Μιας κι έρχονται Χριστούγεν&#9

Stinky είπε:
Ποσα εδωσα η ποσα στην πουλαω? ;D

Χαχαχαχα
πόσα την πουλάς???  ;D ;D ;D

γιατί...παίζουν κινέζικες Nightswan όντως????  :o

Δεν την πουλαω :P Τετοια κιθαρα περναει απο μπροστα σου μια φορα τα 10 χρονια  ;D

Τι κινεζικη ρε αλητη? :P

Οriginal Nightswan xωρις καμια γρατζουνια. Οι πληροφοριες λενε οτι αυτη τη στιγμη ο Αι ξεβιδωνει το μπρατσο και ετοιμαζεται να την στειλει με τον Rudolf (oxι τον Schenker) υπερατλαντικο!

Aντε με γεια!!!

Και περιττο να πω οτι μολις φτασει περιμενουμε ενα λαχταριστω review και πολλες φωτογραφιες να την απολαυσουμε... ;D

Σοβαρα ποσο πηγε το μαλλι?? ???

Nα μια φωτο, πριν το πακεταρισμα  :P Οποιος βρει γρατζουνια κερδιζει!

kramer.jpg

Stinky είπε:
Αλλη φαση σε λεω 8)

Jolly τι κραμερ εχεις?
έχω μία Ferrington του '88, μία Baretta FR404SD (από τις πιο παρεξηγημένες κιθάρες... εμένα αυτή είναι η βασική μου) και μία Kramer 220 (100 series) σε πολυ κακή κατάσταση (την αγόρασα μόνο και μόνο για να υπάρχει...65 euro έδωσα!)...

η Nightswan είναι το όνειρό μου μαζί με την Hamer Chaparral.... δύσκολο να διαλέξω...μάλλον προς Chaparral θα "έκλινα"... αλλά δεν τα βρίσκεις εύκολα...

Με γειά σου φίλε μου! έυχομαι μόνο να μην την έχεις να κάθεται αλλά να την τιμήσεις δεώντως!  ;)

http://cgi.ebay.de/USA-Hamer-Chaparral-Elite-Custom-Snakeskin-Jim-O-Connor_W0QQitemZ220522942288QQcmdZViewItemQQptZGitarren?hash=item3358310f50

Δες και κλαψε οπως εκλαψα κι εγω :P Κουκλαρες οι Chap...

Δεν θα την εχω να καθεται. Βασικα εχω κανει μια συμφωνια με τον εαυτο μου, για μερικα χρονια ακομα να εχω παντα 2 κιθαρες. Οχι λιγοτερες οχι περισσοτερες.

Την μια την εχω βρει. Οποτε αν ειναι να καθεται η Swan θα βρει τον δρομο της στις αγγελιες οπως τοσες αλλες :-[

Stinky είπε:
Οποτε αν ειναι να καθεται η Swan θα βρει τον δρομο της στις αγγελιες οπως τοσες αλλες :-[
θα σε παρακαλούσα όταν και αν έρθει εκείνη η στιγμή να με ειδοποιήσεις (γονατιστός, κλαίγοτας, εξαθλιωμένος)! 

την Chaparral δεν την είδα, καινούργιο post είναι. Snakeskin!!! omg... Μέχρι προχτές ήταν μόνο αυτή:

http://cgi.ebay.de/HAMER-CHAPARRAL-MADE-IN-THE-USA-ELECTRIC-GUITAR-RARE_W0QQitemZ120498136967QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item1c0e3fa787

βλέπω και μία στα 690 αλλά ένας θεός ξέρει στα πόσα θα φτάσει! α ρε γμτ... έχω να βγάλω δίπλωμα και δεν τα'χω... (ναι...δίπλωμα στα 29!!!)

Εχει πολυ πραμα, αλλα ρε γμτ οι περισσοτερες δεν ειναι στην κατασταση που θα ηθελα για να αγορασω. Και κραμερ παιζουν πολλες, αλλα ολο και κατι δεν παει καλα. Στην μια το χρωμα, στην αλλη το χεντστοκ... Αμα ηταν σωστα διατηρημενες θα μιλουσαμε ;D

Μην ανησυχεις θα σε ενημερωσω. Αλλα θα πρεπει να ξηλωθεις!

χαχαχχαχ

Ειναι απο τα λιγα οργανα που με τιποτα δεν θα σκοτωνα οσο οσο για να παρω κατι αλλο ;)

Stinky είπε:
Μην ανησυχεις θα σε ενημερωσω. Αλλα θα πρεπει να ξηλωθεις!

χαχαχχαχ

Ειναι απο τα λιγα οργανα που με τιποτα δεν θα σκοτωνα οσο οσο για να παρω κατι αλλο ;)
worry not, δε θα στη ζητήσω για σκότωμα... αρκεί βέβαια να υπάρξει σωστός συγχρονισμός με το πορτοφόλι μου (αν και δεν το βλέπω γιατί η γκαντεμιά μου είναι ξακουστή ως τα πέρατα του κόσμου!)! lol

Ίσως η μόνη σημερινή κιθάρα που μπορεί να συγκριθεί με τη Nightswan (neck κτλ) είναι η Caparison Horus... άλλο φρούτο κι εκείνο...!

JollyJokker είπε:
Ίσως η μόνη σημερινή κιθάρα που μπορεί να συγκριθεί με τη Nightswan (neck κτλ) είναι η Caparison Horus... άλλο φρούτο κι εκείνο...!
Μια τέτοια να μου φέρει φέτος ο αης κι ας πάρει άδεια για τα επόμενα 5 χρόνια!!!

Κανω παραθεση στον εαυτο μου μιας και μολις ηρθε...

georgekz750 είπε:
Χλωμο τον βλεπω τον Αη Βασιλη αλλα πλησιαζει η ωρα να σπασει ο κουμπαρας που καταπινει τα λεφτα απο το κοψιμο του τσιγαρου, και να ερθει ως επιβραβευση αυτος

http://www.dv247.com/guitars/bogner-alchemist-hd-guitar-amp-head--50058

;D

...αυτος!

29cp7yb.jpg

15hmzpt.jpg

Ξερω,ξερω,ξεχασα την παντοφλα,θα επανελθω παντοφλατος οταν εχω σχηματισει και αποψη για τον ενισχυτη γιατι ουτε να ζεσταθει δεν προλαβε  ;D

ΜΕ ΓΕΙΑ!!! άριστη αγορά! τον έχω "κεντράρει" κι εγώ αυτόν... θα get in touch with you σύντομα να μου πεις εντυπώσεις ;) ;) ;) ;) ;)

Ευχαριστω JollyJokker, να εισαι καλα.

Μολις σχηματισω γνωμη για τον Alchemist,θα ειμαι στη διαθεση σου για πληροφοριες (αν εισαι Θεσ/νικη και τεστ ντραιβ φυσικα).

Η πρωτη γρηγορη εντυπωση παντως ειναι οτι το καθαρο καναλι του ειναι εφαμιλλο πολλων καλων fender και το βαθος του συμπαθεστατο εως και εθιστικο. ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back