απατη απο αγγελια στο smartnoiz

Status
Not open for further replies.
ισως να ημουνα και εγω αποτομος αλλα η φαση ειναι οτι ετυχε να εχουμε ενεργα 3 θεματα με απατεωνες του στυλ ῾῾κλεβω μουσικα οργανα και τα πουλαω με διαφορετικα ονοματα῾῾και τελικα μας παιρνει ολους η μπαλα…Δε μπορει καποιος να βγαινει και να γραφει σε 6 θεματα  και 2 απο αυτα να αφορουν απατες οπως οριζει και ο τιτλος τους και να μας αποκαλει απατεωνες εμμεσα η αμεσα επειδη δε σηκωσαμε το τηλεφωνο….πολλοι απο εμας δουλευουμε και δεν εχουμε το χρονο να ασχολουμαστε ολη μερα με τις αγγελιες μας στο Νοιζ.

Δεν εχω να φοβηθω τπτ και κανεναν και οτι εχω να πω το λεω εδω η και απο κοντα πολιτισμενα αλλα μερικοι να βαζετε λιγα ορια στον εαυτο σας και να μην ξεφευγετε με αυτα που γραφετε επειδη ετσι απλα βγαλατε ενα συμπερασμα που ουτε καν ειστε σιγουροι οτι ισχυει….και μη βιαζεστε να βαλετε αξιολογηση στις αγγελιες….ειδικα "κακες῾῾. στραβες τυχαινουν παντου….σε ολες τις συναλλαγες…αλλα αλλο ΣΤΡΑΒΕΣ και αλλο ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ…..εχει μεγαλη διαφορα…..

Διαβάζοντας το σχόλιο του Captain Dog δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω και (αν δεν είναι αρκετό το προηγούμενο σχόλιό μου) να ζητήσω κι εγώ συγνώμη από πλευράς μου.

Είναι ζήτημα επιλογών νομίζω. Ο σωστός άνθρωπος ξέρει να ζητάει συγνώμη, ο σκάρτος ξέρει να ζητάει μόνο... τα ρέστα.

;)

Captain Dog είπε:
ισως να ημουνα και εγω αποτομος αλλα η φαση ειναι οτι ετυχε να εχουμε ενεργα 3 θεματα με απατεωνες του στυλ ῾῾κλεβω μουσικα οργανα και τα πουλαω με διαφορετικα ονοματα῾῾και τελικα μας παιρνει ολους η μπαλα…Δε μπορει καποιος να βγαινει και να γραφει σε 6 θεματα  και 2 απο αυτα να αφορουν απατες οπως οριζει και ο τιτλος τους και να μας αποκαλει απατεωνες εμμεσα η αμεσα επειδη δε σηκωσαμε το τηλεφωνο….πολλοι απο εμας δουλευουμε και δεν εχουμε το χρονο να ασχολουμαστε ολη μερα με τις αγγελιες μας στο Νοιζ.

Δεν εχω να φοβηθω τπτ και κανεναν και οτι εχω να πω το λεω εδω η και απο κοντα πολιτισμενα αλλα μερικοι να βαζετε λιγα ορια στον εαυτο σας και να μην ξεφευγετε με αυτα που γραφετε επειδη ετσι απλα βγαλατε ενα συμπερασμα που ουτε καν ειστε σιγουροι οτι ισχυει….και μη βιαζεστε να βαλετε αξιολογηση στις αγγελιες….ειδικα "κακες῾῾. στραβες τυχαινουν παντου….σε ολες τις συναλλαγες…αλλα αλλο ΣΤΡΑΒΕΣ και αλλο ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ…..εχει μεγαλη διαφορα…..
Ετυχε να διαβασω το thread που απεφθεινοταν σε σενα φιλε μου... δεν ξερω το παληκαρι που το ποσταρε. Ισως ηταν ακραια η αντιδραση του να κανει τετοιο ποστ σε περιοδο που οντως μιλανε εντονα για 'απατεωνες'.

Αλλα εγω θα σταθω στο σημειο που λες οτι εχεις και δουλειες και τρεχεις και κτλ κτλ!!!

ΣΕΒΑΣΤΟΝ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ. Μαζι σου...

