• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

4η έκθεση ερασιτ. οργανοποιίας

nasokosm

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
Η 4η έκθεση ερασιτεχνικής  οργανοποιίας ειναι το γεγονός για τον Ιούνιο μήνα

Πάνω απο τριάντα εκθέτες θα μας δείξουν τα έργα τους την Κυριακή 21 Ιουνίου στο Μοσχάτο

Σας περιμένουμε!

περισότερες πληροφορίες εδώ

http://www.luthier.gr/index.php?topic=2404.msg42133#new

4th.jpg

Η 4η έκθεση ειναι πλέον παρελθόν περάσαμε όμορφα και κάναμε και κανα δυο jam με ηλεκτρικές κιθάρες βέβαια γιατι οι ακουστικές και άλλες ήταν αδύνατο να ακουστούν ;D

Πολλοί φίλοι απο το noiz πέρασαν και θαύμασαν τα όργανα άπο το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα που μαζεύαμε τα όργανα ;D

Απο τους φίλους ο Thanos  που έφερε τις κούκλες του, HMG Αγγελος και Δημήτρης, Nikoskouts που έγραψε χιλιόμετρα στις ταστιέρες, Hellfire  χωρίς όργανο, Βαγγέλης με μια εκπληκτική μεταλλοκιθάρα, Gvour με τον Υιό, Fusiongtr με τα χαοτικά ακόρντα του και κάποιους άλλους, κρίμα που δεν ήρθαν οι την τελευταία στιγμή κληθέντες ευγενείς μπασίστες, έχασαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν ενα εκπληκτικό μπάσο: το μπάσο του Theod Θοδωρή που ταξίδεψε απο την Κρήτη στον Πειραιά για την έκθεση :D

Για όσους θέλουν παραπάνω φωτο εδω το λινκ

http://www.luthier.gr/index.php?topic=2404.105

Νάμαστε καλά να ανταμώνουμε :D

20150621_174332.jpg

20150621_125940_1B.jpg

20150621_130127_1B.jpg

20150621_132756.jpg

20150621_132847.jpg

20150621_135108.jpg

20150621_175014.jpg

Ήταν τεράστια χαρά για μένα να είμαι εκεί, να μιλάμε για κσύλα και μαγνήτες, και να ακουμπάω τις υπέροχες κατασκευές του Νάσου που εξελίσσεται σε master luthier!

Αφού στην αρχή ντρεπόμουν να πιάσω το σκάφος!

Ο δε Γιάννης με τις υπέροχες κιθάρες του, ο Νίκος .... τι να πω!

Ο Λευτέρης (ο υιός του gvour) ήταν το κερασάκι στην τούρτα!

Και του χρόνου παιδιά!

fusiongtr είπε:
Και του χρόνου παιδιά!
Και αν ξεκινήσει από καθημερινή θα ήταν τέλεια- μπας και αξιωθώ να έρθω.

Το μπάσο του THEOD ακόμα και από την φωτογραφία φαίνεται φανταστικό- μπράβο Νάσο ωραία δουλειά  8)

Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια..... ή μάλλον κάθε χρόνο και καλύτερα...

Πολύ λυπήθηκα που δεν μπόρεσα να έλθω αλλά ήμουν "εκτός έδρας" και, όταν πλέον έφτασα, η κούραση και η μουργέλα νίκησαν κατά κράτος την επιθυμία μου να είμαι μαζί σας. Δεσμεύομαι για τις επόμενες.

Νάσο κούκλα η κιθάρα. Βάλτης και άλλο ένα μαγνήτη και μια σκούρα γομαλάκα να πάψει να ναι λειψή και φθισικιά.  ;D

Ένα μικρό παράπονο (για εκεί που είναι το ρεπορτάζ).

Τόσες φωτό και από τις τόσες (
πραγματικά) ενδιαφέρουσες κατασκευές στο luthier.gr (που θα μπορούσαν να ανέβουν κι εδώ), βάλτε ρε παιδιά και ένα legend, ένα σχόλιο, έστο έναν τίτλο στις φωτό για να καταλαβαίνουμε τι είναι και ποιανού όσοι δεν καταφέραμε να ρθουμε.

