Τριγκοαμάξι

Εγώ πάντως μεταχειρισμένο θα αγόραζα χαλαρά διότι με τα μισά λεπτά θα είχα το ίδιο αποτέλεσμα..... και 5 φορές να χαλάσει.... πάλι κερδισμένος θα είμαι.

Και την Monica την πέρνω και από 150ό χέρι

+1000

Αφού δεν θες μεταχειρισμένο, πάρε το πιο φθηνό.

Σε αυτή την κατηγορία όλα ίδια είναι. Απλώς πουλάνε μούρη και μάρκετινγκ. Έχω μπει για μια ολόκληρη μέρα - χωρίς να το οδηγήσω - στο Cee'd και έμεινα εντυπωσιασμένος από το πόσο έχει προσχωρήσει η Kia. Προσωπική μου επιλογή βέβαια θα ήταν είτε το Mazda (brand loyalty) είτε το Honda.

trigga είπε:
Σοβαρα τωρα απορρίπτετε το ceed κ κρατάμε τα αλλα 2 με μια κληση προς το jazz?Η προτίνετε maserati?
Δεν τα απορρίπτω, απλά σου λέω να περιμένεις. Το τζαζ είναι μοντέλο 7ετίας περίπου (με ένα facelift) ενδιάμεσα, οπότε το καινούριο ενδέχεται να είναι σημαντικά καλύτερο. Ασχημότερο αποκλείεται να ναι.  ;D

Για να ναι κ καλύτερο ομως θα παει κ κανα 1500-2000 πανω απ το τωρινο κ δεν λεει μια μετα.Πάω να παρω απλη εκδοση civic αμα φτασω τα 16000-17000 ή το lancer.Τεσπα κατι που για μενα ειναι "αυτοκίνητο" με τα ούλα του.

Αν παιχτει καμμια στραβη κ χρειαστει να περιμενω θα το κανω αλλιως δεν το κοβω.Ασε που διέρευσαν φωτογραφιες κ στοιχεια για την αφιξη του.Απο εμφανιση ceed δεν ειναι αλλα ούτε yaris.Ειναι το ασχημοπαπο που του καναν εμφύτευση τρίχας απ την φαλάκρα που ειχε πριν.Μηχανικα ακουγεται εξελιγμενο με 100 αλογα στην 1.4 αλλα τπτ το τρελο που να πεις οτι κοντραρει κ κερδιζει αμαξι αλλης κατηγοριες με ανεση.

Να μην λεω μεγαλες κουβεντες αλλα ειμαι στο 99% να τελειώσω στο ceed.

Πάρε ότι σου αρέσει, αρκεί να είναι γερμανικό και να έχει ερπύστριες.

Ετσι μονο θα επιβιώσεις στο ελληνικό οδικό δύκτυο και θα χαρείς και τα πιο δυσπρόσιτα τοπία. ;D

Βρήκα ένα Saxo 1400 κυβικά του 2000, από φίλο, βγαίνει περίπου 2000€ συν 1000€ για να φτιαχτεί. Τι λέτε, να το χτυπήσω?

κ τρακαρισμενο να ναι σν εισαι γκαζακιας το ιδιο θα σου κανει.Αμαξι για ξεσκισμα ειναι,τσοφλι με επιδοσεις.

Μεγιά σου φιλε

Πηρε ποδηλατο. ;D ;D ;D

Του ηρθε πιο οικονομικα και ταυτοχρονα γυμναζεται. ;D ;D ;D ;D ;D

Κια ceed 1.4 αλλα ψάχνω το θεμα με το πως θα γινει εξόφληση χωρίς να τρέχω σε εφορίες κ τράπεζες.Γενικα τι τρεχει με λογιστες, τοκους τι γινεται με ολους τους τρόπους,το αφορολογητο των 12.000 του ετους κτλ κτλ κτλ κτλ αλλα το αμαξι το εχω κανει κράτηση με μια προκαταβολή κ σε κανα μηνα περιπου θα το χω.

Mε γειά!Καλοτάξιδο. Ρώτα φίλο λογιστή ή στην αντιπροσωπεία. Λογικά στην φορολογική δήλωση εγγράφεται το ποσό των δόσεων που δίνεις κάθε χρόνο. ???

Με γειά το τριγκοαμάξι  ;)

Ρίξε καμιά φωτό αμάξι+κιθάρα όταν σου'ρθει! Μη ξεχάσεις τις παντόφλες  :D

οταν το παρω θα σας πώ ρε στανταρ.Ως τότε δεν ξέρω πως γίνεται το πράμα με την τράπεζα που καταλήξαμε.

Μπας κ έχετε ιδέα εσείς?

Αν το ποσο το σπάσω για 2008 κ 2009 επειδή το 08 δεν μπορώ να το δικαιολογήσω οταν μπεί 1η ιανουαριου το 2009 μπορώ να βάλω ολο το ποσο στην τράπεζα κ να φαίνεται σωστά αυτο στην εφορία χωρίς νταλαβέρια?Η εφορία δεν βλέπει την ημερομηνία εξόφλησης?Μηπως την νοιαζει μονο το έτος κ οχι ακριβως το πότε?

αντε τριγκοπουλο στhν επομενη βολιωτικη τσιπουροποσια να ερθεις με το καινουργιο, να το βαλεις κοντρα με το batcar του studio54 , εχεις καποιες πιθανοτητες να τον παρεις (μπορει να μεινει απο βενζινη ας πουμε , ειναι και αυτο μια πιθανοτητα , σωστα...? ) :) :) :)

Μου είπε ότι θα μου το αφήσει μια βδομάδα για στρώσιμο-βελτίωση....  ;D

πρωτη μουρη θα ειναι μετα εκει στην λαρισσα , θα κοβει βολτες γυρω γυρω απο την πλατεια ταχυδρομειου και θα ακουει τερμα jazz (αν και το σωστο στην κεντρικη ελλαδα ειναι να ακους σκυλαδικα απο λαιβ μαγαζατες εκτελεσεις με μπολικο το εκο στην φωνη...)

Trending...

Νέα θέματα

Back