ΑΛΛΑ οταν φιλε μου θες να λεγεσαι αξιοπιστος πωλητης/αγοραστης πρεπει να φερεσαι και αναλογα. Οταν εχεις κλεισει ενα ραντεβου και ο αλλος κανει ενα Α δρομο για να ερθει στο σημειο του ραντεβου , χαλαει βενζινες , δεν ξερω και γω τι... και τον στεινεις . Χωρις να πεις ενα ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ. ΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ. Κατι.... μην πας να βγεις και απο πανω.

Και αν δεν θες να ασχολεισαι με το κινητο σου τοτε μην βαζεις αγγελειες.

Ειχε ερθει σπιτι μου πριν 1.5 βδομαδα ενα παληκαρι με την Χ κεφαλη κιθαρας να την δοκιμασω. ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. Λεει οκ... φαντασου οτι μου ελεγε οτι δεν την εδωσε σε 2-3 αλλους γιατι εγω του φανηκα ξυγημενος και ηθελε να την δωσει σε μενα. Και βαζω αγγελεια με τις δικες μου.... παλι καλα που μετα απο 3-4 μερες του πιασα κουβεντα στο φμ και του λεω οτι ακομα περιμενω να φυγουν και μου λεει ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ. Δλδ την επομενη αμα τους πουλουσα θα εμενα χωρις κεφαλη. Δεν νομιζω οτι εφταιγα καπου...

Οπως επισης ειχε τυχει να βρω ενα κουτι υπολογιστη για HTPC απο ενα παληκαρι , αλλα μου ειπε οτι ειχε προτεραιοτητα αλλος. Του λεω οκ. Βρισκω αλλον με παρομοιο κουτι... του λεω το θελω. Και κανονησαμε την επομενη να περασει απο το μαγαζι που δουλευα να μου το φερει σαν εξυπηρετηση. Την επομενη με πηρε τηλ και το πρωτο παληκαρι και μου λεει τελικα το εχω το θες. Του λεω ναι. Γιατι ηθελα οπως και δηποτε το πρωτο κουτι ... αλλα ακριβως επειδη ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΣΩΣΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗΣ/ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ δεν ακυρωσα τον δευτερο και τον κρεμουσα. Τα πηρα και τα δυο και το δευτερο το εδωσα στην σχεση μου.

Βλεπε ψιλα γραμματα ... 'οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους'

Dark Oblivion είπε:
Ετυχε να διαβασω το thread που απεφθεινοταν σε σενα φιλε μου... δεν ξερω το παληκαρι που το ποσταρε. Ισως ηταν ακραια η αντιδραση του να κανει τετοιο ποστ σε περιοδο που οντως μιλανε εντονα για 'απατεωνες'.

Αλλα εγω θα σταθω στο σημειο που λες οτι εχεις και δουλειες και τρεχεις και κτλ κτλ!!!

ΣΕΒΑΣΤΟΝ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ. Μαζι σου...

ΑΛΛΑ οταν φιλε μου θες να λεγεσαι αξιοπιστος πωλητης/αγοραστης πρεπει να φερεσαι και αναλογα. Οταν εχεις κλεισει ενα ραντεβου και ο αλλος κανει ενα Α δρομο για να ερθει στο σημειο του ραντεβου , χαλαει βενζινες , δεν ξερω και γω τι... και τον στεινεις . Χωρις να πεις ενα ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ. ΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ. Κατι.... μην πας να βγεις και απο πανω.

Ειχε ερθει σπιτι μου πριν 1.5 βδομαδα ενα παληκαρι με την Χ κεφαλη κιθαρας να την δοκιμασω. ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. Λεει οκ... φαντασου οτι μου ελεγε οτι δεν την εδωσε σε 2-3 αλλους γιατι εγω του φανηκα ξυγημενος και ηθελε να την δωσει σε μενα. Και βαζω αγγελεια με τις δικες μου.... παλι καλα που μετα απο 3-4 μερες του πιασα κουβεντα στο φμ και του λεω οτι ακομα περιμενω να φυγουν και μου λεει ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ. Δλδ την επομενη αμα τους πουλουσα θα εμενα χωρις κεφαλη. Δεν νομιζω οτι εφταιγα καπου...