Μόνο καλό θα κάνει σε αναγνώστες και κατασκευαστές. ;)

Συγχαρητήρια σε όλους!

Δυστυχώς κι εγω δεν κατάφερα να έρθω. Σίγουρα στην επόμενη όμως.

Βάλτε κι ενα φωτορεπορτάζ ρε φιλαράκια για εμάς τους υπόλοιπους!

Η εκθεση του luthier.gr (εραςιτέχνες οργανοποιοί) γινεται καθε καλοκαίρι τον Ιούνιο συνήθως

Εχετε δίκιο και γω ακόμα που συμετείχα στην έκθεση δυσκολεύομαι να καταλάβω ποιανού ειναι τα όργανα ;D

Εχουμε και λέμε

Πρώτη φωτο: απο αριστ. Fusiongtr,Hellfire,Λευτέρης υιός Gvour, βαγγέλης vagbof,Thanos,

Gvour

Δεύτερη: στη μέση ο Στέλιος κατασκευαστής κλασικής κιθάρας, thanos με τη νέα του κουκλάρα!

Τρίτη: οι τρείς με τα έργα τους :D

Τέταρτη: μεταλλοκίθαρο του Βαγγέλη η πρώτη του και εκπληκτικής ομορφιάς :D

Και η κλασική του Στέλιου με διπλό καπάκι αντικείμενο περιέργειας απο όλους για τον ήχο της κατάφερα να μήν την ακούσω μεσα στο χαμό ???

Πέμπτη:ο Βαγγέλης περιεργάζεται τις κιθάρες μου

Έκτη:ο nikoskouts περιχαρής αφιέρωσε ολόκληρο το πρωινό-ευχαριστώ Νίκο ανέδειξες τα όργανα :D

Έβδομη : fusiongtr υποχειριάζει τη χοντρή προσπαθώντας να καταλάβει τον ήχο της

Ξέχασα τον Dinosp που περασε σαν σίφουνας  και τους HMG

Εχαριστώ για τα καλά τα λόγια :D

Υπάρχουν και οβίδεο που ανέβηκαν στα αντίστοιχα threads θα προσπαθήσω να ανεβάσω καί άλλες φωτο απο αξιόλογα όργανα της έκθεσης

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Και αν ξεκινήσει από καθημερινή θα ήταν τέλεια- μπας και αξιωθώ να έρθω.

Το μπάσο του THEOD ακόμα και από την φωτογραφία φαίνεται φανταστικό- μπράβο Νάσο ωραία δουλειά  8)

Εμένα Τερυ στην φωτό μου φαινόταν ψιλομετριο - μετα το είδα ζωντανό και το ερωτεύτηκα πάραυτα και επιτόπου...

Δεν το ακουσα βεβαια, γιατι (στα μεγάλα όργανα) κυκλοφορούσαν μονο εξαχορδοι... Αλλα ως έπιπλο και για γούτσου-γούτσου ήταν πρωτο!!

Dinosp είπε:
Εμένα Τερυ στην φωτό μου φαινόταν ψιλομετριο - μετα το είδα ζωντανό και το ερωτεύτηκα πάραυτα και επιτόπου...

Δεν το ακουσα βεβαια, γιατι (στα μεγάλα όργανα) κυκλοφορούσαν μονο εξαχορδοι... Αλλα ως έπιπλο και για γούτσου-γούτσου ήταν πρωτο!!
Μαθαίνω ότι το κούτσουρο θα ξεπεράσει τα όρια του και θα γίνει πιο... γούτσου- γούτσου  ;D αλλά το update θα μας το δώσει ο THEOD  ;)

Συγχαρητήρια σε όλους τους κατασκευαστές! Πολύ όμορφες κατασκευές...αλλά πιο ωραία από όλες το μεταλλοκίθαρο!!! :D

Όντως, πολύ όμορφα τα όργανα. Μπράβο σε όλους.

