• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

22/2/2010 Μίλτος {ΑΚΑ WrTsXxx} και τα "Ακγιστ

τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?

δεν θα παιξει ο μπλου?

δεν ερχομαι! :P :P :P :P :P :P

Αυτός ο ξσσξξσσσσσσρρσρσρρσσρσσσ που θα παίξει με τον Blue ποιός είναι τελικά;

Μάθαμε;

WrTsXxx είπε:
Θα παίξω τα κομμάτια στην πιο απλή μορφή τους, όπως τα πρωτοέφτιαξα, με μια κιθάρα, χωρίς περίπλοκες ενορχηστρώσεις. ΓΥΜΝΑ και μονότονα δλδ.
Η ηχητικές σου αναζητήσεις / ψηλαφισμοί είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της δουλειάς σου.

Πως τα συνέλαβες αρχικά γράφτα σε πομπίνες να τα πουλήσεις ακριβά όταν θα σαι διάσημος. Όχι ότι δεν έχουν καλλιτεχνική αξία αλλά προτείνεις την καλλιτεχνική έκφραση της δουλειάς σου στον κόσμο που θα σε γνωρίσει (σε μία από τις λίγες live εμφανίσεις σου) με κάτι που δεν αντικατοπτρίζει το παρόν εύρος της δουλειάς σου.

Tα unplugged είναι καλά όταν όλοι έχουν λειώσει τα plugged του καλλιτέχνη και το γυρνάνε στο "ωραίο είναι κι έτσι βρε συ, διαφορετικό".

Η γνώμη μου αυτή και δεν αξίζει και πολλά.

WrTsXxx είπε:
έχεις δίκιο.

:-X

:-\ ... μου γ@#$%ες την ψυχολογία... :'(
Ναι βρε Μίλτο, έχεις δίκιο. Μεγάλη μ@λ@κί@ μου και το σκεφτόμουνα εδώ και ώρα να το σβήσω.

Αλλά ρε συ μου άρεσε η δουλειά σου και μόλις άκουσα ότι θα πλαισιωνόσουν και με άλλους λέω ότι θα ναι ωραίο happening.

Τώρα μπαίνεις στο Mode B.

Παίρνεις την κιθάρα σου (γιατί όχι synth;........λέω γω τώρα) και παρουσιάζεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς και το διασκεδάζεις.

Μέχρι το βράδυ καις high speed και καμιά 20αρια cdάκια, το λες και στο μικρόφωνο για όποιον θέλει να ακούσει τα δίνεις παραυτα (μην επαφίεσαι στο "αμα πάτε σπίτι σας ακούστε και το myspace" γιατί τότε σώθηκες, στον κόσμο αρέσει το τζάμπα ας είναι και σουβέρ) με την υπόσχεση για καινούριο  live με τη δουλειά του CD.

Σορρυ και πάλι ρε συ.

Μου βγήκε.

Alchemist είπε:
Θα 'χει και τέτοια ο μπαξές, worry not! ;)
paul-robinson_783179c.jpg

Κώστα μη ζητάς συγνώμη! ΗΜΑΡΤΟΝ

έχεις δίκιο στα όσα λες, μου τα παν κι άλλοι, αλλά εγώ ξεροκέφαλος, επέμενα να εκτεθώ...

ποντάρω στο ότι οι απο κάτω θα ναι φίλοι {ποιος άλλος να ξεκινούσε Δευτεριάτικα να δει Μίλτο λάηβ?} οι οποίοι ξέρουν ήδη τι παίζω και έχουν ακούσει τα κομμάτια μου...

Οπως θα τα παιζα ένα βράδυ στο σπίτι σε δυό φίλους, έτσι θα βγω και σήμερα. Καταννοώ ότι δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση προσωπικής συναυλίας αυτό, αλλά τουλάχιστον ειλικρινώς το ξεκαθαρίζω από πριν και όποιος έρθει θα ναι με δικό του ρίσκο... χοχο

Άλλωστε μετά από μένα βγαίνουν τα "άγκιστρα μάτια" με μεγαλύτερο και σοβαρότερο πρόγραμμα, οπότε θα ανταμηφθεί και ο κόσμος...

audiokostas είπε:
Μέχρι το βράδυ καις high speed και καμιά 20αρια cdάκια, το λες και στο μικρόφωνο για όποιον θέλει να ακούσει τα δίνεις παραυτα
πινω σε αυτο!

ωραια ιδεα!

WrTsXxx είπε:
έχεις δίκιο στα όσα λες, μου τα παν κι άλλοι, αλλά εγώ ξεροκέφαλος, επέμενα να εκτεθώ...

ποντάρω στο ότι οι απο κάτω θα ναι φίλοι {ποιος άλλος να ξεκινούσε Δευτεριάτικα να δει Μίλτο λάηβ?} οι οποίοι ξέρουν ήδη τι παίζω και έχουν ακούσει τα κομμάτια μου...

Οπως θα τα παιζα ένα βράδυ στο σπίτι σε δυό φίλους, έτσι θα βγω και σήμερα. Καταννοώ ότι δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση προσωπικής συναυλίας αυτό, αλλά τουλάχιστον ειλικρινώς το ξεκαθαρίζω από πριν και όποιος έρθει θα ναι με δικό του ρίσκο... χοχο
Θα σου πω την άποψή μου και από κοντά... αλλά αυτή δεν είναι δήλωση ή νοοτροπία πριν από λαιβ!

Ας τον άνθρωπο μωρέ.

Στο τέλος θα τον κάνουμε να παίρνει Prozac πριν πατήσει στη σκηνή.....

audiokostas είπε:
Ας τον άνθρωπο μωρέ.

