- Πόντοι
- 36
Λοιπόν πάμε λίγο ένα ένα γιατί κάπου θα το χάσουμε:

Τώρα frost:
Δοκίμασε τον vypyr, τον vox AD30VTXL και τον spider από line6 και βλέπεις τι σου κάνει.
Απάντησε ο jmone. Είναι και άλλα πολλά, τα οποία και βαριέμαι να τα αναλύω, αλλά και δεν έχουν σχέση με το έως τώρα θέμα. Αλλά όταν κάποιος ζητά έναν High gain ή κάποιον ενισχυτή με συγκεκριμένο χαρακτήρα, ας μείνουμε εκεί και μην το αναλύουμε γιατί δεν βγαινει άκρη. Εξάλλου είπα:plusyear είπε:αν το σκεφτεις ομως αυτο που ακους στο δισκο (δλδ στον ηχο που προσπαθεις να προσεγγισεις) αυτη ειναι η ελαχιστη επεξεργασια που κανεις (ειδικα στην συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για 2 tracks,hard panning απο μπουσταρισμενο ενισχυτη μεσα απο μικροφωνο)
σε ποιο δισκο ακους αυτουσιο τον ενισχυτη που παιζει?
άντε πρόσθεσε και τι γίνεται στο στούντιο και θα δεις ότι θα παραξεφύγουμε.Φιλοσοφικές συζητήσεις για τι θα μπορούσε να κάνει αν πάρει κανά θηρίο, ή κανά μικρό και με 1002 πετάλια και και και έχουν γίνει πάρα πολλές εδώ μέσα
Τώρα frost:
Αν είναι θηρίο δεν μπορεί. Μπορεί να τα καταφέρει λίγο καλύτερα από έναν λαμπάτο, αλλά είναι προγραμματισμένος και αυτός να δίνει ψηλά τον καλό του εαυτό, ώστε να βγει σε Live (ο συγκεκριμένος σε μεγάλο live). Να μην παίζει καλά μόνο χαμηλά και ψηλά να τζιτζικιάζει. Για αποκλειστική χρήση στο δωμάτιο υπάρχουν μικρότεροι ενισχυτές από την ίδια σειρά.Ναι αλλα το οτι ειναι πολλα δεν σημαινει πως δεν μπορει να παιξει χαμηλα.
Θα το ξαναπώ. Το youtube είναι το τελευταίο μέσο το οποίο θα μας δώσει μια εικόνα για μια κριτική. Οι λόγοι πολλοί, μόλις χθες τους ξαναέγραψα σε άλλο θέμα (συμπίεση, μέσω ακρόασης, παίχτης, κτλ κτλ)Δεν θυμαμαι, νομιζω κατι κλιπακια στο youtube...
Δεν αναφερόμουν σε σένα, απλά σαν μια παράκληση μην σκάσουν τίποτα θηρία 100άρια και βάλε ενισχυτές σαν προτάσεις.Μα αυτο το εχω ξεκαθαρισει απο την αρχη. Αν προσεξες, δεν ρωτησα ποιον φτηνο λαμπατο higain ενισχυτη να παρω που να παιζει και σε σπιτι...
Ε, απλά δε σου κάθεται το Interface, καθώς μάλλον σου κάνει κάτι πιο straightforward. Πολύ δεκτόΑπλα δεν τα παω καλα με τις πεταλιερες με τα πολλα μπλιμπλικια πανω. Εδω ισα-ισα που τα καταφερνω στο Amplitube να βγαλω εναν ηχο της προκοπης, και αυτο γιατι εχει Graphics interface...
E, απλά δε σου κάνει η ρανταλιλα. Ακόμη πιο δεκτό.Τωρα ο randall δεν μου αρεσε καθολου, επειδη ενω εχει το gain που χρειαζομαι εχει μια πολυ εως παρα πολυ μετρια χροια. Επισης το distortion μου φερνει περισσοτερο σε Overdrive. Και να μην πω και τη γνωμη μου για τα καθαρα του... Και δεν επαιξα ενα 5λεπτο και μετα τελος, αντιθετα ασχοληθηκα καμια ωρα τουλαχιστον, χωρις καποιο καλο αποτελεσμα...
Δοκίμασε τον vypyr, τον vox AD30VTXL και τον spider από line6 και βλέπεις τι σου κάνει.