τωρα μας εκοψες τα ποδια ανελειτε.kosmas9x2 είπε:
ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΛΕΙ LICK ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ;D ;D ;D ;D
τωρα μας εκοψες τα ποδια ανελειτε.kosmas9x2 είπε:
...O.k... ;DSuperfunk είπε:μα νομιζω οτι το ειπα παραπανω: η ΤΕΜΠΕΛΙΑ μου.. ;D
Σωστη! Ενα λουκουμι στην κοπελια στο τραπεζι 3 παρακαλω, προσφορα του καταστηματος.Evilnye είπε:Πάντως ένας καλός τρόπος να ξεκολλήσεις από ένα τρόπο παιξίματος, είναι να αρχίσεις να δουλεύεις σε μουσική που δεν παίζεις συνήθως.
Αν δηλαδή το έχεις λιώσει σε μπλουζ, τράβα παίξε ρέγκε ;D
Άκου πολλά στον αντίστοιχο ήχο, δοκίμασε κλασσικά ριφάκια εκεί (λιώνωντας τα σε πολλές πολλές επαναλήψεις) και θα εμπλουτιστεί το παίξιμο οπωσδήποτε.
Πιστεύεις ότι η μοναδικότητα και η αυθεντικότητα του καθενός είναι κάτι που χάνεται μέσα απο μια μεθοδολογία μελέτης? Δηλαδή τι σε εμποδίζει απο ένα σημείο και ύστερα να αναπτύξεις τον εαυτό σου όταν οι ιδέες δεν χάνονται και η προσωπικότητά σου είναι ίδια?
Αν κατάλαβα λάθος συγνώμη.
Η διδασκαλία & η μεθοδολογία μπορεί σιγα σιγα να φθείρει το αρχικό μας παίξιμο. Να μας κανει να σκεφτόμαστε πάνω σε κλασσικότερα μοτίβα πιστευοντας πως καποιες διαφορετικες κινησεις θα ειναι λαθος. Το να το αποφύγουμε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο την μαγκιά του δασκαλου, σε συνεργασία με την μουσική προσωπικότητα του παικτη. Όπως ειπώθηκε, μπορεις να αλλαξεις στυλ και χαρακτήρα απλως και μονο ακουγοντας διαφορετικά στυλ μουσικής. Ας φανταστούμε τοτε το ποσο μπορει να μας επηρεασει ενας έμπειρος δασκαλος με μια κακη προσεγγιση. Πολλες παιδικες ψυχες καταστραφηκαν απο αναλογα περιστατικα :ΡΞέχασα να το σχολιάσω αυτό. Πραγματικά δεν πιστεύω πως κάτι που κάποιος μπορεί να εκφράσει, θα τον περιορίσει το να διδαχθεί κάποια πράγματα. Αντιθέτως θα βοηθήσει ώστε να το εκφράσει ακόμα καλύτερα και πιο ξεκάθαρα!
Σίγουρα αυτό όντως, απλά έχω τη χαρά να έχω έναν καλό δάσκαλο, ο οποίος μέχρι τώρα μόνο να ξεκολλήσω έχει καταφέρει και όχι το αντίθετο.Tthawth είπε:Ας φανταστούμε τοτε το ποσο μπορει να μας επηρεασει ενας έμπειρος δασκαλος με μια κακη προσεγγιση. Πολλες παιδικες ψυχες καταστραφηκαν απο αναλογα περιστατικα :Ρ
Θα διαφωνησω ολοκληροτικα! Αρχικα τι εννοεις κακη προσεγγιση? Επισης η θεωρεια ειναι που δεν σε βαζει σε μοτιβα!Tthawth είπε:Η διδασκαλία & η μεθοδολογία μπορεί σιγα σιγα να φθείρει το αρχικό μας παίξιμο. Να μας κανει να σκεφτόμαστε πάνω σε κλασσικότερα μοτίβα πιστευοντας πως καποιες διαφορετικες κινησεις θα ειναι λαθος. Το να το αποφύγουμε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο την μαγκιά του δασκαλου, σε συνεργασία με την μουσική προσωπικότητα του παικτη. Όπως ειπώθηκε, μπορεις να αλλαξεις στυλ και χαρακτήρα απλως και μονο ακουγοντας διαφορετικά στυλ μουσικής. Ας φανταστούμε τοτε το ποσο μπορει να μας επηρεασει ενας έμπειρος δασκαλος με μια κακη προσεγγιση. Πολλες παιδικες ψυχες καταστραφηκαν απο αναλογα περιστατικα :Ρ
Μάλλον το πάει σε πιο κλασσικού τύπου ωδεία, πχ να διαβάζεις με παρτιτούρα αποκλειστικά, κρατώντας απ' έξω το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού, και να μην ακούς για να παίξεις απλά να εκτελείς.thanasis b είπε:Θα διαφωνησω ολοκληροτικα! Αρχικα τι εννοεις κακη προσεγγιση? Επισης η θεωρεια ειναι που δεν σε βαζει σε μοτιβα!