Και, πολύ ωραία και η φωτογραφία με Στράτο και Gvour senior & junior. :)

Τέλειοι όλοι ! Γαμώ την Αθήνα σας γαμώ.Γίνονται τέτοια eventάκια του φόρουμ και βλέπεστε κι από κοντά.Ψηφίζω μπυροποσία εντός Ιουλίου για να συμμετάσχει και η ξεχασμένη επαρχία του φόρουμ.. :D

Πάντα τέτοια παιδιά..

ps: (το σκάφος παίζει τόσο ωραία όσο φαίνεται ?)

Ομορφα ηταν.

Οι εκθετες/κατασκευαστες φαινεται οτι ανεβαινουν επιπεδα,ολο και καλυτερα οργανα φτιαχνουν.

Θαυμασαμε,τα συζητησαμε,το κλιμα ζεστο.

Ενδιαφερουσες οι κουβεντες με μερικους ανθρωπους για το πως αποφασισαν να αρχισουν να ασχολουνται και να εμβαθυνουν στο "σπορ",αλλα και για μαγνητες,ξυλα κλπ ακομα και για οσους δεν καταλαβαινουμε τιποτα απο δαυτα,περα απο το αισθητικο του πραγματος. ;D

Οι κατασκευες των "δικων"μας Νασου και Θανου εξαιρετες(του χρονου

περιμενουμε και Hellfire-Νικο μην τις ζηλευουμε μονο απο τις φωτο).

Μεγαλο μπραβο παιδες

Και του χρονου να 'μαστε καλα.

pipityri είπε:
Gvour senior
Δυο πραγματα παρατηρησα στη φωτο,ενα οτι αδυνατισα πολυ και ανησυχω(φουσκα σα να λαιμαι)δευτερο οτι εχω πιο πολλα μουσια παρα μαλλια. ;D ;D ;D

George,

Είσαι κούκλος...

Εχεις αυτο το σπάνιο γελαστό πρόσωπο που ειναι βάλσαμο να το βλέπει κανεις ακομα και στις φωτό... Ο δε μικρος... Τι να πω...

Νάσο... την ερωτεύτηκα την κούκλα... Μην την πειράζεις ρε συ... Άστην ημιτελή να την φανταζόμαστε...

Dinosp είπε:
George,

Είσαι κούκλος...

Εχεις αυτο το σπάνιο γελαστό πρόσωπο που ειναι βάλσαμο να το βλέπει κανεις ακομα και στις φωτό... Ο δε μικρος... Τι να πω...

Νάσο... την ερωτεύτηκα την κούκλα... Μην την πειράζεις ρε συ... Άστην ημιτελή να την φανταζόμαστε...
Περιττό να σας πώ οτι χάσαμε το καλύτερο βίντεο: τον Γιώργαρο Gvour  στη κιθάρα και γω να τον συνοδεύω σε παλιά και νέα blues ;D

Ειναι εκπληκτικός οταν αποφασίσει να παίξει και να τραγουδά :D :D

Ντίνο ερωτεύσαι εύκολα ρε φίλε ήδη κάνω σχέδια για την επόμενη 8)

Θέλω και εγω με την σειρά μου να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη για την πρωτοβουλία του και τις όμορφες κιθάρες του.

Δεν πρόλαβα να μιλήσω με όλα τα παιδια μιας και άργησα να παω στην εκθεση, καθ’ότι βρισκόμουν  εκτός Αττικης.

Χάρηκα όμως πολύ γιατι ξανασυνάντησα  ανθρώπους που ειχα δει στην τελευταία μάζωξη του Noiz  και είχαμε την ευκαιρία να πουμε δυο κουβέντες παραπάνω.

Νασο το ντουέτο σου με τον  χάθηκε μιας και άνθρωποι μου ηταν εκεί!!!

Τι νομιζες ότι έκανε ο ανθρωπος που καθαριζε τα τζάμια εξω από το κτίριο, η ο καθαριστής που κάθε λιγο έμπαινε στην αιθουσα , δηθεν να ελέγξει τα καλαθάκια.

Το βιντεο ανεβαίνει στο youtube καθώς διαβάζεις αυτές τις γραμμές….

(Edit) Τα λογια εινια περιττα ,σχετικα με την ποιοτητα των οργανων και την ηχητικη τους!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back