Μιας κι έρχονται Χριστούγεν&#9

georgekz750 είπε:
Χλωμο τον βλεπω τον Αη Βασιλη αλλα πλησιαζει η ωρα να σπασει ο κουμπαρας που καταπινει τα λεφτα απο το κοψιμο του τσιγαρου, και να ερθει ως επιβραβευση αυτος

http://www.dv247.com/guitars/bogner-alchemist-hd-guitar-amp-head--50058

;D
ώπα... πόσο κάπνιζες? πόσες δεκαετίες το'χεις κόψει??? χαχα!

Warpig you said?hmmhmhmhmmmmm interesting 8)
φαντάζομαι τη Nightswan με warpig και ανατριχιάζω! ασ'τα να πάνε, ψήνομαι να πάρω και έναν nailbomb μαζί. Αφού δεν υπάρχει άλλη εταιρία...! BareKnuckle και τα μυαλά στα μπλέντερ!

Φιλε αν καπνιζεις Winston που ειναι σχετικα φθηνα εχεις

2,40 Χ 356 = 856 ευρα το χρονο παρακαλω! Αρα σε λιγοτερο απο 11 μηνες τον εχει παρει. Και αυτα με την προυποθεση οτι εκανες ενα πακετο τη μερα... Αν εκανες 2 σε 5 μηνακια ειναι δικος σου!

Αν περίμενα τον Αϊ Βασιλη να μου φέρει αυτά που χρειάζομαι... τρέχα γύρευε. Έχω ξοδέψει ΤΟΣΑ χρήματα φέτος, που ούτε άδειο CD δε με βλέπω να παίρνω.  :'(

θα μου ερθει κ μενα και θα μου φερει ενα μπασσακι!!  :P :P Αλλα δεν ξερει ακομα ποιο!!  ;D

Εμένα θα μου έρθει από την επόμενη εβδομάδα και θα μου φέρει:

Έναν Epiphone Valve Senior

Ένα TBONE MB75

και έχω και 400euro επιδότηση για laptop!!! :)

εκκεντροφορους 265-270 μοιρες με 9,5 λιφτ για τον ignantio  ...και καποια λεφτα στην ακρη για να πληρωσω το κΤΕΟ αφου μετα δεν θα περναει και τα προστιμα απο τα καυσαερια ;D

JollyJokker είπε:
Μιας κι έρχονται Χριστούγενα...

Τι δώρο θα πάρει ο καθένας στην πάρτη του?

εγω θα παρω της xotic το bb plus..

139984.jpg

Ακομα δεν ξερω τι θα φερει.

Κατσε να μπει το δωρο,να κλεισουμε καποιες τρυπες και βλεπουμε.

Εγώ είμαι ακόμα σε δίλημμα...

1η επιλογή:

Αναβάθμιση πισί με

AMD Phenom II x4 955 + 2x2GB DDR3 RAM OCZ@1333MHz + Μητρική

(διότι εχω μείνει με Athlon 3500 και 4x512 DDR @400MHz)

2η επιλογή:

Κανένα σετάκι μαγνήτες και ποτ για την Epiphone SG και ίσως retube του ενισχυτή (γιατί δεν μου πολυγεμίζουν το μάτι/αυτί οι Sovtek τελικές του).

Αλήθεια, JJ καλές για hard rock??electroharmonix gia pink floyd??διπλοτριοδος τι είναι? ;D

hitman είπε:
Αλήθεια, JJ καλές για hard rock??electroharmonix gia pink floyd??διπλοτριοδος τι είναι? ;D
Τώρα ρώτησες το ιδανικό άτομο...!  ;D δεν έχω αρκετές γνώσεις ηλεκτρονικής... ειδικά για power amp stage

η κεφαλή μου έχει προβλήματα λόγω λάμπας (preamp) και θα χρειαστεί να αγοράσω καινούργια... φοράει κανονικά ECC 83/12 AX7 και δεν έχω ιδέα από που θα βρώ και τί κατασκευαστή. Θα χρειαστώ κι εγώ βοήθεια. Αλλά μάλλον αντιθέτως με σένα για Sovtek με βλέπω...

άμα  πουλήσω την gt-8 θα βάλω και λίγο cash και θα πάρω ένα μεξικανο-fenderάκι που έχω λιμπιστεί

...έτσι να δούμε τι λένε και αυτές οι κιθάρες :P

Κάτι μου ετοιμάζει ο άγιος, αλλά δεν ξέρω που το πάει το κάθαρμα.

Εμένα δεν έρχεται από τη Λαπωνία αλλά απ την Ιαπωνία.  ;D

Τι έρχεται δηλαδή, ήρθε από ότι μου είπαν.

ΣΕ 2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ  :o

Σπίτια να πάνε δεν έχουν οι σχιστομάτηδες ;

Εμένα πάντως, ο Άγιος, μου έφερε πριν μία εβδομάδα, στον λογαριασμό της κάρτας μου τη χρέωση της Easyjet. Eπειδή φέτος το έχω παρ@χέσει με τα όργανα, έκλεισα 4 μέρες Ρώμη για την 25 Μαρτίου...το 2010 θα είναι έτος εσωτερικής ανάτασης και κουλτούρας και όχι κατανάλωσης...καλά μπορεί και να αλλάξω γνώμη εάν μου κάτσει καμμιά κουφή ιδέα...

marathon είπε:
το 2010 θα είναι έτος εσωτερικής ανάτασης και κουλτούρας και όχι κατανάλωσης...
αααααχχααχαααχαχαχαχχαχχαχααα

Ευχαριστούμε θείο, μας έκανες και γελάσαμε...

marathon είπε:
Eπειδή φέτος το έχω παρ@χέσει με τα όργανα, έκλεισα 4 μέρες Ρώμη για την 25 Μαρτίου...το 2010 θα είναι έτος εσωτερικής ανάτασης και κουλτούρας και όχι κατανάλωσης...
συμφωνω! γι αυτο οτι προλαβουμε το2009 ! πιθανοτατα αυτο το οργανακι με τις πολλες πολλες χορδες ...

πλακα πλακα , τρελος καταναλωτισμος

Eμενα απο οτι φαινεται το ετος 2010 θα ειναι (επιτελους!) ετος partcaster. Μαλλον ομως θα περιμενω κατα Πασχα και μετα μερια, να ειμαστε Ελλαδα και πιο ανετοι χρονικα-χρηματικα.

Τωρα ο Αι-Βασιλης...ε κατι ψιλο πραματα δε θα φερει?

Ο σπιουνος που εχω στειλει στην Λαπωνια μου αποκαλυψε χθες οτι ο ΑΙ μου ετοιμαζει μια ΝΟS Kramer Nightswan Dark Blue Sparkle mint cond.!!! ;D

Stinky είπε:
Ο σπιουνος που εχω στειλει στην Λαπωνια μου αποκαλυψε χθες οτι ο ΑΙ μου ετοιμαζει μια ΝΟS Kramer Nightswan Dark Blue Sparkle mint cond.!!! ;D
:o :o :o :o :o :o

λέγε πόσα!!!!!!

lol

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back