- Πόντοι
- 16
ισως να ημουνα και εγω αποτομος αλλα η φαση ειναι οτι ετυχε να εχουμε ενεργα 3 θεματα με απατεωνες του στυλ ῾῾κλεβω μουσικα οργανα και τα πουλαω με διαφορετικα ονοματα῾῾και τελικα μας παιρνει ολους η μπαλα…Δε μπορει καποιος να βγαινει και να γραφει σε 6 θεματα και 2 απο αυτα να αφορουν απατες οπως οριζει και ο τιτλος τους και να μας αποκαλει απατεωνες εμμεσα η αμεσα επειδη δε σηκωσαμε το τηλεφωνο….πολλοι απο εμας δουλευουμε και δεν εχουμε το χρονο να ασχολουμαστε ολη μερα με τις αγγελιες μας στο Νοιζ.
Δεν εχω να φοβηθω τπτ και κανεναν και οτι εχω να πω το λεω εδω η και απο κοντα πολιτισμενα αλλα μερικοι να βαζετε λιγα ορια στον εαυτο σας και να μην ξεφευγετε με αυτα που γραφετε επειδη ετσι απλα βγαλατε ενα συμπερασμα που ουτε καν ειστε σιγουροι οτι ισχυει….και μη βιαζεστε να βαλετε αξιολογηση στις αγγελιες….ειδικα "κακες῾῾. στραβες τυχαινουν παντου….σε ολες τις συναλλαγες…αλλα αλλο ΣΤΡΑΒΕΣ και αλλο ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ…..εχει μεγαλη διαφορα…..
Δεν εχω να φοβηθω τπτ και κανεναν και οτι εχω να πω το λεω εδω η και απο κοντα πολιτισμενα αλλα μερικοι να βαζετε λιγα ορια στον εαυτο σας και να μην ξεφευγετε με αυτα που γραφετε επειδη ετσι απλα βγαλατε ενα συμπερασμα που ουτε καν ειστε σιγουροι οτι ισχυει….και μη βιαζεστε να βαλετε αξιολογηση στις αγγελιες….ειδικα "κακες῾῾. στραβες τυχαινουν παντου….σε ολες τις συναλλαγες…αλλα αλλο ΣΤΡΑΒΕΣ και αλλο ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ…..εχει μεγαλη διαφορα…..