Στο τέλος θα τον κάνουμε να παίρνει Prozac πριν πατήσει στη σκηνή.....
Καλά κερνάω ένα νευροκαλμ :P

(συν σφηνάκι κοκακολα (λαιτ ή μη) )

Μιας και μάλλον έφτασα πρώτη, να δώσω και αποκλειστική πρώτη εντύπωση από το λαιβ :)

Μου άρεσε πάρα πολύ, ιδιαιτέρως η ενέργεια και η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο Μίλτος. Τα κομμάτια πολύ ωραία και άψογη η χρήση looper :P

Το λαιβ ήταν εντελώς Μιλτος and friends, όπου παρέλασαν γνωστοί κ άγνωστοι. Ωραία δουλειά από όλους!

Πι ες, εγώ περίμενα ο Alchemist να έκανε και μια παρουσίαση των λαϊκών του ήχων.

Πι ες 2, Από τη στιγμή που συστηνόμαστε σε λαιβ με τα nicknames τα πράγματα έχουν ξεφύγει.

Πι ες 3 κ ένα για μένα.

Καληνύχτα!

γειαααααααα!

εγω μολις επεστρεψα!

μερικα σκορπια πραγματα και απο μενα και αυριο με καθαρο μυαλο τα αλλα!

κατ αρχην, οσοι δεν ηρθατε χασατε μιας και ο μιλτος ηταν πολυ πολυ καλος!

απο την αλλη βεβαια οσοι δεν ηρθατε κερδισατε αφου γλυτωσατε την ταλαιπωρια μιας και δεν θα μπαινατε αφου ο μιλτος πραγματικα το ΓΕΜΙΣΕ το μαγαζι οσο δεν πηγαινε!

(μιλαμε για περιπου 150 εισιτηρια συν καμια δεκαπενταρια προς εικοσι που μπηκαν ετσι)

χαρηκα που ειδα τις παλιες γνωριμες φατσες αλλα και εναν δυο καινουργιους!

(εμεινε μετεωρη και μια υποσχεση για ενα παιχνιδακι μπασκετ καπου εκει)

τα λεμε αυριο! :)

Να δώσω κι εγώ το πρώτο πρωινό report...

Για το μαγαζί και την ατμόσφαιρα που υπήρχε με κάλυψαν οι προλαλήσαντες, ο Μίλτος έπαιξε πολύ όμορφα τα ήδη πολύ αξιόλογα κομμάτια του και πιστεύω ότι τελικά κακώς φοβόταν για το αποτέλεσμα... όλα άψογα!

Αναμφίβολα ήταν πολύ ωραίο που είδα τόσο Νοιζικό λαό στο κοινό και προσωπικά μου άρεσε και η διαδικασία της παρέλασης guests στη σκηνή (ειδικά για το στυλ του live αυτού ήταν μια ωραία προσθήκη).

Άντε και στο επόμενο Μίλτο μ', πάντα τέτοια! ;)

Υ.Γ. Εύη μου, μου είχε βάλει κ%λόχερο στο soundcheck ο καλλιτέχνης. Εγώ έτοιμο το είχα το lead για το ταξίμι. 8)

Κι αλλο Υ.Γ. Αλέξανδρε, ετοίμασε τα σορτσάκια σου. Thanks again για τη βόλτα! ;)

Evilnye είπε:
Πι ες 2, Από τη στιγμή που συστηνόμαστε σε λαιβ με τα nicknames τα πράγματα έχουν ξεφύγει.
Άμα ο άλλος από αυτό σε ξέρει, πως αλλιώς να συστηθείς; Μετά βέβαια αναφέρεις και το κανονικό όνομα.

απο την αλλη βεβαια οσοι δεν ηρθατε κερδισατε αφου γλυτωσατε την ταλαιπωρια μιας και δεν θα μπαινατε αφου ο μιλτος πραγματικα το ΓΕΜΙΣΕ το μαγαζι οσο δεν πηγαινε!

(μιλαμε για περιπου 150 εισιτηρια συν καμια δεκαπενταρια προς εικοσι που μπηκαν ετσι)
Να μην πω ψέματα, όταν ο ανταποκριτής μου  ;) που μετέδιδε ζωντανά από το bar, μου το είπε, νόμιζα ότι με κορόϊδευε, δεδομένης της μέρας.

Είναι προφανές όμως ότι ο κόσμος διψάει για Milkto και φρέσκο πράμα.

Πάντα τέτοια βρε Μίλτο.

Ελπίζω στην επόμενη φορά ..........  :-\

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπόν να δώσω και εγώ τα credits μου, μπράβο μίλτο, ωραία προσπάθεια, ελπίζω να μην αργήσει η επόμενη, ΚΑΙ headliner αφού στην τελική, το στηρίζεις το θεματάκι!!

ps. Άσε τώρα που δεν ήταν bauhaus το κομμάτι ;)

Μίλτο τον λέγαν αυτόν που θα επαιξε με τον μπλου χτες τελικά? :P

Συγχαρητήρια και απο'δω Μίλτο! ;)

Το Σιγή Ιχθύος μακράν το καλύτερο κομμάτι εχθες...αν και τώρα μου διαφεύγει το τραγούδι με το όνομα της μοτοσυκλέτας (που τελικά ΔΕΝ ήταν η γουρούνα του αλέξανδρου) ;D ;D

SpyrosCh είπε:
Το Σιγή Ιχθύος μακράν το καλύτερο κομμάτι εχθες...αν και τώρα μου διαφεύγει το τραγούδι με το όνομα της μοτοσυκλέτας (που τελικά ΔΕΝ ήταν η γουρούνα του αλέξανδρου) ;D ;D
Φλορέτα. Περίμενε να δεις που έχει κ ένα θέμα στο νοιζ, περί της φλορέτας lol.

Trending...

Νέα θέματα

Back