- Πόντοι
- 363
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Τύμπανα
- Πλήκτρα
Δεν ξέρω......μήπως δεν έκανε boot δισκέτα ; ?Ίσως ήθελε να κάνει clean installation.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν ξέρω......μήπως δεν έκανε boot δισκέτα ; ?Ίσως ήθελε να κάνει clean installation.
εγώ μπερδεύτηκα λίγο.Ένα update για το τι έχει συμβεί μέχρι τώρα, για όσους αντέχουν.
Αφαίρεσα τον υπάρχοντα σκληρό με την εγκατάσταση Win10.
Εγκατέστησα νέα Win10 σε νέο SSD.
Όλα πήγαν μια χαρά και αναγνωρίστηκαν στην σελίδα της Microsoft ως desktop που είχα κάνει register τα digitaly signed Win10.
Φάνηκε πως άλλαξε όνομα υπολογιστή.
Τώρα είχα μια νεα εγκατάσταση στον νέο σκληρό.
Έκλεισα και σύνδεσα τον παλιό σκληρό και τον ξεκίνησα σαν default στο Bios.
Ανοίγει, όλα καλά ΑΛΛΑ... όταν επέλεξα το Start δεν άνοιγε και μου έβγαλε :
Critical error, Your Start menu isn't working. Sign out to fix it.
Αφού έκανα Sign out δέκα φορές, δεν έγινε τίποτα...
Θεώρησα πως τελικά η Microsoft δεν δέχεται δεύτερη εγκατάσταση όπως λέει ο τεχνικός της στο φόρουμ της, κάνοντας τα στραβά μάτια, όπως παρέθεσα στο πρώτο μου ποστ.
Αγόρασα OEM activation key προς 11 ευρώ απο το CJS-CDKeys.com.
Συνδέθηκα στην νεα εγκατάσταση και άλλαξα το product key στα Windows.
Αναγκαστικά έκανα φρέσκια εγκατάσταση στον παλιό δίσκο διατηρώντας τα αρχεία μου μεσα απο την διαδικασία των Win10.
Σβήστηκαν όλα τα προγράμματα που είχα εγκαταστήσει (κράτησα σημείωση πριν) για να επανεγκαταστήσω όσα πλέον μου είναι απαραίτητα για τη δουλειά. Όλα πήγαν καλά.
Όμως, είχα ξεχάσει να αποσυνδέσω τον νέο δίσκο και τωρα η μια εγκατάσταση γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης, ότι κι αν σημαίνει αυτό.
Σήμερα μου ζήτησε ο παλιός δίσκος να κάνει scan και αφου προχώρησε, συνειδητοποίησα πως έκανε στον νεο σκληρό.
Συνδέομαι στον νεο σκληρό και παρατηρώ πως το μονο πρόγραμμα που είχα εγκαταστήσει επιτυχώς (EZDrummer 2) και είχα δοκιμάσει δεν δούλευε και ζήτησε επανεγκατάσταση.
Και τωρα είμαι εδώ... Άρχισαν τα όργανα;
Πρέπει να κάνω νεα εγκατάσταση στον νέο αφού αποσυνδέσω τον παλιό πάλι;
Ρωτάω όσους καταφέρατε να διαβάσετε μέχρι εδώ. ?
Περισσότερο για να θυμαμαι τι έκανα το έγραψα.
Αν υπάρχει κάτι καλό πάντως είναι πως οι νέες εγκαταστάσεις πετάνε.
Ένα update για το τι έχει συμβεί μέχρι τώρα, για όσους αντέχουν.
Αφαίρεσα τον υπάρχοντα σκληρό με την εγκατάσταση Win10.
Εγκατέστησα νέα Win10 σε νέο SSD.
Όλα πήγαν μια χαρά και αναγνωρίστηκαν στην σελίδα της Microsoft ως desktop που είχα κάνει register τα digitaly signed Win10.
Φάνηκε πως άλλαξε όνομα υπολογιστή.
Τώρα είχα μια νεα εγκατάσταση στον νέο σκληρό.
Έκλεισα και σύνδεσα τον παλιό σκληρό και τον ξεκίνησα σαν default στο Bios.
Ανοίγει, όλα καλά ΑΛΛΑ... όταν επέλεξα το Start δεν άνοιγε και μου έβγαλε :
Critical error, Your Start menu isn't working. Sign out to fix it.
Αφού έκανα Sign out δέκα φορές, δεν έγινε τίποτα...
