Άρα μόνο ο μπλου θα παίξει τελικά;WrTsXxx είπε:Άμα δεν έρθεις παίζει να μην παίξω ούτε εγώ...
Η ηχητικές σου αναζητήσεις / ψηλαφισμοί είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της δουλειάς σου.WrTsXxx είπε:Θα παίξω τα κομμάτια στην πιο απλή μορφή τους, όπως τα πρωτοέφτιαξα, με μια κιθάρα, χωρίς περίπλοκες ενορχηστρώσεις. ΓΥΜΝΑ και μονότονα δλδ.
Ναι βρε Μίλτο, έχεις δίκιο. Μεγάλη μ@λ@κί@ μου και το σκεφτόμουνα εδώ και ώρα να το σβήσω.WrTsXxx είπε:έχεις δίκιο.
:-X
:-\ ... μου γ@#$%ες την ψυχολογία... :'(
Θα 'χει και τέτοια ο μπαξές, worry not!audiokostas είπε:Παίρνεις την κιθάρα σου (γιατί όχι synth;........λέω γω τώρα)
πινω σε αυτο!audiokostas είπε:Μέχρι το βράδυ καις high speed και καμιά 20αρια cdάκια, το λες και στο μικρόφωνο για όποιον θέλει να ακούσει τα δίνεις παραυτα
Θα σου πω την άποψή μου και από κοντά... αλλά αυτή δεν είναι δήλωση ή νοοτροπία πριν από λαιβ!WrTsXxx είπε:έχεις δίκιο στα όσα λες, μου τα παν κι άλλοι, αλλά εγώ ξεροκέφαλος, επέμενα να εκτεθώ...
ποντάρω στο ότι οι απο κάτω θα ναι φίλοι {ποιος άλλος να ξεκινούσε Δευτεριάτικα να δει Μίλτο λάηβ?} οι οποίοι ξέρουν ήδη τι παίζω και έχουν ακούσει τα κομμάτια μου...
Οπως θα τα παιζα ένα βράδυ στο σπίτι σε δυό φίλους, έτσι θα βγω και σήμερα. Καταννοώ ότι δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση προσωπικής συναυλίας αυτό, αλλά τουλάχιστον ειλικρινώς το ξεκαθαρίζω από πριν και όποιος έρθει θα ναι με δικό του ρίσκο... χοχο
Καλά κερνάω ένα νευροκαλμaudiokostas είπε:Ας τον άνθρωπο μωρέ.
Στο τέλος θα τον κάνουμε να παίρνει Prozac πριν πατήσει στη σκηνή.....
Άμα ο άλλος από αυτό σε ξέρει, πως αλλιώς να συστηθείς; Μετά βέβαια αναφέρεις και το κανονικό όνομα.Evilnye είπε:Πι ες 2, Από τη στιγμή που συστηνόμαστε σε λαιβ με τα nicknames τα πράγματα έχουν ξεφύγει.
Να μην πω ψέματα, όταν ο ανταποκριτής μου που μετέδιδε ζωντανά από το bar, μου το είπε, νόμιζα ότι με κορόϊδευε, δεδομένης της μέρας.απο την αλλη βεβαια οσοι δεν ηρθατε κερδισατε αφου γλυτωσατε την ταλαιπωρια μιας και δεν θα μπαινατε αφου ο μιλτος πραγματικα το ΓΕΜΙΣΕ το μαγαζι οσο δεν πηγαινε!
(μιλαμε για περιπου 150 εισιτηρια συν καμια δεκαπενταρια προς εικοσι που μπηκαν ετσι)
Φλορέτα. Περίμενε να δεις που έχει κ ένα θέμα στο νοιζ, περί της φλορέτας lol.SpyrosCh είπε:Το Σιγή Ιχθύος μακράν το καλύτερο κομμάτι εχθες...αν και τώρα μου διαφεύγει το τραγούδι με το όνομα της μοτοσυκλέτας (που τελικά ΔΕΝ ήταν η γουρούνα του αλέξανδρου) ;D ;D