Μιας κι έρχονται Χριστούγεν&#9

Φιλε αν καπνιζεις Winston που ειναι σχετικα φθηνα εχεις

2,40 Χ 356 = 856 ευρα το χρονο παρακαλω! Αρα σε λιγοτερο απο 11 μηνες τον εχει παρει. Και αυτα με την προυποθεση οτι εκανες ενα πακετο τη μερα... Αν εκανες 2 σε 5 μηνακια ειναι δικος σου!

Τί γίνεται? ο Αη Βασίλης δε θα έρθει σε άλλους δηλαδή???  ;D

Αν περίμενα τον Αϊ Βασιλη να μου φέρει αυτά που χρειάζομαι... τρέχα γύρευε. Έχω ξοδέψει ΤΟΣΑ χρήματα φέτος, που ούτε άδειο CD δε με βλέπω να παίρνω.  :'(

θα μου ερθει κ μενα και θα μου φερει ενα μπασσακι!!  :P :P Αλλα δεν ξερει ακομα ποιο!!  ;D

Εμένα θα μου έρθει από την επόμενη εβδομάδα και θα μου φέρει:

Έναν Epiphone Valve Senior

Ένα TBONE MB75

και έχω και 400euro επιδότηση για laptop!!! :)

εκκεντροφορους 265-270 μοιρες με 9,5 λιφτ για τον ignantio  ...και καποια λεφτα στην ακρη για να πληρωσω το κΤΕΟ αφου μετα δεν θα περναει και τα προστιμα απο τα καυσαερια ;D

JollyJokker είπε:
Μιας κι έρχονται Χριστούγενα...

Τι δώρο θα πάρει ο καθένας στην πάρτη του?

εγω θα παρω της xotic το bb plus..

139984.jpg

Εγώ είμαι ακόμα σε δίλημμα...

1η επιλογή:

Αναβάθμιση πισί με

AMD Phenom II x4 955 + 2x2GB DDR3 RAM OCZ@1333MHz + Μητρική

(διότι εχω μείνει με Athlon 3500 και 4x512 DDR @400MHz)

2η επιλογή:

Κανένα σετάκι μαγνήτες και ποτ για την Epiphone SG και ίσως retube του ενισχυτή (γιατί δεν μου πολυγεμίζουν το μάτι/αυτί οι Sovtek τελικές του).

Αλήθεια, JJ καλές για hard rock??electroharmonix gia pink floyd??διπλοτριοδος τι είναι? ;D

hitman είπε:
Αλήθεια, JJ καλές για hard rock??electroharmonix gia pink floyd??διπλοτριοδος τι είναι? ;D
Τώρα ρώτησες το ιδανικό άτομο...!  ;D δεν έχω αρκετές γνώσεις ηλεκτρονικής... ειδικά για power amp stage

η κεφαλή μου έχει προβλήματα λόγω λάμπας (preamp) και θα χρειαστεί να αγοράσω καινούργια... φοράει κανονικά ECC 83/12 AX7 και δεν έχω ιδέα από που θα βρώ και τί κατασκευαστή. Θα χρειαστώ κι εγώ βοήθεια. Αλλά μάλλον αντιθέτως με σένα για Sovtek με βλέπω...

Κάτι μου ετοιμάζει ο άγιος, αλλά δεν ξέρω που το πάει το κάθαρμα.

Εμένα δεν έρχεται από τη Λαπωνία αλλά απ την Ιαπωνία.  ;D

Τι έρχεται δηλαδή, ήρθε από ότι μου είπαν.

ΣΕ 2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ  :o

Σπίτια να πάνε δεν έχουν οι σχιστομάτηδες ;

Εμένα πάντως, ο Άγιος, μου έφερε πριν μία εβδομάδα, στον λογαριασμό της κάρτας μου τη χρέωση της Easyjet. Eπειδή φέτος το έχω παρ@χέσει με τα όργανα, έκλεισα 4 μέρες Ρώμη για την 25 Μαρτίου...το 2010 θα είναι έτος εσωτερικής ανάτασης και κουλτούρας και όχι κατανάλωσης...καλά μπορεί και να αλλάξω γνώμη εάν μου κάτσει καμμιά κουφή ιδέα...

marathon είπε:
το 2010 θα είναι έτος εσωτερικής ανάτασης και κουλτούρας και όχι κατανάλωσης...
αααααχχααχαααχαχαχαχχαχχαχααα

Ευχαριστούμε θείο, μας έκανες και γελάσαμε...

marathon είπε:
Eπειδή φέτος το έχω παρ@χέσει με τα όργανα, έκλεισα 4 μέρες Ρώμη για την 25 Μαρτίου...το 2010 θα είναι έτος εσωτερικής ανάτασης και κουλτούρας και όχι κατανάλωσης...
συμφωνω! γι αυτο οτι προλαβουμε το2009 ! πιθανοτατα αυτο το οργανακι με τις πολλες πολλες χορδες ...

πλακα πλακα , τρελος καταναλωτισμος

Eμενα απο οτι φαινεται το ετος 2010 θα ειναι (επιτελους!) ετος partcaster. Μαλλον ομως θα περιμενω κατα Πασχα και μετα μερια, να ειμαστε Ελλαδα και πιο ανετοι χρονικα-χρηματικα.

Τωρα ο Αι-Βασιλης...ε κατι ψιλο πραματα δε θα φερει?

Ο σπιουνος που εχω στειλει στην Λαπωνια μου αποκαλυψε χθες οτι ο ΑΙ μου ετοιμαζει μια ΝΟS Kramer Nightswan Dark Blue Sparkle mint cond.!!! ;D

Stinky είπε:
Ο σπιουνος που εχω στειλει στην Λαπωνια μου αποκαλυψε χθες οτι ο ΑΙ μου ετοιμαζει μια ΝΟS Kramer Nightswan Dark Blue Sparkle mint cond.!!! ;D
:o :o :o :o :o :o

λέγε πόσα!!!!!!

lol

Ποσα εδωσα η ποσα στην πουλαω? ;D

Χαχαχαχα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back