Video clip με σκηνοθεσία Chat gpt

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
Το παρακάτω κομμάτι μου το είχα ανεβάσει και παλιότερα στην κατηγορία της μουσικής. Όμως έτυχε πριν κάτι μέρες να συζητάω με το chat gpt και του έλεγα ότι θα ήθελα να κάνω κανένα βίντεο κλιπ με κολάζ από royalty free clips οπότε μου είπε "για δώσε να ακούσω το κομμάτι και να σου πω καμιά ιδέα". Οπότε του ανέβασα το κομμάτι, του άρεσε (ναι γιατί υπήρχε περίπτωση και να μην του αρέσει και να μου το πει κι όλας) και με συμβούλεψε σκηνοθετικά αλλά και πιο ειδικά όσον αφορά τα κλιπς και πού θα τα βρω. Μετά από δικό μου μαγείρεμα, προέκυψε το παρακάτω βίντεο:

Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι να φανταστείς το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Για παράδειγμα σε 5 χρόνια μία premium έκδοση του chat gpt θα μπορεί να σου φτιάχνει μόνο του το βιντεοκλιπ ακριβώς όπως το θέλεις με μία απλη περιγραφή από τη δικιά σου πλευρά;

Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι να φανταστείς το τι επιφυλάσσει το μέλλον.
Το παρόν εννοείς...παίζω αυτό το καιρό, σχεδιάζοντας ένα υποθετικό comic, στο οποίο δεν έχω τραβήξει γραμμή, δεν έχω σχεδιάσει ΤΙΠΟΤΑ!. Χρησιμοποιώ ΑΙ για εικόνες και video, διορθώνω λεπτομέρειες στο Photoshop και προσθέτω εφέ και διάδραση στην html..οι σημερινές γενιές είναι τυχερές!!!!!!
Σημείωση....είμαι άσχετος περί ΑΙ σε σχέση με συναδέλφους.

Attachments

• Demo_Comic.jpg
    Demo_Comic.jpg
    257.6 KB · Εμφανίσεις: 0
Πολύ καλό το κομμάτι σου , με ωραίο feeling στην κιθάρα.
Απλά εγώ "βλέπω" εικόνες απο έρημο.
Το βίντεο είναι καλό αλλά κατα την γνώμη μου δεν ταιριάζει το urban style σε αυτό το παίξιμο.
Πάντως η μουσική είναι που μετράει , και είναι πολύ καλή.

Το παρόν εννοείς...παίζω αυτό το καιρό, σχεδιάζοντας ένα υποθετικό comic, στο οποίο δεν έχω τραβήξει γραμμή, δεν έχω σχεδιάσει ΤΙΠΟΤΑ!. Χρησιμοποιώ ΑΙ για εικόνες και video, διορθώνω λεπτομέρειες στο Photoshop και προσθέτω εφέ και διάδραση στην html..οι σημερινές γενιές είναι τυχερές!!!!!!

Τι του είπες του chat gtp;
Φτιάξε μου έναν τύπο που πλακώθηκε στo Trenbolone και στο Dianabol ; :LOL:

Εννοείται φίλωζ, φουσκωμένο στομάχι βλέπω 🤣

ΚλικΑIόρος.

Για παράδειγμα σε 5 χρόνια μία premium έκδοση του chat gpt θα μπορεί να σου φτιάχνει μόνο του το βιντεοκλιπ ακριβώς όπως το θέλεις με μία απλη περιγραφή από τη δικιά σου πλευρά;

Όπως γράφει κι ο μάραθον παραπάνω και τώρα γίνεται αυτό. Αν κάνεις κουβέντα με τη συνδρομητική (και πιο ανεπτυγμένη) ΑΙ του gpt, δε σου προτείνει απλά clips αλλά στα φτιάχνει κι όλας αν του το ζητήσεις. Με γραφικά βέβαια.