Το μεγαλυτερο λαθος που κανουν σχεδον ολοι ειναι το εξης: Παιρνουν εναν δασκαλο και του λενε τι θελουν να κανουν. Και συνηθως καταληγουν απλα να μαθαινουν κανα τραγουδι και να τρεχουν με τον μετρονομο κανα πιασαρικο ριφακι.
(δεν ειμαι δασκαλος!!)
Τι εννοείς αρχικό παίξιμο? πολύ ταοϊστικό ακούγεται αυτο. Συγγνώμη μάλλον δεν σε καταλαβαίνω γιατι πρoσωπικά δεν είχα πρίν πάω στον πρώτο μου δάσκαλο.Tthawth είπε:Η διδασκαλία & η μεθοδολογία μπορεί σιγα σιγα να φθείρει το αρχικό μας παίξιμο.
Δηλαδή δέχτηκες ποτέ την αισθητική άποψη του εκάστωτε δασκάλου χωρίς συζήτηση? αν ναι γιατί? στην τέχνη η προσωπική άποψη είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Και δεν μιλάω για τεχνικά ζητήματα μόνο.Να μας κανει να σκεφτόμαστε πάνω σε κλασσικότερα μοτίβα πιστευοντας πως καποιες διαφορετικες κινησεις θα ειναι λαθος.
Συγνώμη αλλα θα μου επιτρέψεις να διαφωνώ. Δεν αλλάζεις ποτέ στυλ και προσωπικότητα. Τα διαφορετικά "χρώματα" του Ry Cooder ή του John McLaughlin είναι διαφορετικές εκφάνσεις και εκδηλώσεις του ίδιου χαρακτήρα ο οποίος προσαρμόζεται στην κάθε περίσταση.Όπως ειπώθηκε, μπορεις να αλλαξεις στυλ και χαρακτήρα απλως και μονο ακουγοντας διαφορετικά στυλ μουσικής.
Γι αυτο φιλε Κ μιλαω(με) για δασκαλο-γατα.kwstas79 είπε:Προσέξτε λίγο ρε παιδιά με αυτά τα ωδεία, έχουν κλείσει σπίτια.
Αυτο ειναι μια αποψη που εχει κραταει καλα απο τα σχολικα χρονια που το αιμα μας βραζει και θελουμε να παιξουμε το σολο του one απο τους metallica και παμε στο ωδειο και μας μαθαινουν νοτες οπλισμους και μπουρδες..ELIANIOS είπε:Γι αυτο φιλε Κ μιλαω(με) για δασκαλο-γατα.
Ωδεια sucks(οχι παντα ομως)
Συγγνωμη, επρεπε να ξεκαθαρισω οτι δεν απανταω στο αρχικο σου ποστ, αλλα εκφραζω μια απορια που ειχα γενικα.odis13 είπε:Disclaimer: Το thread δε το ανοιξα γιατι εχω προβλημα ο ιδιος...θεωρω οτι το παιξιμο μου απεχει πολυ απο το παιξιμο-κονσερβα (οχι παντα βεβαια, αλλα τις περισσοτερες φορες). Απλα ηθελα να μοιραστω μια ωραια μεθοδο για να διευρυνεις τους παικτικους σου οριζοντες.
ΣΩΣΤΟΣ!!! αλλα λεω προσεχε που θα πεσεις και πως μπορεις να αξιοποιησεις τις γνωσεις. _ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ_thanasis b είπε:Αυτο ειναι μια αποψη που εχει κραταει καλα απο τα σχολικα χρονια που το αιμα μας βραζει και θελουμε να παιξουμε το σολο του one απο τους metallica και παμε στο ωδειο και μας μαθαινουν νοτες οπλισμους και μπουρδες..
Βαλε τον μετρονομο στο 180 και παιξε την ταμπλατουρα και εισαι οκ..!!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Σε ολους τους τομεις υπαρχουν καλοι κακοι μετριοι ειναι δυνατον να βγαζουμε κανονα και να χαρακτηριζουμε εναν τομεα ετσι?!
(δεν παιρνω ποσοστα απο πουθενα!!)
Εαν καποιου οι βλεψεις φτάνουν μονο μεχρι τα σολο των metallica, τότε μια χαρα ειναι οποιοδήποτε ωδειο. Σου λυνει τα δάχτυλα! (νταξ' αυτο πιστευω :Ρ)thanasis b είπε:Αυτο ειναι μια αποψη που εχει κραταει καλα απο τα σχολικα χρονια που το αιμα μας βραζει και θελουμε να παιξουμε το σολο του one απο τους metallica
Ουτε απο τις πωλήσεις του ...and justice for all ?(δεν παιρνω ποσοστα απο πουθενα!!)
+1Bulbus156 είπε:Για μενα ο απολυτος στοχος ειναι να παιζεις οπως μιλας. Δηλαδη χωρις να πολυσκεφτεσαι τους κανονες κλπ.
Με τσακωσες!!!! yeee ee e ahhh!Tthawth είπε:Ουτε απο τις πωλήσεις του ...and justice for all ?