πόσα την πουλάς??? ;D ;D ;DStinky είπε:Ποσα εδωσα η ποσα στην πουλαω? ;D
Χαχαχαχα
έχω μία Ferrington του '88, μία Baretta FR404SD (από τις πιο παρεξηγημένες κιθάρες... εμένα αυτή είναι η βασική μου) και μία Kramer 220 (100 series) σε πολυ κακή κατάσταση (την αγόρασα μόνο και μόνο για να υπάρχει...65 euro έδωσα!)...Stinky είπε:Αλλη φαση σε λεω 8)
Jolly τι κραμερ εχεις?
θα σε παρακαλούσα όταν και αν έρθει εκείνη η στιγμή να με ειδοποιήσεις (γονατιστός, κλαίγοτας, εξαθλιωμένος)!Stinky είπε:Οποτε αν ειναι να καθεται η Swan θα βρει τον δρομο της στις αγγελιες οπως τοσες αλλες :-[
worry not, δε θα στη ζητήσω για σκότωμα... αρκεί βέβαια να υπάρξει σωστός συγχρονισμός με το πορτοφόλι μου (αν και δεν το βλέπω γιατί η γκαντεμιά μου είναι ξακουστή ως τα πέρατα του κόσμου!)! lolStinky είπε:Μην ανησυχεις θα σε ενημερωσω. Αλλα θα πρεπει να ξηλωθεις!
χαχαχχαχ
Ειναι απο τα λιγα οργανα που με τιποτα δεν θα σκοτωνα οσο οσο για να παρω κατι αλλο![]()
Μια τέτοια να μου φέρει φέτος ο αης κι ας πάρει άδεια για τα επόμενα 5 χρόνια!!!JollyJokker είπε:Ίσως η μόνη σημερινή κιθάρα που μπορεί να συγκριθεί με τη Nightswan (neck κτλ) είναι η Caparison Horus... άλλο φρούτο κι εκείνο...!
georgekz750 είπε:Χλωμο τον βλεπω τον Αη Βασιλη αλλα πλησιαζει η ωρα να σπασει ο κουμπαρας που καταπινει τα λεφτα απο το κοψιμο του τσιγαρου, και να ερθει ως επιβραβευση αυτος
http://www.dv247.com/guitars/bogner-alchemist-hd-guitar-amp-head--50058
;D