνυμά μου προς αυτόν, δέχθηκα τηλεφώνημα από κάποιον που μου συστήθηκε ως Ευριπίδης και μου εξήγησε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση, ότι δηλαδή είχε στείλει σε άλλον το πετάλι που αγόρασα εγώ και είχε στείλει σε μένα αυτό που είχε αγοράσει ο άλλος. Μου πρότεινε δε αν ήθελα να περιμένω μήπως του επιστραφεί το άλλο πετάλι για να μου το στείλει. Εγώ φυσικά αρνήθηκα και αυτός μου επέστρεψε το χρηματικό ποσό που είχα καταβάλλει ενώ προσφέρθηκε να μου χαρίσει το arion. Εγώ φυσικά δεν το κράτησα σε καμία περίπτωση, αφού μου είχαν επιστραφεί και τα χρήματά μου. Για όλα τα ανωτέρω φυσικά έχω ενημερώσει την διαχείριση του noiz.
Έτσι είχε αίσιο τέλος η δική μου εμπειρία, κάτι που δεν το περίμενα επ' ουδενί.
Απλά να ενημερώσω τους φίλους συμφορουμίτες, ότι λόγω δουλειάς γνωρίζω ότι η δικαστική οδός σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ χρονοβόρα και ιδιαίτερα αμφίβολο αν θα βρεις τελικά το δίκιο σου και γι' αυτό οι απατεώνες πολλαπλασιάζονται. Εγώ προσωπικά γνωρίζοντας την όλη νομική διαδικασία που απαιτείται μάλλον δεν θα τον κυνηγούσα και θα έλεγα ότι αν δεν κάνεις λάθη δεν μαθαίνεις. Προσοχή, δεν συνιστώ σε κανέναν να το αφήσει να περάσει έτσι καθώς μ' αυτόν τον τρόπο συνεχίζεται η ασυδοσία, απλά καταθέτω την προσωπική μου γνώμη κι εμπειρία
Ειχα την ιδια εμπειρία -με ΑΛΛΟΝ βεβαια (ιδια νοοτροπια, εστειλε αλλ'αντ'αλλων κ εμαθα οτι το'χε ξανακανει στο noiz, αλλα ερασιτεχνη, αυτος εδω ειναι κανονικοτατος συστηματικος απατεωνας με τοσο κοσμο που'χει ταλαιπωρησει). Το γραφω γιατι με τραμπουκισμο αν δεν ειναι παλαβος ο αλλος ειναι λογικο να μην το τραβηξει αν σε δει και σενα τσαντισμενο κ αποφασισμενο να τον βρεις. Εγω του'χα πει οτι εχω ενα φιλαρακι εκει κοντα κ θα περασει να παρει το προιον που του'χα στειλει κ φοβηθηκε κ επανορθωσε. Μετα μου πουλαγε φουμαρα οτι ξερει καρατε ;Dekim είπε:Αλλά μετά από μερικές μέρες και ένα λίγο σκληρό, ίσως απειλητικό μήνυμά μου προς αυτόν, δέχθηκα τηλεφώνημα .. και μου εξήγησε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση .. μου επέστρεψε το χρηματικό ποσό που είχα καταβάλλει ενώ προσφέρθηκε να μου χαρίσει το arion.
Αυτά τα περί ειδικών δυνάμεων να τα ακούς βερεσέ. Οι σκληροί τρώνε το πιο πολύ ξύλο να ξες and the bigger they are, the harder they fall. Δεν θα επεκταθώ άλλο. Η ασφάλεια Θεσσαλόνίκης ενημερώθηκε ήδη.kkmspm είπε:Εγώ πάλι πιστεύω πως εφόσον δεν υπάρχει πολιτισμένη λύση μέσα από Επικοινωνία, ένα καλό χέρι ξύλο θα ήταν αποτρεπτικός παράγοντας για την συνέχιση των πρακτικών του...
Δεν είμαι σίγουρος οτι ειναι εφικτο κάτι τέτοιο, αλλα θα συνδράμω κι εγώ. Προφανως πρόκειται για απατη που πλήττει όχι μονο κάποιους συμφορουμίτες, αλλά όλους που συναλλασόμαστε μεσω των αγγελιών.degdekis είπε:Εγώ αν και δεν έχω πέσει θύμα κανενός, προς αποφυγή και μόνο δίνω τον οβολό μου για να μαζέψουμε χρήματα για δικαστική - αστυνομική ότι χρειάζεται δίωξη αυτών των λαμόγιων...
Once ZANAE always ZANAE φίλοςsamy paraga είπε:Πέσατε θύμα απατεώνα στις αγγελίες του ΝΟΙΖ?
PARAGA security, φθηνά και διακριτικά αναλαμβάνουμε, αφαίρεση νυχιών, φάλαγγα, ηλεκτροσόκ και κάθε μορφή βασανισμού που θα μας υποδείξετε.
Εμπειρία χρόνων μας έχει φέρει στη πρώτη θέση εις την παγκόσμιαν κατάταξη, εις τους ακρωτηριασμούς και εξαφανίσεις απατεώνων πωλητών.
Διακριτικότητα και φθηνές τιμές. Ειδικές τιμές για ομαδικές παραγγελίες, από μέλη του ΝΟΙΖ.
;D ;D ;D