440 vs 432 hz

Πιθανώς ένα ΛΑ χαμηλότερο του 440 να ενοχλεί κάποιον που έχει perfect pitch!

Πιθανώς ένα ΛΑ χαμηλότερο του 440 να ενοχλεί κάποιον που έχει perfect pitch!
Εγώ έχω καλο pitch όχι perfect κσι αμα άκουσω στα 432 με ενοχλεί όντως επειδή έχω συνηθησει τα 440 και ακούγοντας νότα καταλαβαίνω ποια είναι 

Με εκνευρίζει βασικά, το ακούω ξεκουρδιστο, ότι κάτι δεν πάει καλά ακριβώς επειδή το ταλαντούχο αυτί μου και ο υψηλής λειτουργικότητας και αντίληψης εγκέφαλός μου έχει συνηθησει τα 440 

Μιλούσα με μια κοπέλα που της άρεσε το Ζεν, 432 healing frequency, good vibes, weed, να μιλάει πολύ και πολύ αργά, να συμφωνούμε όλοι με όλους και μάλλον spoiled με πλούσιους γονείς, και θα ταξίδευε σε όλο τον κόσμο.

Σε κάποια φάση είπε "μου αρκούν οι προσωπικές μου εμπειρίες και δεν give a fuck (Αμερικανίδα) για τους άλλους". Δεν είπα κάτι.

Μετά της είπα το 432 μπορεί να είναι placebo. Εκεί μου όρμηξε και είπε "αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, μην το πεις".

Γιατί ως γνωστόν, έτσι λειτουργεί ο κόσμος. 🤡

Και γιατί τέτοια θέματα αναπόφευκτα καταλήγουν σε θεωρίες συνομωσίας και "τί μΑΣ κΡύΒΟυν!" να γράψω εδώ το κορυφαίο σχόλιο για την προσελήνωση το 1969 που έχω διαβάσει:

"το να πάμε στην σελήνη ήταν και πιο εύκολο και πιο φθηνό απ'το να στηθεί μία συνομωσία"

το να πάμε στην σελήνη ήταν και πιο εύκολο και πιο φθηνό απ'το να στηθεί μία συνομωσία
Πήγαμε στη σελήνη δηλαδή με μια σεληνάκατο που το περίβλημά της ήταν σαν τον τενεκέ του λαδιού και με αυτές τις αλουμινοχαρτένιες στολές και ήμασταν τόσο τυχεροί που δεν μας διαπέρασαν μικρο-μετεωρίτες. Με τέτοιες ακραίες συνθήκες πήγαμε στα τέλη του 60 στη σελήνη και γυρίσαμε κιόλας. Μάλιστα, μάλιστα...... Ευτυχώς, όμως βγαίνει σε λίγο η αλήθεια για το Ρόσγουελ και θα πάψετε να μας κοροϊδεύετε 🤣🤪

Εντωμεταξύ ακριβώς πάνω απ'την ατμόσφαιρα μας σε χαμηλή τροχιά γης τριγυρνάει σκουπιδαριό αμέτρητο με μέχρι και βίδες που τρέχουν με δεκάδες χιλιάδες χλμ/ώρα και μία μόνο είναι ικανή να διαλύσει δορυφόρο.
Απορώ πώς δεν ακούμε είδηση κάθε τόσο για τέτοια καταστροφή.
Τι μας κρύβουν?

@cos_dr Η Σοβιετική Ένωση η ίδια δεν είπε τότε πως ήταν στημένο. Άρα μια μεγαλύτερη συνομωσία γεννιέται, ήταν από τότε ένα με ΗΠΑ.

@cos_dr Η Σοβιετική Ένωση η ίδια δεν είπε τότε πως ήταν στημένο. Άρα μια μεγαλύτερη συνομωσία γεννιέται, ήταν από τότε ένα με ΗΠΑ.
Εγώ δεν ξέρω τι είπε η Σοβιετική Ένωση. Ξέρω τι είπα εγώ βάσει ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
1782460131379.png

με αυτόν τον ΤΕΝΕΚΕ 🤣πήγε η ΝΑΣΑ στην Σελήνη στα τέλη του '60...... Μάλιστα, μάλιστα.........:D Στα 440hz δούλεψε ή παρακάτω λίγο για να εναρμονιστεί με το σύμπαν... Ρε πάρτε κανά ηχοσύστημα DOLBY ATMOS που τα έχουν σε προσφορά να ευχαριστηθείτε το DUNE ή το ATLAS με την JLO να δείτε τι πραγματικά μας ετοιμάζουν.......

Δεν τα λες σωστά, αυτό είναι το κομμάτι που επέστρεψε που δείχνεις.

Εδώ η σεληνάκατος:
Apollo_14_Lunar_Module_(LM)_on_the_moon.jpg

Η mothership που ήταν σε τροχιά γύρω απ'την Σελήνη:
Apollo_CSM_lunar_orbit.jpg

Και όλο το διαστημόπλοιο όπως έφυγε απ'την γη:
Apollo_Spacecraft_diagram (1).jpg

Το πρώτο αεροπλάνο παρατεταμένης πτήσης των αδερφών Ράιτ, 1903:

Προβολή συνημμένου 53970
Προβολή συνημμένου 53971
Αυτό μάλιστα. Τα άλλα που έφτιαξε αυτός που έφτιαχνε σκηνικά για τον Κιούμπρικ τι τα βάζεις. Μέχρι εκεί που ανέβαινε ο πύραυλος από τη Γη είναι η αλήθεια , Πήγαν στο διάστημα με τέτοιες συνθήκες πίεσης, ακτινοβολίας κλπ με τους τενεκέδες.....😄 Τέλος πάντων. Το θέμα μας ήταν για τη συχνότητα που εναρμονίζεται με το σύμπαν. Πιο πολύ μου κάνει αυτό παρά ότι πήγαν και χοροπηδουσαν και έβαλαν σημαία στη Σελήνη δυο αστροναύτες. Να είμαστε λογικοι.😄😄🍞👺🐎

Κίτρινος τύπος είναι όλα που έχω διαβάσει ως δήθεν "αποδείξεις" περί στημένου. Υπάρχει απάντηση σε κάθε ερώτημα τέτοιο, είτε κοινής λογικής ή πιο εξειδικευμένο.

Αυτοί που τα σκευάζουν πουλάνε το σοκ.

EDIT: 3 άτομα πήγαν Κώστα, 2 εξ'αυτών μόνο πάτησαν, περίμενες (ειδικά με την 60s τεχνολογία) ένα πελώριο εντυπωσιακό διαστημόπλοιο?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back