- Πόντοι
- 38
ααα ωραία θα το πω στον πατέρα μου να μην ανησυχείKorgious είπε:Είσαι gayρος vintage.
ώπα κι άλλον έναν θυμάμαι .... ΚΟΥΣΟΥΛΑΚΗΣ πσσσσ
ααα ωραία θα το πω στον πατέρα μου να μην ανησυχείKorgious είπε:Είσαι gayρος vintage.
Το ποδόσφαιρο είναι ένας τομέας με τζίρο εκατομμυρίων ευρώ, οι οπαδοί που φανατίζονται είναι πολύ επιρρεπείς στο να γίνουν κατευθυνόμενοι - υποχείρια δυνάμεων ανωτέρων συμφερόντων ,στην άσχημή του μορφή έχει πολλαπλές κοινωνικές επιπτώσεις κ.τ.λ. Απλά ήθελα να δω κατά πόσο άτομα που ασχολούνται - ενασχολούνται με μουσική, ασχολούνται εξίσου ή λιγότερο με αυτό, που δυστυχώς εκτός από θέαμα καμμιά φορά συνοδεύεται από υποκουλτούρα-βία-φανατισμό και άλλα ''καλά''. Η χαλαρότητα και το ωραίο χιούμορ στις απαντήσεις δείχνουν ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι ''θερμόαιμοι'' στη μουσική ευτυχώς...Evilnye είπε:Αλλά ναι, το είδαμε κ αυτό το ποστ.
Θα ανοίξω σύντομα το Μουσικός και άστρα.
Όχι καμμία σχέση ;D απλά το σκεφτόμουνα και αποφάσισα να κάνω το ποστ όταν ένας φίλος ανέβασε χτες θέμα ''πού πάμε ρε μαμώτο σαν χώρα'' και το πρόβλημα ΔΕΝ ήταν η κρίση, αλλά το ότι ο Κούγιας δεν ανεβάζει κατηγορία την Παναχαική (!!) και το ''ξυλίκι'' μεταξύ μπράβων και θερμόαιμων οπαδών ;DΟπως κ η φανελα της Παναθας ασηκωτη..!!!
btw.. τυχαια μπηκε το post σημερα ή μηπως ο φιλος που το σηκωσε ειναι αεκτζης? ;D ;D ;D
Αααααχ, πολιτισμός!Superfunk είπε:Εμενα παντως περυσι μου αρεσε πολυ να..παρακολουθω το παγκοσμιο κυπελλο στο Βερολινο,ειχαν βγαλει καρεκλες και ξαπλωστρες στα..... 1235 παρκα της πολης,γιγαντο-οθονες,stands με λουκανικα και μπυρες σε γελοιες τιμες & σε καθε γωνια υπηρχε ενα καφενειο-εστιατοριο-μπυραρια που ειχε αμολυσει καρεκλες στο πεζοδρομιο και αραζε ο κοσμος και με 2-3 ευρω την περνουσε τζαμι....