• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

1984 Fender stratocaster '57 Reissue

ffmakis είπε:
Η πλακα ειναι οτι και ο φιλος που την πηρε δεν ηξερε τι ειναι,μετα το καταλαβε.
Ηξερα τι ειναι , αλλα επειδη δεν ειχα δει τις φωτο του Μακη με την κιθαρα ξεκοιλιασμενη και επειδη η κατασταση της κιθαρας παραηταν αψογη για ναναι αληθινη, σχεδον απαιχτη , με εξαιρεση κατι ψιλογρατζουνισματακια , μου ειχε μπει η ιδεα οτι καποια μαιμουδια ειχε γινει κι ετσι ( αληθεια ειναι )  δεν την πηρα καταενθουσισμενος , ισα ισα ειμουν πολυ προβληματισμενος.

Τοσο που ειχα ξεχασει σε τι διαφερει η 57 reissue με την 62.

(Καλα απο ολους εσας που ειχατε δει την αγγελια , κενενας δεν καταλαβε οτι προκειται για 57 reissue κι οχι 62 ?)

Anyway το μονο που με καθυσηχαζε καπως ηταν οτι ο ηχος της unpluged αλλα και στον Framus και η ποιοτητα του μπρατσου και γενικα της κατασκευης της , ηταν "top".

Εν κατακλειδι φτανοντας σπιτι και αφου ηπια κανα δυο ουισκακια για να ηρεμησω , ειπα να ασχοληθω με το εργαλειο.

Μονο στο σπιτι μου μπορω να παιξω και να ακουσω οπως θελω εγω!

Κι ετσι την εχωσα στον Blueς Junior κι επαθα πλακα ;D

Μετα αφου την ξεψυρισα και την χαιδεψα οπως αξιζει σε καθε καβ...λιαρα γκομενα , αφεθηκα στα αβυσσαλεα νερα του διαδυκτιου για να θαυμασω τις αδερφουλες της ( Εξ'ου και τα links που σας εδωσε ο Μακης ).

Συμπερασμα ....ακολουθα παντα το "ενστικτο σου"

τα κυταρα σου θυμουνται παντα ολα οσα ξεχασες εσυ 8)

ακομη εχω μειλ απο χρηστη e-bay με ημερομηνια 10/4/2006 για στρατοκαστερ 69/70 σε τιμη 2800 Ε. (λιγο πριν το 3βιδο  νεκ).με λιγη τυχη , τοσο επαιζαν οι τιμες τοτε, μολις πριν 2-3 χρονια....

ffmakis είπε:
Τελικα δεν ειμαι και τοσο (ατυχος )

Βρηκα να παρω μια Vintage original 1973 Stratocaster   8)
Η αληθεια ειναι οτι εισαι πολυ κολ ;Dφαρδος ;D

Απλα απο την πολυ κολ ;Dφαρδια , χανεις τον μπουσουλα κι ετσι

τσιμπαμε κανα "κοματακι" κι εμεις ;D ;D ;D

Εαν δεν ειναι η δικια μου ειχα μια ιδια ακριβως.

Αγορασμενη το 73 στην Αυστραλια .

Την ειχα δωσει για ψιχουλα  ??? σ'ενα παιδι πιο περα απο το Ξυλοκαστρο για να παρω τοτε ( σα ΜΑ....ΚΑΣ ) ενα συνθεσαιζερ ???

NicolasAth72 είπε:
ακομη εχω μειλ απο χρηστη e-bay με ημερομηνια 10/4/2006 για στρατοκαστερ 69/70 σε τιμη 2800 Ε. (λιγο πριν το 3βιδο   νεκ).με λιγη τυχη , τοσο επαιζαν οι τιμες τοτε, μολις πριν 2-3 χρονια....
τωρα με αυτα ουτε το PICKGUARD με τους μαγνητες δεν αγοραζεις... ;D ;D

http://www.gbase.com/Stores/Gear/GearDetails.aspx?Item=1529056

http://www.gbase.com/Stores/Gear/GearDetails.aspx?Item=1882315

http://www.gbase.com/Stores/Gear/GearDetails.aspx?Item=1843280

Γιωργο μολις εμαθα οτι ειναι αυτη που ειχες εσυ  ;D ;D ;D

Μου ειπε οτι την ανταλλαξε με καποιο synth  ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
τωρα με αυτα ουτε το PICKGUARD με τους μαγνητες δεν αγοραζεις... ;D ;D
:o  πράγματι !  ;D  ;D  ;D

γιατι αυτος θα βρει κανεναν να το πουλησει?

Απλα Μακη μου για να μη κανεις καμμια......τρελλα ;D σε ενημερωνω οτι οι 100% original natural finished 73αρες strat με maple neck παιζουν γυρω στα 5-6 χιλιαρικα($) αυτη τη στιγμη αν ειναι σε αυτη την εξαιρετικη κατασταση της φωτο σου με τα tags & το bridge cover & την original βαλιτσα  (τη δικια μου του 72 σε sunburst που ειναι custom color σε αθλια κατασταση χωρις βαλιτσα και με αλλαγμενα κλειδια (δηλ.ενα 20% κατω στην τιμη) την πουλησα 4 χιλιαρικα πριν απο 2 χρονια)

γιατι αυτος θα βρει κανεναν να το πουλησει?
φυσικα και θα βρει!

αυτον που εχει βρει "φτηνα" ενα μπρατσο και ενα σωμα του 69 και με ενα τετοιο σετακι θα εχει μια κιθαρα των 15.000 ευρω (ετσι ειναι αυτα τα κολπα)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γιωργο εχω ασχημα μαντατα !!!

Εμαθα οτι το σωμα της 57 RI ειναι japan  ;D

Εαν θελεις μπορεις να την φερεις πισω.

ffmakis είπε:
Γιωργο εχω ασχημα μαντατα !!!

Εμαθα οτι το σωμα της 57 RI ειναι japan  ;D

Εαν θελεις μπορεις να την φερεις πισω.
My dear  Makis

το κιθαρονι Γ....ΜΑΕΙ και ΔΕΡΝΕΙ και

ειναι 100% original 8)

Εκτος αν χτυπησω καμια pre CBS

ΤΕΛΕΙΩΣΑ με τις stratocaster ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ffmakis είπε:
Γιωργο μολις εμαθα οτι ειναι αυτη που ειχες εσυ  ;D ;D ;D

Μου ειπε οτι την ανταλλαξε με καποιο synth  ;D ;D ;D
Αν και εχω μονιμη αμνησια το θυμηθηκα ::)

Την δικια μου την ειχα πουλησει σε ενα παιδι απο το Δερβενι ???

για να παρω ενα παλιοYamaha το οποιο με το ζορι ξεφορτωθηκα μετα απο χρονια για ενα πιατο φασολαδα ;D

Ειχα βγαλει τα δικα της βαγονακια γιατι ολο μου σπαγανε τις χορδες και ειχα βαλει Graph-Tech.

Οποιος την εχει τωρα να ξερει οτι αυτη η κιθαρα εχει τζαμαρει με τους AC DC στην Αυστραλια και μ'ενα ματσο γερολυκους του Ροκ στο Λονδινο.

Η ταστιερα της ηταν καταφαγωμενη απο τις σολιες αλλα δυστυχως ο κολητος που φτιαχνει κιθαρες παρεξηγησε το "σενιαρε τη λιγακι" και της αλλαξε τα φωτα.

Τη γιαλυσε σα γυφτικο σκεπαρνι και της εξαφανισε ολη τη μαγκια.

Ουφ!! >:( βαρεθηκα με τις αναμνησεις

Trending...

Νέα θέματα

Back