• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

4 Wheel Drive @ Lazy Club

Πόντοι
398
Την Παρασκευή  29 Οκτωβρίου 2010

Μετά τις 23:00..

[move]Οι 4 Wheel Drive live στο Lazy Club ![/move]

Links

www.facebook.com/pages/4-Wheel-Drive/161781230512513

http://www.lazy.gr/details/4wheel_drive/intro.html

Τιμή εισόδου 10 ευρώ

(στην τιμή περιλαμβάνεται κατανάλωση μέχρι 5 ευρώ).

Σας περιμένουμε!

Rock !

Club Lazy

Λεωφ. Πεντέλης 1, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ 12

(απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου)

ΤΗΛ. 2106895535

email: [email protected]

Satanas είπε:
Καλή επιτυχία κι από ένα καινούριο-παλιό μέλος.... ;)
Δε πιστεύω να 'σαι ο Λαζάνης? ;D

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ

Ν' ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΑΖΑΝΗ!

[quote

Τιμή εισόδου 10 ευρώ

(στην τιμή περιλαμβάνεται κατανάλωση μέχρι 5 ευρώ).

Βρε παιδία 10ε εισοδο για 1 group που δεν είναι και το πλεον γνωστο? (σε τι υφος είστε?)

Εδω γινονται live οπως αυτο http://events.myspace.com/Event/7714422/Hellenic-Metal-History-Is-Alive

οπου ολη η ιστορια της Ελληνικης metal σκηνης ενωνει τις δυναμεις της κι η εισοδος ειναι 14ε

Δε μας τρεχουν απ τα μπατζακια τα ευρω...

MrCrowley είπε:
[quote

Βρε παιδία 10ε εισοδο για 1 group που δεν είναι και το πλεον γνωστο? (σε τι υφος είστε?)

Εδω γινονται live οπως αυτο http://events.myspace.com/Event/7714422/Hellenic-Metal-History-Is-Alive

οπου ολη η ιστορια της Ελληνικης metal σκηνης ενωνει τις δυναμεις της κι η εισοδος ειναι 14ε
Σταχα πεί ρε Νέστορα να το γυρίσεις στο metal...

Θα συμφωνησω με τον crowley, ωστοσο σαν γνωστος pouranger που ειμαι, κ λιγο πιο σοφος , οσο παταει η γατα. Θελω να πω στους κυριους διοργανωτες του event. Ο πιο πολυς λαος δε θα ειναι φιλαρακια σας? κ γνωστοι σας? κ φυσικα οπαδοι σας που δεν ειναι φιλοι σας αλλα σας γουσταρουν να σας χαιροντε σε καθε live? Γιατι λοιπον να τους γδερνετε ετσι σε μια βραδυα στην οποια μαλιστα δεν εχει ουτε support μπαντα? Δε σκεφτεστε μηπως σας χαρακτηρισουν φραγκοφονιαδες ?(λεω εγω τωρα σαν κακο υποκειμενο που ειμαι). Δεν ειναι καλυτερα ενα φτηνοτερο εισητηριο, που θα δελεασει τους οπαδους σας να ρθουν κ να μη σκεφτουν τα φραγκα? Μια απλη σκεψη κ συμβουλη...

Χωρίς να έχω σχέση με τους 4WD, και χωρίς καμία διάθεση να το παίξω δικηγόρος, ουσιαστικά το εισητήριο για το live είναι 5e. Τα υπόλοιπα είναι το κόστος μιας μπύρας (τώρα αν αυτό θεωρείται ακριβό είναι άλλη κουβέντα). Δεν νομίζω ότι είναι θέμα της μπάντας αλλά του χώρου. Και απ όσο ξέρω το Lazy, έχει συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική για τα live του.

Jonnie οταν πας σε ενα μαγαζι να κανεις deal, σου λεει , φιλε η 50-50 στη καλυτερη η 60-40 η 70-30 σε μαγαζι-μπαντα. Με βαση την εμπειρια μου πανω απο 6 euro ποτε μαγαζι δεν ζητησε για τη παρτη μου. Οποτε βγαλε συμπερασμα. Δε λεω οτι τα ξερω ολα, μια απλη υποθεση με βαση την εμπειρια μου κανω.

Τουλαχιστον ειναι Παρασκευη αλλιως θα ηταν πολυ ζορικα τα πραγματα οσον αφορα την προσελευση.Καλή επιτυχια παιδες (το ονομα παντως παραπεμπει σε blues/southern υφος μια και δεν πηρα απαντηση για το τι παιζετε)

Στο συγκεκριμένο, όσες φορές έχει τύχει να πάω, ή να παίξω με τη μπάντα μου, το στάνταρ ήταν 10ε είσοδο, τα 5 είναι το κόστος της μπάντας (με ΦΠΑ και λοιπά μέσα πάει στα 4ε νομίζω). Επιφυλάσσομαι για το αν έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις λιγότερα, για να είναι λιγότερο και το εισιτήριο.. Αλλά πόσο λιγότερα?

Μια λογικη τιμη ειναι στα 7 με 8 ευρω, λες του Σπυρου κρατα εσυ τα 5 ευρωπουλα που πανε στο μαγαζι . κ εμεις παιρνουμε 2 η 3. Ειναι πολλα τα λεφτα φιλαρακο για βραδυα χωρις support μπαντα.

Ποιό είναι το δύσκολο βρε παιδιά;

Από τα €10 τα €5 είναι το εισιτήριο και €5 το ποτό.

Το επόμενο στάδιο είναι χωρίς εισιτήριο.

Το ποτό πρέπει να καταναλωθεί.

Το χετε κάνει;

Και πληρωθήκατε ανάλογα του κόσμου;

MrCrowley είπε:
(το ονομα παντως παραπεμπει σε blues/southern υφος μια και δεν πηρα απαντηση για το τι παιζετε)
Straight Παλιοροκ των 70's. Με τις δόσεις του από τα σχετικά με αυτό είδη.

Χωρίς κλισέ.

Και με ποιότητα.

audiokostas είπε:
Χωρίς κλισέ.

Και με ποιότητα.
Αν εισαι μελος του γκρουπ εκανες φαουλ εδω.Το αν ειναι κατι ποιοτικο ή οχι καλο ειναι να το κρινουν οι αλλοι κι οχι εμεις οι ιδιοι οι "παιχτες".Αν εισαι απ' εξω δεκτη η συσταση.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back