καλησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση περι ενισχητη μπασου,και θα προτιμουσα να απαντησουν αυτοι που ειναι πραγματικα γνωστες του αντικειμενου και εχουν περασει μια ιδια κατασταση με εμενα.θελω να παρω ενα ενισχητη μπασου ο οποιος θα ειναι μικρος σε ογκο και βαρος και ευκολος στη μεταφορα αλλα με αρεκετη δυναμη ωστε να καλυψη προβες και μικρα live σε μπαρακια ΚΥΡΙΩΣ για jazz tirio (swing bossa k.a) απο κει και περα αν μου τυχη και κατι αλλο σε αλλο ειδος μουσικης πιο "σκληρο" και με ντραμερ που ισως το παρακανει μερικες φορες οσο αφορα τις δυναμικες που παιζει,να μπορεσει να με βγαλει ασπροπροσωπο χρεισιμοποιοντας τον κυριως ως μονιτορ για να ακουω εγω τι παιζω.ερωτηση ο gallien krueger mb150e θα τα καταφερει? ειναι 100w με το 12αρι που εχει πανω και γινεται 150w αν παρεις και την εξτρα καμπινα που βγαινει για αυτον.απλα θυμηθηται ειναι παρα πολυ μικρος σε ογκο και σε βαρος μολις 11kg +5kg αν χρειαστω και την εξτρα καμπινα η markbass mini mark http://www.thomann.de/gr/markbass_minimark_combo.htm το μονο που με βοφιζει στον markbass ειναι τα 6αρια ηχεια και οτι δεν υπαρχει καπου για να τον δοκιμασω σε σχεσει με τον gallien που εχει 12αρι η και δυο 12αρια κατα επιλογη και οτι υπαρχει στο τριμη για να τον δοκιμασω.8α προτιμουσα να αποφυγω τη λυση κεφαλι καμπινα π.χ markbass littlemark(κεφαλη) 2.5kg και καμπινα με 2 10αρια αν και η κεφαλη ειναι μικρη και βολικη η καμπινα της ειναι λιγο ζορικια απο θεμα ογκου και βαρους.επισης να πω οτι εχω εναν ενισχητη ο οποιος ειναι αρκετα μεγαλος σε δυναμη αλλα και σε ογκο και βαρος οποτε εχω κατι απο πισω να με καλυψη αν χρειαστω ενα δυνατο μηχανημα για ωρα αναγκης.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: