22/2/2010 Μίλτος {ΑΚΑ WrTsXxx} και τα "Ακγιστ

Evilnye είπε:
Φλορέτα. Περίμενε να δεις που έχει κ ένα θέμα στο νοιζ, περί της φλορέτας lol.
Που είναι ρε παιδιά ο Μπανανοκώστας;

Έχεις καλή μνήμη χαχα!!

Υπάρχει και για τη γουρούνα (του Αλέξανδρου συγκεκριμένα, όχι όποια κ όποια) θέμα εν τω μεταξύ.

Evilnye είπε:
Υπάρχει και για τη γουρούνα (του Αλέξανδρου συγκεκριμένα, όχι όποια κ όποια) θέμα εν τω μεταξύ.
Ναι, ήταν από τις πρώτες του και του την είχα πει κιόλας άσχημα για αυτές...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!

κι εσάς που παίξατε και εσάς που ήρθατε κι εσάς που θα θέλατε αλλά δεν τα καταφέρατε!

δυναμικό παρόν το νοιζ, ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε όσο κι εγώ!

JohnyOh είπε:
ps. Άσε τώρα που δεν ήταν bauhaus το κομμάτι ;)
στείλε τίτλο να το ψάξω!

http://www.noiz.gr/index.php?topic=160574.msg250240#msg250240

ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΦΛΟΡΕΤΑ

http://dl.dropbox.com/u/4365366/Miltos-Iptameni_Floreta%2830-07-08%29.mp3

ντέμο προς φρη νταουνλόουντ - κέρασμα για όλο το νοιζ!

Απουσία δίκασης, μη απόδοση σεβασμού στους ολντσκουλάδες, έλλειψη ξυλόγλυπτων στασιδιών για τους gatekeepers, σνομπισμος τύπου Notis του τραγουδοποιού κάτω από τη σκηνή, αγενεστατες λουλουδούδες, ενισχυτης harley benton.

Ενα μέτριου ταλέντου νέο πρόσωπο που προωθείται από τις δισκογραφικές. Autotune και προκατασκευασμένες ατάκες απο image makers, τοποθετούν το Μίλτο ως πιθανό διάδοχο του Κώστα Μαρτάκη. Δεν είναι ουτε η πρώτη ουτε η τελευταια φορα που ενα μοντελο δοκιμάζει την τύχη του στο πολυπαθές ελληνικό τραγούδι. Η ιστορία θα δείξει τη διάρκειά του.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Μίλτο κι από μένα  :)

Να ξενερώσω την κουβέντα με τεχνικό θέμα αφού δεν το λέει κανένας θα το πω εγω

ο Μίλτος έβγαλε όλη τη συναυλία με τον harley benton ga15 χωρίς PA :D

skantzos είπε:
Να ξενερώσω την κουβέντα με τεχνικό θέμα αφού δεν το λέει κανένας θα το πω εγω

Μπράβο ο Harley Benton?

Αν και να μαι ειλικρινής δε ξέρω πίσω πίσω τι ακουγόταν και έξω ήδη υπάρχουν μαρτυρίες πως δεν ακούγονταν κ πολλά :s

@Μπλου, έχω λιώσει.

Καταγγέλω ότι δεν είδαμε σταλιά λεγκάτο, ούτε το παραμικρό τάπηνγκ παρά τις εξαγγελίες.

Κατά τ'άλλα θα επισημάνω τρία πράγματα που είπα και στον Μίλτο:

Ι) Ωραία πινελιά οι guests που πηγαινοέρχονται. Αξίζει να δουλευτεί περισσότερο το ποιός θα παίζει πού, πόσο, πότε.

ΙΙ) Χρειάζεται οποσδήποτε τουλάχιστον μία φωνή ακόμα, να ξεκουράζει, να μετατοπίζει το κέντρο του ενδιαφέροντος, και να δώσει στο Μίλτο το περιθώριο να είναι πιό προσεκτικός/καλύτερος σ'αυτά που τραγουδά ο ίδιος.

ΙΙΙ) Practise, Practise, Practise!

Ψέμματα, έχω κι ένα μπόνους:

IV) Κακή επιλογή το "Καραντί" αγορίνα.

Μετρικά δεν το είχες, και το γεγονός σε απασχολούσε και σε μπέρδευε. Απόσυρε το απ'το playlist μέχρι να το κάνεις δικό σου 100%.

:-* :-* :-* :-* :-*

P.S: O Alchemist σκαλίζει και φίλτρα! Όσο ζω μαθαίνω... :P 8) ;D

Επιτέλους !

Και μία κριτική λίγο πιο αναλυτική.

Από αυτήν που χρειάζονται οι καλλιτέχνες.

audiokostas είπε:
Από αυτήν που χρειάζονται οι καλλιτέχνες.
Οι ΠΟΙΟΙ?

earendil, σ ευχαριστώ, συμφωνώ με όλα και θα τα έχω υπ' όψιν αν ποτέ τολμήσω να ξαναεπιχειρήσω κάτι τέτοιο...

να πω ότι εξ αυτού δυσκολευόμουν πολύ ειδικά σε σημεία με το looper... τουλάχιστον το ότι το πρόσεξες μόνο εσύ δείχνει ότι δεν ενόχλησε τον κόσμο...

Δεν ξέρω πως ακουγόμουν αλλά τουλάχιστον ήταν αρκετά ψηλή η σκηνή και φαινόμουν καλά ..>

ενα μοντελο δοκιμάζει την τύχη του στο πολυπαθές ελληνικό τραγούδι.

επισυνάπτω "Ιπτάμενη Φλορέτα" και επίσημα στους νοιζ-σερβερς

Miltos-Iptameni_Floreta30-07-08.mp3

Attachments

Μια χαρά...

Τα κομμάτια "Ιπτάμενη Kreidler Florett" και "Νερομπογιά", πρέπει να σε συνοδεύουν σε όλα τα playlist.  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back