1) 150 βατ και πάλι είναι πολλάFrosT είπε:To HD147 ειναι 300 watt σε stereo. Αν το συνδεσω σε mono ειναι 150. Επισης προτιμω να ειναι κεφαλη.
Τωρα για τον vypyr κ εγω εχω ακουσει αρκετα, αλλα ειναι combo, και δεν ξερω απο κατι clips που ακουσα δεν μου καθεται τοσο καλα.
Επισης για τον blackstar δεν παραειναι μικρος? Και απο ηχο? Οταν λεω high-gain καταστασεις, μιλαω για πολυ gain (βλεπε melodeath κλπ)
Ναι αλλα το οτι ειναι πολλα δεν σημαινει πως δεν μπορει να παιξει χαμηλα.boukas είπε:1) 150 βατ και πάλι είναι πολλά
Δεν θυμαμαι, νομιζω κατι κλιπακια στο youtube...2) Που άκουσες τον vypyr?
Μα αυτο το εχω ξεκαθαρισει απο την αρχη. Αν προσεξες, δεν ρωτησα ποιον φτηνο λαμπατο higain ενισχυτη να παρω που να παιζει και σε σπιτι. Ειπα πως με δεδομενο πως ενας τετοιος ενισχυτης δεν υφισταται, κλινω προς modeling μερια, και απο οσα modeling εχω δοκιμασει ο HD 147 μου καθεται καλυτερα και απο ηχο, και απο versatility και απο ευκολια στη χρηση.Τέλος δυστυχώς λαμπάτος+high gain+bedroom level δεν ταιριάζουν. Ο high gain θέλει λάμπες και οι λάμπες δίνουν δύναμη. Αν θες λύση κεφαλή όλα σε ένα και bedroom τότε πάρε κάποιον modelling.
Εχω ψαχτει αρκετα, αν οχι πολυ, για τον ηχο μου. Απλα δεν τα παω καλα με τις πεταλιερες με τα πολλα μπλιμπλικια πανω. Εδω ισα-ισα που τα καταφερνω στο Amplitube να βγαλω εναν ηχο της προκοπης, και αυτο γιατι εχει Graphics interface... Αντιθετα, με τον Line 6, αμεσως διαλεγω ενισχυτη - καμπινα - eq - fx - comp χωρις οθονιτσες κ μλκιες... Τωρα ο randall δεν μου αρεσε καθολου, επειδη ενω εχει το gain που χρειαζομαι εχει μια πολυ εως παρα πολυ μετρια χροια. Επισης το distortion μου φερνει περισσοτερο σε Overdrive. Και να μην πω και τη γνωμη μου για τα καθαρα του... Και δεν επαιξα ενα 5λεπτο και μετα τελος, αντιθετα ασχοληθηκα καμια ωρα τουλαχιστον, χωρις καποιο καλο αποτελεσμα...Επίσης κάπου είδα πριν ότι είπες ότι δεν έβγαλες ήχο με την gt8 και ο randall σου φάνηκε επιεικώς άθλιος, έχεις ψαχτεί καθόλου με τον ήχο σου, ή βαριέσαι; Γιατί αν βαριέσαι ΟΤΙ και να πάρεις επιεικώς άθλιο θα σου φανεί
Τον ειχα σκεφτει και αυτον, μιας και εχει αρκετους καλους ηχους, αλλα ειναι προβλημα το κουβαλημα, γιατι αν ειναι θα επαιρνα την 2x12 εκδοση...Angelos είπε:
αν το σκεφτεις ομως αυτο που ακους στο δισκο (δλδ στον ηχο που προσπαθεις να προσεγγισεις) αυτη ειναι η ελαχιστη επεξεργασια που κανεις (ειδικα στην συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για 2 tracks,hard panning απο μπουσταρισμενο ενισχυτη μεσα απο μικροφωνο)boukas είπε:Sorry αλλά με πολλαπλά takes και hard panning και καμιά 100 βατ και κανά μπουστάρισμα και κανά eq και ένας βοξ μπορεί να βγάλει που και που καμιά ντεθιά.
Ναι, εχω ενα προβλημα με αυτο. Ενω οι Marshall με τρελαινουν σε classic rock και 80's metal, για τον ηχο που θελω δεν μ κανει...Loki είπε:Μόλις σκεφτόμουν να προτείνω κατι ανάλογο με το που είδα τον TSL60 στις αγγελίες.
Βέβαια μπορεί να μην σου κάνει η marshall χροιά αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.
αυτό σηκώνει συζήτηση γιατί άλλος θέλει να προσεγγίσει τον ωμό ήχοplusyear είπε:αν το σκεφτεις ομως αυτο που ακους στο δισκο (δλδ στον ηχο που προσπαθεις να προσεγγισεις) αυτη ειναι η ελαχιστη επεξεργασια που κανεις (ειδικα στην συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για 2 tracks,hard panning απο μπουσταρισμενο ενισχυτη μεσα απο μικροφωνο)
σε ποιο δισκο ακους αυτουσιο τον ενισχυτη που παιζει?