• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

1984 Fender stratocaster '57 Reissue

Πλάκα-πλάκα τώρα ο μπατζανάκης μου μου χάρισε μια ακουστική Epiphone που είχε αγοράσει πρίν 35 χρόνια στο Αμέρικα όταν ήταν φοιτητής. Η κιθάρα έχει χαρτάκι μέσα made in USA Michigan Kalamazoo και serial number. Πόσο κάνει μια τέτοια περίπου (δεν με ενδιαφέρει να την πουλήσω βέβαια, θα βάλω μπρός να την  καθαρίσω-σενιάρω) μην την πατήσω σαν τοβ Μάκη?

Η πλακα ειναι οτι και ο φιλος που την πηρε δεν ηξερε τι ειναι,μετα το καταλαβε.

ffmakis είπε:
Η πλακα ειναι οτι και ο φιλος που την πηρε δεν ηξερε τι ειναι,μετα το καταλαβε.
Κρίμα, προλάβαινες να του δώσεις μια άλλη....

Μακη οπως σου ειπα σε κιθαρες και γυναικες το γουστο μου σκιζει.

Η κιθαρα ****!!!

Δυστυχως μονο στο χωρο μου και με κανα δυο τρια  ουισκακια μπορω να παιξω και να ακουσω οπως θελω

Ειναι ακριβως ιδια με την κοκκινη του Gilmour ( εκτος απο τους μαγνητες - του Gilmour φοραει EMG )

Ειναι original Fullerton 1983-84 vintage reissue '57 και οχι 62

και επειδη το χρωμα της ειναι σπανιο custom color τα αμερικανακια την εχουν για ακριβοτερη απο τις αλλες.

Απ'οτι ειδα απο τη φωτο που εχεις δημοσιευσει , ειναι ολα original εκτος "ισως" απο ενα capacitor στο πρωτο tone.

Μπραβο αγορι μου.

Και στην αρχη φοβηθηκα οτι την ειχα φαει την παντοφλα

Μην παραπονιεσαι ομως γιατι και αυτη που σου εδωσα ειναι αστερι

Εβιβα

marathon είπε:
Πλάκα-πλάκα τώρα ο μπατζανάκης μου μου χάρισε μια ακουστική Epiphone που είχε αγοράσει πρίν 35 χρόνια στο Αμέρικα όταν ήταν φοιτητής. Η κιθάρα έχει χαρτάκι μέσα made in USA Michigan Kalamazoo και serial number. Πόσο κάνει μια τέτοια περίπου (δεν με ενδιαφέρει να την πουλήσω βέβαια, θα βάλω μπρός να την  καθαρίσω-σενιάρω) μην την πατήσω σαν τοβ Μάκη?
αν ειναι η κλασσικη TEXAN δες εδω τιμουλες

http://www.gbase.com/Stores/Gear/GearList.aspx?GS=Y&PageIndex=1&PageSize=25&SF0=11&SD0=1&SF1=10&SD1=1&SF2=12&SD2=1&F1=2&F2=2&F3=2&Keyword=epiphone+texan&Track=Y

Μιλάμε για 4500-5000 χιλιαρικάκια? ($$$$). Άλλαξα γνώμη!!! Μάκη τη θέλεις?

Δεν με ενδιαφερουν οι κιθαρες για την συλλεκτικη τους αξια.

Εαν παιζει καλα σου δινω 300 ευρω  ;D ;D ;D

Thanks Makis, πλάκα κάνω γενικά δεν πουλάω κιθάρες, μου αρέσει να τις κρατάω. Πάντως θα την καθαρίσω και θα ανεβάσω το ΣΚ photos έτσι από περιέργεια. Thanks και πάλι

Και μου είχε γυαλίσει κι εμένα αλλά ένεκα που έχω άλλες 3 κόκκινες strat κόλλωσα.

Δημητρη ασε τα σαπια  ;D

Σας εβαλα φωτογραφιες με την κιθαρα διαλυμενη και κανενας δεν καταλαβε τιποτα.

Και σας ειπα οτι ειμαι ασχετος μπας και βοηθησει καποιος αλλα........

αλλα και αυτος που μου την εδωσε δεν ηξερε τι εδινε ;D ;D

Πάντως πέραν της πλάκας, για μένα τα χρόνια από 1975 - 1987 είναι Japan είτε μιλάμε για Fender είτε για Gibson (ρεπλίκες 4ever).

Οντως μαυρα χρονια για τις δυο μεγαλες κυριες,για αυτο και τους ειχαν παρει τα βρακια οι Ιαπωνες...

(Πάντως η deluxe 76 που αγόρασα από τον SF παίζει και παραπαίζει. Μπορεί και να έχω χαμηλά  στάνταρ, δεν ξέρω.  ;D)

Ειπαμε υπαρχουν και εξαιρεσεις... :) (ειδικα η Deluxe επειδη δεν ηταν ποτε "παραδοσιακες" Gibson σε ολη τη δεκαετια του 70 "παιζουν")

Trending...

Νέα θέματα

Back