3 παλια κοματια σε βιντεο.

Αργυρη Πλακα κανω αλλα αν καποτε την βαρεθεις ,μην διστασεις θα περιμενω χεχεχεχεχε

Παναγιωτη Τουινομαστερ το παλευω και το ξες .Τωρα τι θα γινει με αυτους που εχω μπλεξει .Αστα να πανε.Παντως εχω να γραψω κατι καινουργιο πολυ καιρο και η λαλακια ειναι οτι τωρα εχω και εξοπλισμο και τα χω ριξει στο βροντο.

Σημερα θα κατεβω Γκαραζ για να κανω μια ιδεουλα .Τελειωσε το κατσιμο.

alderbody είπε:
                       [move] Γιώργο μην είσαι μαλάκαs, κυνήγα το... [/move]

[move] τα 'παμε... [/move]
Ώπα. Κι άλλος από την κλίκα. 

Γιώργη άσε τα παλιά κομμάτι (ωραιότατα- ιδιαίτερα το τρίτο) και επίσπευδε με το νέο  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Γιώργη άσε τα παλιά κομμάτι (ωραιότατα- ιδιαίτερα το τρίτο) και επίσπευδε με το νέο  ;)
Μπάσο ποιός θα παίζει στο νέο; ::) Μέλος της κλίκας; ;D

cigaret13 είπε:
Μπάσο ποιός θα παίζει στο νέο; ::) Μέλος της κλίκας; ;D
Φίλος μιλάμε για υπερπαραγωγή  ;D ;D ;D ;D  Έπαιξε ο συνήθης ύποπτος, μετά από την συνήθη στιχομυθία με τον Παράγκα: Γράψε ένα μπάσο, αλλά δεν υπάρχει κομμάτι  ;D

Όμως IMHO τα λεφτά (θα) είναι η κιθάρες του Φιούζιου. 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος μιλάμε για υπερπαραγωγή  ;D ;D ;D ;D  Έπαιξε ο συνήθης ύποπτος, μετά από την συνήθη στιχομυθία με τον Παράγκα: Γράψε ένα μπάσο, αλλά δεν υπάρχει κομμάτι  ;D

Όμως IMHO τα λεφτά (θα) είναι η κιθάρες του Φιούζιου.   
Γες Γες.Θα κλασει μεντες ολη η κλικα με το μαγειρεμα που εχει πεσει.Εγω εκανα ηδη μια προσπαθεια αλλα ο μεγαλος εγκεφαλος ειπε αν δεν πιω ενα μπουκαλι τσιπουρο να μην ξαναπροσπαθησω.Εγω ειμαι σε μια φαση που εχω πλακωθει στο τρεξιμο και εχω κοψει τα ξυδια αλλα για χαρη της τεχνης θα το πιω και αυτο το πικρο ποτηρι ή μαλον μπουκαλι.χαχααχαχαχαχα

Johnny.T είπε:
Γες Γες.Θα κλασει μεντες ολη η κλικα με το μαγειρεμα που εχει πεσει.Εγω εκανα ηδη μια προσπαθεια αλλα ο μεγαλος εγκεφαλος ειπε αν δεν πιω ενα μπουκαλι τσιπουρο να μην ξαναπροσπαθησω.Εγω ειμαι σε μια φαση που εχω πλακωθει στο τρεξιμο και εχω κοψει τα ξυδια αλλα για χαρη της τεχνης θα το πιω και αυτο το πικρο ποτηρι ή μαλον μπουκαλι.χαχααχαχαχαχα
Παράγκα στείλε στον άνθρωπα τα... τεχνικά κλιμάκια (τσίπουρα) να κάμει τη δουλειά  ;D ;D ;D

Γιώργη... Nike (just do it)  ;D

Ας το πει κάποιος γιατί θέλουμε να το ακούσουμε- διαφορετικά θα το κάνουμε fusion- με τον Φιούζιο  ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Παράγκα στείλε στον άνθρωπα τα... τεχνικά κλιμάκια (τσίπουρα) να κάμει τη δουλειά  ;D ;D ;D

Γιώργη... Nike (just do it)  ;D

Ας το πει κάποιος γιατί θέλουμε να το ακούσουμε- διαφορετικά θα το κάνουμε fusion- με τον Φιούζιο  ;D ;D

ΈΧΩ ΚΛΕΊΣΕΙ νΤΆΙΣΕΜΠΜουΜ για φωνητικά λαίμαι

samy paraga είπε:
ΈΧΩ ΚΛΕΊΣΕΙ νΤΆΙΣΕΜΠΜουΜ για φωνητικά λαίμαι
Σαχίμπ... Σαχίμπ... ρουπίες, ρουπίες  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back