Εγώ έχω καλο pitch όχι perfect κσι αμα άκουσω στα 432 με ενοχλεί όντως επειδή έχω συνηθησει τα 440 και ακούγοντας νότα καταλαβαίνω ποια είναιΠιθανώς ένα ΛΑ χαμηλότερο του 440 να ενοχλεί κάποιον που έχει perfect pitch!
Πήγαμε στη σελήνη δηλαδή με μια σεληνάκατο που το περίβλημά της ήταν σαν τον τενεκέ του λαδιού και με αυτές τις αλουμινοχαρτένιες στολές και ήμασταν τόσο τυχεροί που δεν μας διαπέρασαν μικρο-μετεωρίτες. Με τέτοιες ακραίες συνθήκες πήγαμε στα τέλη του 60 στη σελήνη και γυρίσαμε κιόλας. Μάλιστα, μάλιστα...... Ευτυχώς, όμως βγαίνει σε λίγο η αλήθεια για το Ρόσγουελ και θα πάψετε να μας κοροϊδεύετετο να πάμε στην σελήνη ήταν και πιο εύκολο και πιο φθηνό απ'το να στηθεί μία συνομωσία
Εγώ δεν ξέρω τι είπε η Σοβιετική Ένωση. Ξέρω τι είπα εγώ βάσει ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.@cos_dr Η Σοβιετική Ένωση η ίδια δεν είπε τότε πως ήταν στημένο. Άρα μια μεγαλύτερη συνομωσία γεννιέται, ήταν από τότε ένα με ΗΠΑ.
Αυτό μάλιστα. Τα άλλα που έφτιαξε αυτός που έφτιαχνε σκηνικά για τον Κιούμπρικ τι τα βάζεις. Μέχρι εκεί που ανέβαινε ο πύραυλος από τη Γη είναι η αλήθεια , Πήγαν στο διάστημα με τέτοιες συνθήκες πίεσης, ακτινοβολίας κλπ με τους τενεκέδες.....Το πρώτο αεροπλάνο παρατεταμένης πτήσης των αδερφών Ράιτ, 1903:
Προβολή συνημμένου 53970
Προβολή συνημμένου 53971