Οπως επισης ειχε τυχει να βρω ενα κουτι υπολογιστη για HTPC απο ενα παληκαρι , αλλα μου ειπε οτι ειχε προτεραιοτητα αλλος. Του λεω οκ. Βρισκω αλλον με παρομοιο κουτι... του λεω το θελω. Και κανονησαμε την επομενη να περασει απο το μαγαζι που δουλευα να μου το φερει σαν εξυπηρετηση. Την επομενη με πηρε τηλ και το πρωτο παληκαρι και μου λεει τελικα το εχω το θες. Του λεω ναι. Γιατι ηθελα οπως και δηποτε το πρωτο κουτι ... αλλα ακριβως επειδη ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΣΩΣΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗΣ/ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ δεν ακυρωσα τον δευτερο και τον κρεμουσα. Τα πηρα και τα δυο και το δευτερο το εδωσα στην σχεση μου.

Βλεπε ψιλα γραμματα ... 'οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους'
οπως και εγω την ημερα που ηταν να βρεθουμε του τηλεφωνησα και του ειπα οτι θα σενημερωσω απο αυριο. δε του ειπα να ερθε καπου ουτε να πουλησει οτι εχει….

Το πρόβλημα είναι ότι το θέμα έχει κλειδωθεί. Το να συνεχίζεται λοιπόν εδώ, είναι λίγο άτοπο και σίγουρα δεν σεβόΜΑΣΤΕ τις αποφάσεις των admins (λανθασμένες, σωστές, άλλο θέμα). Θα προτιμούσα οι συγγνώμες να μένουν στα pm σας, γιατί δυστηχώς όταν δεν μένουν εκεί, οι απανωτές απαντήσεις μπορεί να γίνουν προκλητικές. Βεβαίως, η απάντηση του συγκεκριμένου πωλητή με άφησε λίγο άναυδο (κοινώς @@) και φυσικά δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με την ακόλουθη δήλωση...

Dark Oblivion είπε:

Εμ κερατάς εμ και δαρμένος που λένε και στο χωριό μου... Λίγη υπευθυνότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ούτε τους αγοραστές ούτε τους πωλητές... Καλές σας αγοραπωλησίες λοιπόν...  :-X

Captain Dog είπε:
οπως και εγω την ημερα που ηταν να βρεθουμε του τηλεφωνησα και του ειπα οτι θα σενημερωσω απο αυριο. δε του ειπα να ερθε καπου ουτε να πουλησει οτι εχει….
Αρα λες οτι το παληκαρι ψευδεται οσον αφορα τις αναφορες του για το σημειο συναντησης και την ωρα.... σωστα???

Dark Oblivion είπε:
Αρα λες οτι το παληκαρι ψευδεται οσον αφορα τις αναφορες του για το σημειο συναντησης και την ωρα.... σωστα???
δε δοθηκε που θενα ραντεβου παντως χωρις επιβεβαιωση και δεν εμφανιστηκα….ενημερωσα να μην ξεκινησει απο ΜΑρουσι τηλεφωνικως και οντως δεν ειχε ξεκινησει…..

Captain Dog είπε:
δε δοθηκε που θενα ραντεβου παντως χωρις επιβεβαιωση και δεν εμφανιστηκα….ενημερωσα να μην ξεκινησει απο ΜΑρουσι τηλεφωνικως και οντως δεν ειχε ξεκινησει…..
Τοτε πρεπει να ειναι  πολυ 'ΛΑΘΟΣ' προσωπικοτητα ο αγοραστης αυτος οταν απο μονος του βγαζει συμπερασματα και παιρνει πρωτοβουλιες που δεν εχουν επιβεβαιωθει.

Σωστα?

Δλδ εσυ να μενεις Κερατσινι πχ και να ξεκινησω επειδη μου την βαρεσε ενω μου εχεις πει να μην το κανω , απο Κυψελη και να ερθω...

Καπως ετσι εγινε... φανταζομαι ,ε?

samy paraga είπε:
Πέσατε θύμα απατεώνα στις αγγελίες του ΝΟΙΖ?

PARAGA security, φθηνά και διακριτικά αναλαμβάνουμε, αφαίρεση νυχιών, φάλαγγα, ηλεκτροσόκ και κάθε μορφή βασανισμού που θα μας υποδείξετε.

Εμπειρία χρόνων μας έχει φέρει στη πρώτη θέση εις την παγκόσμιαν κατάταξη, εις τους ακρωτηριασμούς και εξαφανίσεις απατεώνων πωλητών.

