Καλά έκανα και δεν έκοψα.
Λάθος κατά την γνώμη μου.
Και για την δική σου μουσική,που μου άρεσαν αρκετά 2 - 3 κομμάτια και για το EZ.
Η μουσική σας απευθύνεται σε ένα ώριμο ηλικιακά κοινό,το οποίο συντηρή σε μεγάλο μέρος την αγορά,ας πούμε 30+,απλά θέλει να έχει κάτι στα χέρια του,ένα βινύλιο,ένα όμορφο εξώφυλλο,κάτι να διαβάσει,μερικές φωτογραφίες να δεί.
Αν μπείτε στο bandcamp,θα δείτε και σας παρακαλώ και τους 2 να το κάνετε κάποια στιγμή στον ελεύθερο σας χρόνο,οτί σε διάφορες κυκλοφορίες όπου έχουν κοινά με την μουσική που παράγετε,τα βινύλια είναι sold out,σε μερικές περιπτώσεις καί τα cds,(σχεδόν όλοι δίνουν και το digital μαζί με την αγορά) ενώ κυκλοφορίες που είναι αποκλειστικά σε digital,από τους ίδιους καλλιτέχνες,ακόμη και αν είναι ισάξιες,δέν έχουν την ίδια απήχηση και αυτό φαίνεται και από την συμμετοχή στο πλαίσιο δεξιά,support by.
Το μόνο θέμα που πρέπει να τεθεί προς συζήτηση,είναι ο υπολογισμός κόστους και οι προσδοκίες.
Οι προσδοκίες φυσικά έχουν να κάνουν με τo υλικό,την παρουσία του καλλιτέχνη,την βάση θαυμαστών κ.α
Δέν είναι καθοριστικό σε μιά παγκόσμια αγορά,αλλά βοηθάει.
Με ανθρώπους που ξέρουν τι κάνουν μιλάω,δέν χρειάζεται να πώ οτί δεν τυπώνουμε 3.000 βινύλια και cds και μετά λέμε δέν μας πήγε καλά αυτό.
Πραγματικά το λέω και σπαράζει η καρδιά μου.
Ο αγαπητός ΕΖ,με τόση σκηνική παρουσία,με τέτοιες δυνατότητες και ένα είδος που σε βινύλιο πουλάει σαν τρελό,να μήν έχει ένα στο bandcamp,που θα έπρεπε να είναι ΟΛΑ,θα έπρεπε να απολύσει το management του χθές.
Αν το κάνει ο ίδιος,να αυτοαπολυθεί.