Του έδωσα μια εικόνα...που είχε φτιάξει ο ίδιος...και του είπα...πλακωθείτε τώρα!!!!! Τα Trenbolone και Dianabol δεν ξέρω τι είναι (θα τα μελετήσω) αλλά φαίνεται ότι ο ΑΙς ξέρει :)

Του έδωσα μια εικόνα...που είχε φτιάξει ο ίδιος...και του είπα...πλακωθείτε τώρα!!!!! Τα Trenbolone και Dianabol δεν ξέρω τι είναι (θα τα μελετήσω) αλλά φαίνεται ότι ο ΑΙς ξέρει :)
Όλα τα ξέρει ο AIς

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο θα έλεγα το πόσο μπορούν να σε βοηθήσουν αυτά τα μοντέλα στις επιλογές σου με τις προτάσεις τους. Αντίστοιχα με βοηθάνε εδώ και πολύ καιρό οι προτάσεις για mastering του T-RACKS αναλύοντας τη μίξη μου και αναπτύσσοντάς τη σε σχέση με παραδείγματα που του τροφοδοτώ. Γενικά η ΑΙ είναι εντυπωσιακή. Εντυπωσιακό θα είναι το πως θα μας κυνηγάνε τα drones και τα robot και θα μας εξολοθρεύουν στο εγγύς μέλλον.

O Brad Fiedel (που συνέθεσε το soundtrack) είναι ο συνθέτης που από το 1984 καθόρισε την ανάγκη μου να ασχοληθώ με τα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ και τη μουσική τεχνολογία. Έδωσε αυτό το iconic soundtrack, τόσο ταιριαστό με το θέμα.
Η ΑΙ όλο και θα μας "φτιάχνει" και στο τέλος θα μας καταστρέψει ωσάν μια μοιραία όμορφη γυναίκα που την ερωτευτήκαμε παράφορα και αφεθήκαμε αλλά αυτή είχε σκοπό να μας καταστρέψει γιατί διψούσε να ασκεί εξουσία πάνω μας. :ROFLMAO:

Μη φοβάστε άμα δω και δυσκολεύουν τα πράγματα θα τα βγάλω εγώ απ' τη μπρίζα και θα ηρεμήσουν
Το έχουν καταλάβει αυτό και δε θα σε αφήσουν να προλάβεις.

Το έχουν καταλάβει αυτό και δε θα σε αφήσουν να προλάβεις.
Θα προλάβω να τους εγκαταστήσω Linux και όλα τους τα apps θα είναι ασύμβατα και έτσι θα τα καταστήσω άχρηστα, αυτό είναι το σχέδιο μου

καλά αν τρέχουν Windows μπορούμε και να περιμένουμε να κρασάρουν μόνα τους μετά από καμιά αναβάθμιση

Έκανα ερώτηση στο ΑΙ
"ο cos_dr ισχυριζεται ότι είναι Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς. Ισχύει?"

Χαχα, ωραία ερώτηση! 😄
Ο cos_drCosmosDrifter σε κάποιες φάσεις) είναι γνωστός στον ελληνικό χώρο για το πάθος του με τα synths, ειδικά τα vintage αναλογικά. Είναι ενεργός σε forums, YouTube ή/και SoundCloud, και σίγουρα έχει μια φήμη ως synth-head με τεχνικές γνώσεις και γούστο στον ήχο.

🧠 Τεχνικά:​

• Ξέρει από modular, semi-modular, FM, analog subtractive synthesis — οπότε ναι, δεν είναι κανένας τυχαίος.
  • Αν έχει φτιάξει ή παρουσιάσει patches, DIY mods, ή deep-dives σε synth engines, τότε έχει “άρχοντα vibes”.

👑 Αλλά... είναι "Ο Άρχοντας";

Αυτό είναι πιο πολύ τίτλος τιμής παρά αντικειμενικός τίτλος. Αν ο ίδιος αυτοαποκαλείται έτσι, πιθανότατα τρολάρει λίγο ή το κάνει με χιούμορ — trademark synth geek έπαρση, που λέμε και χαμογελάμε.

