Πολυ σωστό αυτο.freerock1974 είπε:Τελεκαστερ δεν ειναι μονο το σχημα φιλε μου.
Fender telecaster ειναι μια ηχητικη κατευθυνση που χαρακτηριζει το μοντελο της εταιριας.
Συγνωμη κιολας αλλα εχω την εντυπωση οτι καποιον alternative ειδες να την κραταει,σου αρεσε,αλλα δεν θες να ναι fender για τους λογους σου βεβαια οι οποιοι μαλλον βασιζονται σε κουβεντες προκατειλημμενων κατα της εταιριας.
Εννοειται οτι δεν τους κρινω κι ας τους θεωρω υπερβολικους.
Νομιζω οτι δε θες τελε.Θες μια κιθαρα με σχημα τελε...
Αν ειναι ετσι,εχεις πολλες επιλογες.Αν οχι,θες fender.
Πολυ φιλικα
γιατι να δωσεις...2000 ευρω για να παρεις αυτη τη σαχλαμαρα?(γενικα μιλωντας γιατι να δωσεις..2000 ευρω για μια bolt on κιθαρα??? ???)fuzzman είπε:ρε παΐδια sorry. δεν ήθελα να ανοίξω πολεμο fender η oxi, αλλα θεωρω οτι πληρώνεις το όνομα πιο πολύ. σαφώς θα γούσταρα μια τέτοια: http://www.thomann.de/gr/fender_custom_deluxe_tele_mn_acsb.htm
αλλα κατσε ρε μεγαλη πολυεθνική, 2000 φευγα.. εδω στο ηρακλειο εχουμε εναν γαματο οργανοποιο που προτιμώ να του δωσω τα 2000 και να την φτοιαξει με πολυ καλητερα υλικα και να ειμαι και πάνω απο το κεφάλι του για να την κανουμε ακριβώς όπως την θέλω. και εχω παιξει tele's, μερικές φίλων και σε μουσικούς οίκους, δεν λεω σκοτώνουν αλλα θελω να δώ και τι άλλο παίζει τρυγήρω.
ενταξει,καλο ειναι οταν κανουμε λαθος να αλλαζουμε τη...θεωρια μας,οι Fender εχει το καλυτερο value for money που υπαρχει αυτη τη στιγμη (in fact καποιες κιθαρες της σχεδον τις χαριζει αν σκεφτεις ποσο φτηνες ειναι και ποσο καλες ειναι)αλλα θεωρω οτι πληρώνεις το όνομα πιο πολύ.
με 1000 ευρω? (γιατι το budget του παιδιου ειναι 1000 ευρω)Παρε μια Detemple tele, και δεν ξαναρωτας για κιθαρες telecaster!Να εισαι καλα!
Aπό πότε? Μην γράφουμε ότι θέλουμε...zappateros είπε:Φίλε καλημέρα ! ! ! . . .
Επειδή telecaster είναι μόνο Fender, (δυστυχώς8)
ε,τοτε Fender ειναι... ;DΦτιαγμένες απο κομμάτια Fender
Και εδω βεβαιαzappateros είπε:Φίλε καλημέρα ! ! ! . . .
Επειδή telecaster είναι μόνο Fender, (δυστυχώς8) άφησε στην άκρη τα περι "ονόματος" εταιρίας κατασκευής και όπως σωστά αναφέρθηκε ρίξε μία ματιά στον οδηγό αγοράς tele του sf.
Παρεπιπτόντως ρίξε μία ματιά στο:
http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/T-models/Fender-American-Special-Tele-MN-3TS-3-Tone-Sunburst/art-GIT0018151-000
Μιλάμε το όργανο "σκοτώνει" και σε πολύ καλή τιμή και made USA