Λαμπατος φτηνος + hi-gain + bedroom level = no way;

Superfunk είπε:
στην Αθηνα ..κλανει ο απο πανω και τον ακουω ;D ;D (χωρις πλακα)
εγω οχι μονο τον ακουω αλλα την μυριζω κιολας  :o

plusyear είπε:
εγω οχι μονο τον ακουω αλλα την μυριζω κιολας  :o
και εδώ το ίδιο γίνεται αλλά για αντίποινα ανοίγω τον amp στο 7

για να δούμε μετά κυρ γείτονα θα ξανακλάσεις?

jmone είπε:
και εδώ το ίδιο γίνεται αλλά για αντίποινα ανοίγω τον amp στο 7

για να δούμε μετά κυρ γείτονα θα ξανακλάσεις?
στο 7 ο triple x δημιουργει ωστικο κυμα που δρα σαν ανεμιστηρας και επιστρεφει τις οσμες στο γειτονα

απο το 8+ απλα τις εξαυλωνει  ;D

Επαναφέρω το θέμα καθώς ενδιαφέρομαι για τα ίδια specs μόνο που θα ήθελα 2 κανάλια.

Έχω ακούσει τον Boogie Express 5:25 και τον Bogner Alchemist.

Άλλες προτάσεις?

Mετά από 7 σελίδες; Xμμ... για τι μπάτζετ μιλάμε; O 5:25 είναι στα 1338 έουρος στον Ντιβή. Υπάρχει και ο Soldano Astroverb σε αυτήν τη τιμή που δεν είναι ακριβώς high gain βέβαια, αλλά είναι θαυμάσιος ενισχυτής και προέρχεται από εταιρία που είναι διάσημη για μερικούς από αυτούς. Μπορείς να τον ακούσεις νομίζω στο κέντρο, στο Guitar Store.

Yπάρχει και αυτός αλλά δεν τον έχω ακούσει για να στον προτείνω ή όχι: http://www.dv247.com/invt/43578/

bloody_sunday είπε:
Yπάρχει και αυτός αλλά δεν τον έχω ακούσει για να στον προτείνω ή όχι: http://www.dv247.com/invt/43578/
Εγώ τον έχω ακούσει (τον έχει ο κιθαρίστας μας) και στον προτείνω  ;D

Αναφερομαι στον τιτλο:

Θελω γυναικα,τη θελω και παρθενα...!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

...κανένας όμως από τους προαναφερθέντες ενισχυτές δεν καλύπτει το "bedroom level".

Eπομένως πάλι καταλήγουμε στο Λαμπατος φτηνος + hi-gain + bedroom level = no frakking way  8)

Φιλε μου ενδιαφερομουν κι εγω για τον συγκεκριμενο Hiwatt αλλα δεν τον βρηκα πουθενα εδω ωστε να τον ακουσω, απλα για να ξερεις ο επισημος αντιπροσωπος της Hiwatt στην Ελλαδα ειναι ο Διαμαντοπουλος (πηρα τηλεφωνο στο καταστημα και μου ειπαν οτι σε λιγο καιρο θα φερουν Hiwatt ενισχυτες οποτε ριξε κι εσυ ενα τηλεφωνακι για σιγουρια).

Superfunk είπε:
δεν ξερω για το δικο σου αλλα το δικο μου στο Βερολινο ειναι του 1902 και εχει μισο μετρο παχος πετρινο τοιχο... ;D ;D,στην Αθηνα ..κλανει ο απο πανω και τον ακουω ;D ;D (χωρις πλακα)
Και σε παλια και σε νεοτερα κτισματα (της Γερμανιας) που εχω ζησει η απλως...κοιμηθει,δεν ετυχε να εντοπισω

προβλημα ηχομονωσης...

..Και το σπιτι μου στην Ελλαδα ειναι της ιδιας χρονολογιας,60 ποντοι πετρα,αλλα "καπακωμενο" με νεωτερα μπετον αρμε...

δηλαδη καλους αγωγους του ηχου,"κακους" >:( στην περιπτωση μας...

Οταν η διπλα κατοικια εγινε (τι αλλο) πολυκατοικια,"κολλησε" πανω μας κατα μισο περιπου μετρο...

Απο τοτε ακουγονται σκαλες και ντουλαπια,κτλ...

Κακο ηχχειο,μπετο και τουβλο! ;D 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back