Διακριτικότητα και φθηνές τιμές. Ειδικές τιμές για ομαδικές παραγγελίες, από μέλη του ΝΟΙΖ.

;D ;D ;D
κονσερβοκούτια και κουκουνάρια δεν έχει το μενού, σύντροφε?

;D ;D ;D

Dark Oblivion είπε:
Τοτε πρεπει να ειναι  πολυ 'ΛΑΘΟΣ' προσωπικοτητα ο αγοραστης αυτος οταν απο μονος του βγαζει συμπερασματα και παιρνει πρωτοβουλιες που δεν εχουν επιβεβαιωθει.

Σωστα?

Δλδ εσυ να μενεις Κερατσινι πχ και να ξεκινησω επειδη μου την βαρεσε ενω μου εχεις πει να μην το κανω , απο Κυψελη και να ερθω...

Καπως ετσι εγινε... φανταζομαι ,ε?
δε ξερω που το πας και τι ακριβως προσπαθεις να καταφερεις αλλα δε θα σου κανω την χαρη να απαντησω….υποθετω ελληνικα διαβαζεις καλα…οποτε πιστευε οτι φανταζεσαι….

Captain Dog είπε:
δε ξερω που το πας και τι ακριβως προσπαθεις να καταφερεις αλλα δε θα σου κανω την χαρη να απαντησω….υποθετω ελληνικα διαβαζεις καλα…οποτε πιστευε οτι φανταζεσαι….
Τιποτα απολυτως φιλε μου ... δεν σε ξερω και απο χτες. Δεν εχω να κερδησω κατι.

Απλα επειδη μου αρεσουν τα ξεκαθαρα πραγματα και δω ειναι λιγο μπλεγμενα προσπαθω να τα απλοποιησω....

Οχι τιποτα αλλο ... να ξερω και με τι ανθρωπους εχω να κανω αν αυριο μεθαυριο χρειαστει να γινει ΜΙΑ - ΚΑΠΟΙΑ συναλλαγη... ;)

Dark Oblivion είπε:
Τιποτα απολυτως φιλε μου ... δεν σε ξερω και απο χτες. Δεν εχω να κερδησω κατι.

Απλα επειδη μου αρεσουν τα ξεκαθαρα πραγματα και δω ειναι λιγο μπλεγμενα προσπαθω να τα απλοποιησω....

Οχι τιποτα αλλο ... να ξερω και με τι ανθρωπους εχω να κανω αν αυριο μεθαυριο χρειαστει να γινει ΜΙΑ - ΚΑΠΟΙΑ συναλλαγη... ;)
Οχι φιλτατε, δεν εχεις κανενα δικαιωμα να ανακρινεις κοσμο για να ξερεις με τι ανθρωπους εχεις να κανεις. Ηταν που ήταν παρατραβηγμένο το θέμα με τον captain dog, από μια παρεξήγηση, ήρθες κι εσυ ως πολιτική αγωγή να "στριμωξεις τον κατηγορουμενο" και το αποτελείωσες.

Πολυ καλα σου λεει, δεν εχεις κανενα δικαιωμα να ρωτας...

neeq είπε:
Οχι φιλτατε, δεν εχεις κανενα δικαιωμα να ανακρινεις κοσμο για να ξερεις με τι ανθρωπους εχεις να κανεις. Ηταν που ήταν παρατραβηγμένο το θέμα με τον captain dog, από μια παρεξήγηση, ήρθες κι εσυ ως πολιτική αγωγή να "στριμωξεις τον κατηγορουμενο" και το αποτελείωσες.

Πολυ καλα σου λεει, δεν εχεις κανενα δικαιωμα να ρωτας...
Ενταξει φιλε μου αν εσυ εγκρινεις και εισαι υπερ των απαντησεων του , και με τον πιο τροπο κανει συναλλαγες ο κυριος και πως συμπεριφερεται ... τι να πω . Τοτε να προσεχουμε και σενα!!!

Επειδη ομως μπορει να ειμαι ο επομενος που θα συμπεριφερθει ετσι (ο εκαστοτε πωλητης), η που παραλιγο να χασω και γω δυο κεφαλες κιθαρας σε μια παρομοια περιπτωση ...

