- Πόντοι
- 1,158
Γενικά αν θέλεις να παίξεις metal η Stratocaster δεν είναι η ιδανική λύση. Από την άλλη τόσο ο dave murray των iron maiden όσο και ο yngwie malmsteen παίζουν μέταλ με stratocaster, οπότε ποιος είμαι εγώ που θα σου πω ότι η στρατοκαστερ δεν μπορεί να παίξει μεταλ. Βέβαια οι stratocaster που έχουν εκείνοι διαφέρουν πολύ από τη δικιά σου.Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα θα ήθελα να μου μιλήσεις λίγο για τα αρνητικά σημεία,επίσης θα ήθελα να μου πεις κ για την tele.ολη αυτή η ιστορία με τον μαγνήτη που θέλω να αλλάξω είναι γτ παίζω κ metal κ ο μόνος της stato δεν παίρνει κ πολύ ωραία το γκάζι,δεν είναι γεμάτος ο ηχος
Το θέμα είναι τι ακριβώς θέλεις να παίξεις και να πας στοχευμένα σε εκείνον τον ήχο. Το θέλω να παίξω metal από μόνο του δεν σε βοηθάει. Π.χ. αν κάνεις την κιθάρα σου ολόιδια με την κιθάρα του dave murray, δεν σημαίνει ότι θα μπορέσεις να βγάλεις ήχο metallica. Και δεν υπάρχει μία κιθάρα η οποία να μπορεί να τα παίζει όλα. Στην τελική αν είναι να σου βγει η αναβάθμιση των μαγνητών ακριβή, καλύτερα να επενδύσεις σε μία δεύτερη κιθάρα ώστε να μπορείς να παίξεις περισσότερα πράγματα χωρίς να χάσεις και αυτά που μπορεί να παίξει η stratocaster.
Μία που ρώτησες, στην κιθάρα που έχεις εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το tremolo system. Το θεωρώ σχεδόν μη χρησιμοποιήσιμο. Και δεν χαίρομαι την εμπειρία, και η κιθάρα ξεκουρδίζεται αμέσως. Το οποίο βέβαια συμβαίνει με οποιοδήποτε tremolo arm κιθάρας κάτω των χιλίων ευρώ. Οπότε απλά δεν το χρησιμοποιούσα. Επίσης δεν μου άρεσε καθόλου το μανίκι μετά το 8ο τάστο. Έχω μεγάλα δάχτυλα και δεν μπορούσα να παίξω ούτε καν ένα απλό ακόρντο, στριμώχνονταν πολύ. Κατά τα άλλα, για τα χρήματα της είναι τίμια επιλογή.