Νομίζω πως φτάνω σιγα-σιγα στο τέλος αλλα χωρίς σιγουριά.
Για διαφορετικούς λόγους που δυστηχώς δεν συνδιαζονται όλοι μαζι σε ενα αμάξι καταλήγω στα εξής τρία.Yaris 1,3,Jazz 1,4,Ceed 1,4.
Την Παρασκευή το τεστ με βοήθησε αναμεσα στα jazz-colt να απορρίψω το δεύτερο με λόγο τον "εξ επίτηδες" θορυβο που δημιουργεί όπως μου είπε ο πωλητης κ παρατήρησα κ σε φόρουμ.Οι μιτσουμπισάκηδες αρέσκονται λεει στο να ακούνε τον ήχο της μηχανής της εταιριας κ ειναι ο κυριος λογος αγοράς τους(βασικός κ οχι μοναδικος λόγος απορρίψης).Σε αντιθεση με το jazz που μου φανηκε κ πιο αθορυβο απο το ceed στα μεχρι 120 που τα δοκιμαζω όλα.
Κοινα ειναι οι εγγυήσεις που στο jazz ερχονται λίγο διαφοροποιημένες(3 εργοστάσιο,+7 προσθετη σε αντιθεση με τα 7 εργοστασιο του ceed και 6 του yaris).
Aν μου λεγανε για ομορφια εξω-μεσα θα διαλεγα ceedάρα.Για οικονομια κ πολυμορφικότητα-διάθεση χώρων το jazz.Το yaris μπαινει σαν τριτο λογο του οτι ειναι στη μέση ομορφιας και κατανάλωσης των 2 προηγούμενων.
Διαφορες σε ασφαλεια δεν υπαρχουν εκτος των αερόσακων (6-ceed,9-yaris-2(?)-jazz)και οτι το ceed "πατάει", συμφωνα με το ιντερνετ κ το μικρο τεστ drive, καλύτερα στο δρομο κ σε λιγο απροσεκτη οδηγηση ας πουμε μεσα σε μια στροφή.Διαθετει λιγο πιο σπορ στησιμο απο τα αλλα.
Τα χρηματα στις εκδοσεις που διαλεξα ειναι τα ιδια με διαφορα -500 στο jazz και τα αλλα δυο στα ίδια.
Μειον στην εκδοση yaris ειναι οτι δεν υπαρχει clima.(Στην εκδοση που διαλεξα βεβαια)
Το μονο που μενει ακόμη ειναι το τεστ με το yaris που ισως με βοηθησει στην επιλογη.
Σκεφτομαι ετσι περισσοτερο για να συγκρινω να δοκιμασω κ τα υπολοιπα που λεω, mazda 2, sirion.
Αρχισα να βαριέμαι ελεϊνα το ψαξιμο, ουτε κιθαρα ακουμπαω ουτε τπτ ολη μερα διαβαζω για τα αμαξια κ ρωταω μπας κ βρω ακρη.
Η ειρωνια ειναι στο τελος αυτο που θα παρω να ειναι το χειροτερο κ να βγει κ ελαττωματικό στην κατασκευη κ να τρεχω κ να μην φτάνω.