Ναι ρε συ, έμμεσα Fender είναι...αλλά όταν η μαμά εταιρία, δεν έχει φαντασία, πρέπει να τη βοηθάμε λίγο ;DSuperfunk είπε:ε,τοτε Fender ειναι... ;D
Ναι ρε συ, έμμεσα Fender είναι...αλλά όταν η μαμά εταιρία, δεν έχει φαντασία, πρέπει να τη βοηθάμε λίγο ;DSuperfunk είπε:ε,τοτε Fender ειναι... ;D
Αυτο θελει το παιδι...Superfunk είπε:ε,τοτε Fender ειναι... ;D
και μενουν στην εμφανιση.
Ποια ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά, μια Fender Telecaster?Nikoubis είπε:με τα χαρακτηριστικα μιας MIA fender;
καλα πλακα ...με κανεις?marathon είπε:Ποια ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά, μια Fender Telecaster?
Superfunk είπε:δυο μονοι μαγνητες χαμηλης εξοδου με base plate στον πισω (αντε να κανω μια υποχωρηση για εναν διπλο ή mini hum μπροστα) ,ενα ...κομματι ξυλο για σωμα πανω στο οποιο βιδωνεις ενα αλλο ..κομματι ξυλο 25 1/2" (maple η maple με rw ταστιερα) με ταστα για μπρατσο,6 κλειδια για να περνανε οι χορδες,ενα πλαστικο Pickguard,ενα control plate,μια γεφυρα (6αρα η 3αρα) και ετοιμο το εργαλειο....α,αν θες την βαφεις κι ολας... ;D
Πληρωνεις το Made in the US of A, ακριβως οπως και σε αλλους κατασκευαστες. Οχι το Fender (τουλαχιστον οχι τοσο πολυ). Η Fender προσφερει μερικες απο τις πιο φτηνες MIA κιθαρες. Αυτο προσπαθω να εξηγησω.fuzzman είπε:ρε παιδια sorry αν ηξερα οτι θα εσπερνε πανικο το thread δεν θα το ανοιγα. να πω και κατι αλλο, ακουω Fender usa kai mexican αν δεν πληρώνεις το όνομα τοτε γιατι εχουν τοσο μεγάλη διαφορά στην τιμή?
το είδος που θέλω να παίξω ειναι grind core trash deathmarathon είπε:6 σελίδες θέμα και ο φίλος μας (εάν δεν κάνω λάθος), δεν μας έχει πεί τι μουσική θέλει-νομίζει-ελπίζει, ότι θα παίξει με την Telecaster που φαντάζεται...υπενθυμίζω...
καλησπέρα φασαριόζοι, τελευταία την έχω δει alternative...(που λεει ο λογος) και ψάχνομαι για tele στυλ κιθάρες αλλα εχω κόλλημα με τις fender και δεν γουστάρω να τους τα σκάσω και είμαι και κολλημένος ibanezakias αλλά η Ibanez δεν βγάζει παρά μόνο τις fr οι οποίες δεν βγαίνουν με maple fingerboard (άλλο κολημα μου). και ψάχνομαι για αλλες εταιρίες που βγάζουν tele.. πετυχα κατι φτηνές απο Τσεχία τις BaCH αλλα δεν ξερω κατα πόσο είναι καλές. anyway ψαχνω απο 1 - 1000 € πάνω κάτω. οποτε αν ξέρετε καμια καλή εταιρία που να βγάζει tele, προτείνετε μου. α.... επισης μου αρέσουν και οι σκαφάτες tele.
Εγώ παίζω Grindcore και χρησιμοποιώ άνετα την Tele μου (φυσικά Fender Baja). Επίσης μπάντες με πιο punk / hardcore αισθητική χρησιμοποιούν επίσης Tele, οπότε δεν είναι και τόσο αστείο να το αναφέρει κανείςfuzzman είπε:το είδος που θέλω να παίξω ειναι grind core trash death
πλακα κάνω. θέλω να παίξω Alternative funk rock κατι σας peppers π.χ
Αλλά εκτός αυτού μου άρεσει να εχω επιλογές απο κιθάρες γι' αυτο θέλω να πάρω και μια tele. και γιατι ειμαι άρρωστος και με τις κιθάρες..
Προηγουμένως ανέφερες ότι θες να παίζεις κάτι σαν Peppers, φυσικά θα ξέρεις ότι ο Frusciante παίζει με Fender... όπως και να το κάνεις αυτή είναι η φίρμα που τις ανακάλυψε, τι να κάνουμε τώρα; Όσον αφορά στο "σκάσιμο" του πακτωλού, θεωρώ αστείο να μιλάμε για κλέψιμο απ' την μεριά της Fender όταν με 600 περίπου ευρώ αγοράζεις πραγματικές οργανάρες!και τώρα ξαναδιαβάζω το αρχικό post μου και βλέπω οτι δεν ξέρω να μιλάω Ελληνικά
λεγοντας οτι εχω κόλλημα με τις fender και δεν γουστάρω να τους τα σκάσω εννοω οτι δεν γουσταρω να πάρω fender. ετσι όπως το ξεκίνησα φανηκέ σαν να θέλω να πάρω fender
απο οσο γνωριζω μια thinline με κανονικο tele ηχο βγαζει η Fenderfuzzman είπε:και πες τώρα ότι εγώ ψήθηκα. από Fender tele thinline τι καλό υπάρχει?
+ 1 Για την Classic Vibe squier! Σε περίπτωση που δεν είσαι κολλημένος με την thinline η το λογότυπο "squier" είναι κιθάρα όνειρο!funkysoul είπε:ε..να πω και εγω ;D
περνεις μια classic vibe και την μονταρεις οπως θες
και οταν καταληξεις...πανε και στο μαστορα που ειπες παραπανω και κανε μια οπως την θες με πιο ορημη αποφαση..και πιο πολυ κοστος.. ε?