Δεν κρινω ... απλα αντιδρω στον ασχημο χειρισμο του και στις μετεπειτα απαντησεις του που απο μονες τους κρινοντε και κανουν ΚΡΑ για εναν ΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΩΛΗΤΗ!!

Dark Oblivion είπε:
παραλιγο να χασω και γω δυο κεφαλες κιθαρας σε μια παρομοια περιπτωση ...
Γιατι να τις χασεις? δε θα επαιρνες χρηματα γι'αυτες? και ο αλλος φιλος που βιαστηκε να πουλησει και το εδωσε φτηνα δικο του λαθος παλι ηταν. Αν ειχες τα χρηματα στο χερι θα την ειχες αγορασει την κεφαλη, εφ οσον λες στον πωλητη να περιμενει ουτε εκεινος σε ξερει αν εισαι αξιοπιστος η οχι οποτε καλλιστα μπορει να κανει με το πραγμα που πουλαει οτι θελει. Δεν μπορεις να τον δεσμευεις με αερα κοπανιστο και να εχεις απαιτησεις μετα.

Dark Oblivion είπε:
Ενταξει φιλε μου αν εσυ εγκρινεις και εισαι υπερ των απαντησεων του , και με τον πιο τροπο κανει συναλλαγες ο κυριος και πως συμπεριφερεται ... τι να πω . Τοτε να προσεχουμε και σενα!!!
Απλά ρε συ, δε σου πεφτει κανενας λόγος πως κανουμε τις συναλλαγες μας και πως συμπεριφερόμαστε. Ουτε μπαμπας μας εισαι, ουτε ο Ροβεσπιέρος να να περασεις απο λαϊκο δικαστήριο όποιον σου φαινεται υποπτος. Ελεος ::)

Ritchie77 είπε:
Γιατι να τις χασεις? δε θα επαιρνες χρηματα γι'αυτες? και ο αλλος φιλος που βιαστηκε να πουλησει και το εδωσε φτηνα δικο του λαθος παλι ηταν. Αν ειχες τα χρηματα στο χερι θα την ειχες αγορασει την κεφαλη, εφ οσον λες στον πωλητη να περιμενει ουτε εκεινος σε ξερει αν εισαι αξιοπιστος η οχι οποτε καλλιστα μπορει να κανει με το πραγμα που πουλαει οτι θελει. Δεν μπορεις να τον δεσμευεις με αερα κοπανιστο και να εχεις απαιτησεις μετα.
Εχω 2 'Α' κεφαλες που υστερα απο πολυ κοπο τις απεκτησα σαν προσωρινα υποκαταστατα (που μου κανουν μια χαρα)μεχρι να βρεθει η κεφαλη που θελω. Ωραια μεχρι εδω?

Τι να το κανω λοιπον αν εχω τα λεφτα ,αλλα η κεφαλη που θελω βγαινει 1-2 φορες το χρονο σε αγγελεια? Και φιλε με προσβαλλεις εν μερη με τα λεγομενα σου γιατι δεν με ξερεις...... οσοι εχουν κανει συναλλαγες μαζι μου δεν τους εχω απογοητευσει ποτε. Και για να ξερεις εγω παντα οταν ειναι για μεγαλα ποσα σε πραγματα που εχω παρει παντα εδινα ενα μικρο ποσο μπροστα , το εκλεινα ... τα υπολοιπα τα εδινα λιγα λιγα και παντα ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΑ στο τελος. ΡΙΣΚΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!! και ποτε δεν εχω κρεμασει πωλητη να ζητησω χρηματα πισω. ειμαι του σκεπτικου οτι θα το παρω και αν μην το θελω αφου το εκλεισα και θα το πουλησω μετα εγω. Ποσοι το κανουν αυτου? ΚΑΝΕΝΑΣ. Οποτε κανενας δεν εχει δικαιωμα να κρινει ειδικα εμενα για το ποσο αξιοπιστος η οχι ειμαι!!! Το οτι ετυχε μια φορα να μην εχω καθολου χρηματα αλλα να ηθελα σαν τρελλος αυτη τη κεφαλη ... αν δεχοταν θα του εδινα την μια απο τις δυο σαν ενεχειρο.

Ελπιζω να σε καλυψα...