Θεώρησα πως τελικά η Microsoft δεν δέχεται δεύτερη εγκατάσταση όπως λέει ο τεχνικός της στο φόρουμ της, κάνοντας τα στραβά μάτια, όπως παρέθεσα στο πρώτο μου ποστ.
Αγόρασα OEM activation key προς 11 ευρώ απο το CJS-CDKeys.com.
Συνδέθηκα στην νεα εγκατάσταση και άλλαξα το product key στα Windows.
Αναγκαστικά έκανα φρέσκια εγκατάσταση στον παλιό δίσκο διατηρώντας τα αρχεία μου μεσα απο την διαδικασία των Win10.
Σβήστηκαν όλα τα προγράμματα που είχα εγκαταστήσει (κράτησα σημείωση πριν) για να επανεγκαταστήσω όσα πλέον μου είναι απαραίτητα για τη δουλειά. Όλα πήγαν καλά.
Όμως, είχα ξεχάσει να αποσυνδέσω τον νέο δίσκο και τωρα η μια εγκατάσταση γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης, ότι κι αν σημαίνει αυτό.
Σήμερα μου ζήτησε ο παλιός δίσκος να κάνει scan και αφου προχώρησε, συνειδητοποίησα πως έκανε στον νεο σκληρό.
Συνδέομαι στον νεο σκληρό και παρατηρώ πως το μονο πρόγραμμα που είχα εγκαταστήσει επιτυχώς (EZDrummer 2) και είχα δοκιμάσει δεν δούλευε και ζήτησε επανεγκατάσταση.
Και τωρα είμαι εδώ... Άρχισαν τα όργανα;
Πρέπει να κάνω νεα εγκατάσταση στον νέο αφού αποσυνδέσω τον παλιό πάλι;
Ρωτάω όσους καταφέρατε να διαβάσετε μέχρι εδώ. ?
Περισσότερο για να θυμαμαι τι έκανα το έγραψα.
Αν υπάρχει κάτι καλό πάντως είναι πως οι νέες εγκαταστάσεις πετάνε.
Βρε freedom, πώς ξέρεις ότι είναι Legacy το bios και όχι UEFI (άρα ο δίσκος μπορεί να είναι GPT partitioned)?
εχει μείνει το μυαλό μου πίσω στο 2010 στο συγκεκριμένο θεμα ...
Και το δικό μου το ίδιο.
Το σκέφτηκα όταν είδα το "12 χρόνια" που έγραψες.
ούτε και εγώ θυμάμαι την τελευταία φορα που ΔΕΝ έκανα initialize σκληρό δικό μου ως GPT...
Από τι στιγμή που έχεις ΜΙΑ άδεια και οι δυο σκληροί μπαίνουν στο δίκτυο κατά την εγκατάσταση των windows.....είναι σαν να έχεις 2 μηχανήματα ...με μια άδεια...
Ξέρω και γω...δεν μου χει συμβεί.Δεν είναι ποτέ δύο μηχανήματα ταυτόχρονα στο δίκτυο.
Πάντα είναι μόνο μια εγκατάσταση windows στο δίκτυο, πάνω στην ίδια μητρική.
Ξέρω και γω...δεν μου χει συμβεί.
Αυτό μας έλειπε.....σιγα μην ειχαμε τετοιο θεμα και με τα 98 .?Πάντως σε xp και 7άρια δεν είχα τέτοιο θέμα, δεν ξέρω τι παίζει στα 10άρια.
Με παραξένεψε το εξής:
- οτι χάλασε η εγκατάσταση του EzDrummer που ήταν ενα και μοναδικό πρόγραμμα εγκατεστημένο με όλα τα απαραίτητα που υποδηλώνει πως κατι τρέχει με το λειτουργικό ή το ίδιο το EzDrummer αφου μιλάμε για καθαρά Windows και legit πρόγραμμα.
Δεν ξέρω αν τυχαία τα 'φτυσε ο SSD ή τα Win10 δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους όταν συνυπάρχουν εγκατεστημένα σε 2 διαφορετικούς δίσκους, αλλά βαρέθηκα.
Αν θα επέμενα σε κάτι για όταν το τολμήσεις, είναι να κάνεις εγκατάσταση όταν υπάρχει ο δίσκος μόνος του στο κουτί. Μετα αφαίρεσε τον και εγκατέστησε στον δεύτερο. Ετσι ΙΣΩΣ δεν θα αναγνωρίσει ο ένας τον άλλον.