Αυτη του 2014 ποια είναι;H πιο σωστή non-custom shop '54 RI είναι η 2014. Οι άλλες έχουν κίτρινα μπράτσα, non vintage correct. Καμία όμως από αυτές δεν είναι για μένα σωστή αφού είναι poly over nitro. Εγώ δε θα 'δινα λεφτά για τέτοια κιθάρα, εκτός των άλλων γιατί δεδομένα μόλις η Fender βγάλει κάποιο μοντέλο με flash nitro undercoat, αυτές θα πουλιούνται στα καλάθια.
Αν θες σωστή πρέπει να πας στην '56 RI.
Ναι, η 60th anniversaryΑυτη;
![]()
60th Anniversary 1954 American Vintage Stratocaster
This special guitar honors the Stratocaster guitar's very first model year as an "exciting new instrument" with a tone "as new and different as tomorrow," and is reverently crafted with a rich selection of features, appointments and accessories.www.fuzzfaced.net
Nitro over poly. Oι καθαρές flash coated nitro AVRIs είναι 2012-2017. Tουλάχιστον αυτό λένε στα fora.H 70th anniversary ειναι Nitro πάντως.
Δεν ξέρω, πάντως όταν ειναι nitro over poly το λέει "Finish: Gloss Nitrocellulose over Polyurethane Lacquer" πχ σε αυτη:Nitro over poly.
Κάπου υπάρχει ένα νήμα "μα πώς παίρνει ακριβες κιθάρες"...διάβασέ το.Μάλιστα... μάλιστα... βλέπω τις τιμές και δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι το rate των διαζυγίων στην περιοχή του κ. συνήγορου θα πρέπει να έχει εκτοξευτεί....
ΥΓ: Τελικά το τέχνασμα με την επαγγελματική κάρτα στους γάμους πρέπει να αποδίδει![]()
Φίλος δεν νομίζω ότι η αγορά να προέλθει από... αυτοσυγκράτηση στην κατανάλωση καφέΚάπου υπάρχει ένα νήμα "μα πώς παίρνει ακριβες κιθάρες"...διάβασέ το.
Θα άνοιγα και ένα ακόμα, γιατι ο γάμος φέρνει σε εμένα κιθάρες, αλλά δεν αφορά όλους![]()
Μια χαρα θα έρθει.Φίλος δεν νομίζω ότι η αγορά να προέλθει από... αυτοσυγκράτηση στην κατανάλωση καφέ![]()
Πολυ ωραίο το συγκριτικο!@LK έχεις δίκιο. Για να εξιλεωθώ έφτιαξα με τη βοήθεια του Deepseek ένα συγκριτικό chart των reissues:
Προβολή συνημμένου 50627
Άρα ο period correct κ. συνήγορος πάει ντουγρού για την 70th anniversary που είναι η πλησιέστερη και καλορίζικη...συγκριτικό chart των reissues
Δεν είναι σωστό.@LK έχεις δίκιο. Για να εξιλεωθώ έφτιαξα με τη βοήθεια του Deepseek ένα συγκριτικό chart των reissues:
Προβολή συνημμένου 50627
Προσεχε γιατι αυτο εγινε και με τον γάιδαρο του χοτζα....δεν ξερω αν επαιζε κιθαρες, αλλα ειχε εκπαιδευτεί σχεδον αψογα. Λεω σχεδον αψογα γιατι στο τελος κατι στράβωσε.Μια χαρα θα έρθει.
Αν σου πω ότι χθες ξέχασα να φάω κιόλας
166 € / μηνα σε 18 ατοκες.....μην ξανα αρχισω για τους καφεδες και τις πιτσαρίες
![]()
Εγώ κάνω τον γάιδαρο του Χότζα σχεδόν 20 χρόνια τωρα......Προσεχε γιατι αυτο εγινε και με τον γάιδαρο του χοτζα....δεν ξερω αν επαιζε κιθαρες, αλλα ειχε εκπαιδευτεί σχεδον αψογα. Λεω σχεδον αψογα γιατι στο τελος κατι στράβωσε.
Prs και να μου χαρίσεις δεν παίρνωαγοραζουν τις ακριβες PRS.....![]()
Οι τελευταίες αγορές είναι στοχευμένες.Άρα ο period correct κ. συνήγορος πάει ντουγρού για την 70th anniversary που είναι η πλησιέστερη και καλορίζικη...
Στηρίζω ανεπιφύλακτα.Θέλω ό,τι πιο κοντά στο original....στο πρώτο.