Dark Oblivion είπε:
Και φιλε με προσβαλλεις εν μερη με τα λεγομενα σου
που ακριβως? εσυ ξερεις αν εγω ειμαι αξιοπιστος η οχι? δεν το ξερεις. Οποτε να προσβληθω κι εγω επειδη εσυ δεν ξερεις αν εγω ειμαι αξιοπιστος η οχι? δε νομιζω. θα στο πω κι αλλιως, Πωλητης δινει κεφαλη. ο Α αγοραστης του λεει οτι θα την παρει αλλα πρωτα να περιμενει να πουλησει τις δικες του, ο Β αγοραστης του δινει ζεστο χρημα εδω και τωρα. Αν εσυ διαλεγες τον Α παω πασο

Ritchie77 είπε:
που ακριβως? εσυ ξερεις αν εγω ειμαι αξιοπιστος η οχι? δεν το ξερεις. Οποτε να προσβληθω κι εγω επειδη εσυ δεν ξερεις αν εγω ειμαι αξιοπιστος η οχι? δε νομιζω. θα στο πω κι αλλιως, Πωλητης δινει κεφαλη. ο Α αγοραστης του λεει οτι θα την παρει αλλα πρωτα να περιμενει να πουλησει τις δικες του, ο Β αγοραστης του δινει ζεστο χρημα εδω και τωρα. Αν εσυ διαλεγες τον Α παω πασο
Υπάρχουν αυτοί που βλέπουν τις αγγελίες σαν δημοπρασία...υπάρχουν κι αυτοί που τις βλέπουν σαν συναλλαγή με έναν άνθρωπο.

(Φυσικά δεν εννοώ να κρατάς αυτό που πουλάς για τον κάθε τυχάρπαστο που θα στο ζητήσει...θέλει και λίγο "κόψιμο" η ιστορία και προσωπική κρίση)

Ritchie77 είπε:
Νομιζω οτι το ανεφερα πιο πανω οποτε ειναι λιγο ατοπο το παραδειγμα σου.

Οτι : με βαση τα λεγομενα του ηταν πολυ επιλεκτικος στο σε ποιον θα ηθελε να δωσει τον ενισχυτη του. Οποτε δεν ηθελε να τον δωσει σε εναν συλλεκτη απο Θεσσαλονικη που απλα θα καθοταν ο ενισχυτης. Δεν ηθελε να τον δωσει σε εναν αλλον που θα εφευγε για συναυλιες με αυτον. Και ομως ηρθε σπιτι μου για να συμφωνησει μαζι μου... Μιλησα για σενα? Αν και εσυ κανεις τετοιες χειριστικες διαδικασιες στις συναλλαγες τοτε ... να μιλησω και για σενα! Και στην δικη μου περιπτωση ο αλλος μπορουσε να πειστει οτι ΘΑ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣΩ γιατι σαν πρωτη λυση του προτεινα να κανουμε ανταλλαγη και τις δυο για την δικη του... και χωρις χρηματικη διαφορα πανω απο 100 ευρω που θα προεκυπτε απο αυτον. Οποτε ο καθενας στην θεση του θα καταλαβαινε οτι θα εκανα οτι μπορουσα για να εχω τον συγκεκριμενο ενισχυτη.

hot_sauce είπε:
Υπάρχουν αυτοί που βλέπουν τις αγγελίες σαν δημοπρασία...υπάρχουν κι αυτοί που τις βλέπουν σαν συναλλαγή με έναν άνθρωπο.

(Φυσικά δεν εννοώ να κρατάς αυτό που πουλάς για τον κάθε τυχάρπαστο που θα στο ζητήσει...θέλει και λίγο "κόψιμο" η ιστορία και προσωπική κρίση)
+ 1.000.000

Γι αυτο το λογο αλλωστε εχω σαν προσωπικο κανονα ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ εξαποστασεως. Για να γνωριζω αυτον που συναλλασομαι.

Δουλευα σε σαντουιτσαδικο. Εκαναν εξυπηρετηση να φερνουν εκει το εκαστοτε προιον(οσοι μπορουσαν). Αλλα κερνουσα τα φαγοποτια ωστε να πουμε και καμια κουβεντα!!!

Γιατι οι αγγελιες ειναι για αλληλοεξυπηρετηση μεταξυ μας εκτος ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ. Και ας λενε καποιοι σε σελιδες με αγγελιες στο FB οτι ΕΙΜΑΙ/ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ Π@Π@ΡΙΕΣ!!!

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back