Ειδικά το 1ο που είναι 70'ς προ-disco cinema soul.gvour είπε:Σκοτωνουν και τα τρια(ανελεητη γκρουβα),εξαιρετικα!
yameth είπε:To πρώτο είναι πανω στο I want you to want me του Marvin Gaye, δεν είναι;
Το δεύτερο έχει αυτή την trade mark φράση στο Wurlitzer που αυτη την ώρα μου διαφεύγει απο πιο κομμάτι είναι. Ισως απο το You did what you did and I thank you?
Παρθενογέννεσις στη σειρά των chords πλέον δεν μπορεί να υπάρξει. Περίμενα να σχολιάσεις τη χαρακτηριστική αλά Barry White wah-wah.
to 2o
Δεν σχολίασα την σύνθεση αν και είναι πανω κατω η ίδια και είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν ζητάει τετοια εύσημα ο Gommer. Αφου αστειευόμενος τα λέει smoothies. Αναφέρθηκα στις ενορχηστρώσεις. Το wha που τσίμπησες αφορά μονο την κιθάρα. Στα υπόλοιπα να δεις τι γίνεται...Nestoras είπε:Παρθενογέννεσις στη σειρά των chords πλέον δεν μπορεί να υπάρξει. Περίμενα να σχολιάσεις τη χαρακτηριστική αλά Barry White wah-wah.
Σε γενικές γραμμές γουστάρω θεματικές ασκήσεις ενορχήστρωσης.
yameth είπε:Το δεύτερο έχει αυτή την trade mark φράση στο Wurlitzer που αυτη την ώρα μου διαφεύγει απο πιο κομμάτι είναι. Ισως απο το You did what you did and I thank you?
audiokostas είπε:...αλλά και να δώσει λόγο γιατί είναι τόσο χαμηλά το ωραιότατο μπάσο του (ή φταίνε οι ψείρες που χω στη δουλειά; )
μια χαρά είναι το μπάσο φίλε μας (ποτέ μην ακούς μπασίστες για την ένταση του μπάσου σε μια μίξη, γιατί ποτέ δεν θα χωνέψουν την ήττα από τους κιθαρίστες στον "volume war" και χώνονται στην ζούλα ανιδιοτελώς και καλά αναζητώντας παντοιοτρόπως χαμένα db)... ;D ;D ;DΌσο για το μπάσο, και γενικά για τις μίξεις θα τα ξανακούσω γιατί χτές ήταν αργά και είχα κοιμόμενους δίπλα. Με αποτέλεσμα να γίνει όσο σιγά γινόταν.Classic...
Το παρακάτω είναι γενικό σχόλιο και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να εννοηθεί πως ΕΣΥ δεν ξέρεις την συγκεκριμένη δισκογραφία.yameth είπε:Γεια σου βρε Gommer με τα ωραία σου!
Σε γενικές γραμμές γουστάρω θεματικές ασκήσεις ενορχήστρωσης. Βοηθούν πολύ στην αντίληψη ενός συνθέτη / μουσικού.
Ωραία πέρασες τις διακοπές σου φίλε. Μπράβο.
smoothy.
Και φυσικά σε ευχαριστούμε που ανέβασες την δουλειά σου για άλλη μια φορά.Ενα θεμα που προκύπτει απο τα θεματικά sample libraries είναι πως απο τη μια μπορείς να σκαρώσεις κομμάτι με ταυτότητα, απο την άλλη όμως αν δεν ξέρεις τη συγκεκριμένη δισκογραφία, μπορεί να βγεις κι εκτεθειμένος καμια φορά, αφου φράσεις ολόκληρες είναι ξεσηκωμένες απο δίσκους.
Εγω νομιζω οτι εριξε πενιες π.χ. στην κιθαρα, το μπάσο.kwstas79 είπε:Εμένα μιά χαρά μου ακούγεται το μπάσο, μη σου πω και λιγάκι μπροστά κιόλας, φαντάζομαι ότι είναι θέμα ηχείων (δεν έχω μόνιτορς). Πολύ ωραία και τα τρία τεμάχια, αν και όπως ο μπαρμπα-Νέστορας δεν κατάλαβα ακριβώς τον ρόλο σου. Σύνθεση; Κολλάζ; Έροξες και τις πενιές σου;
Και περνάμε στο σημαντικότερο θέμα, που μόνο ο npap έθιξε: Audiokostas, έχεις ψείρες ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ή γενικά; Χωρίς αυτήν την σημαντική πληροφορία δεν μπορώ να κάνω διαφορική διάγνωση, λυπάμαι.