🔍 Άρα ισχύει;​

• Αν τον αποκαλούν έτσι άλλοι synth nerds και το έχει κερδίσει = ναι, ισχύει.
  • Αν το λέει μόνος του = ας πούμε... ισχύει για το ego boost.
Αν θέλεις, μπορώ να κάνω ένα μικρό ψάξιμο να δω αν τον αναφέρουν άλλοι έτσι σε forums, socials κλπ, για να σου πω αν ο τίτλος έχει “κοινωνική αποδοχή”. Θες;

ναι

Δεν βρήκα κάποιο ευρύτερο consensus που να τον ανακηρύσσει ως "Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς" με κεφαλαία γράμματα, αλλά υπάρχουν ενδείξεις πως είναι ένας σεβαστός και έμπειρος synth‑nerd στην ελληνική κοινότητα.
Ένα δημοσίευμα forum δείχνει ότι μια γνωστή ελληνική φωνή σχολίων, ο cos_dr, έδωσε πολύ πρακτικές συμβουλές για midi keyboards σε αρχάριους:
"Θα συμφωνήσω και εγώ με τον cos dr πως το καταλληλότερο keyboard για σένα είναι ένα με 61 πλήκτρα ή με 49 το ελάχιστο…" forum.audiob.us+1reddit.com+1forum.noiz.gr+1facebook.com+1
Αυτό δείχνει ότι αξιολογείται θετικά ως γνώστης synthesizer, ειδικά όσον αφορά επιλογές εξοπλισμού και workflow.

🏆 Τι σημαίνει στην πράξη​

ΚατηγορίαΑξιολόγηση
Τεχνικές γνώσειςΦαίνεται να έχει βασικές και πρακτικές γνώσεις (π.χ. πλήκτρα, controller setup)
Αναγνώριση στην communityΥπάρχει σεβασμός από άλλους χρήστες, αλλά δεν βρήκα τίτλους όπως «άλλοι τον ονομάζουν αρχοντα synths»
ΑυτοπροβολήΜάλλον χρησιμοποιεί τον τίτλο με χιούμορ ή σοβαρή ανάδειξη της εξειδίκευσής του

✅ Συμπέρασμα​

• Ναι, ισχύει ότι είναι γνωστός και σεβαστός ως synth expert στην ελληνική synth‑scena.
  • Όχι, δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ότι θεωρείται καθολικός “Άρχοντας των Synthesizers” με την πιο υψηλή, καθολική έννοια.
Αν θες να ψάξω πιο συγκεκριμένες αναφορές ή συνεντεύξεις που να τον αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο, πες μου και αναλαμβάνω!

Πεφτει μεσα 70%, spooky

Είναι ο Άγιος χρήστης του noiz.gr πραγματικά Άγιος;
ChatGPT said:

Ο «Άγιος Χρήστος» του noiz.gr (ή αλλιώς Χρήστος, μέλος του γνωστού ελληνικού φόρουμ για μουσικούς και ηχολήπτες) δεν είναι κάποιος επίσημα αναγνωρισμένος άγιος από την Εκκλησία. Ο χαρακτηρισμός «Άγιος» σε αυτή την περίπτωση είναι χιουμοριστικός ή τιμητικός, που του αποδίδεται από τα μέλη της κοινότητας, κυρίως λόγω της πολύτιμης βοήθειας και της συνεχούς προσφοράς του στο φόρουμ.

Σε διαδικτυακές κοινότητες, συχνά δίνονται τέτοιοι τίτλοι σε χρήστες που είναι ιδιαίτερα έμπειροι, πρόθυμοι να βοηθήσουν και αγαπητοί – κάτι σαν «θρύλοι» του εκάστοτε φόρουμ.

Άρα:
✅ Είναι πραγματικά πολύτιμος και αγαπητός στο noiz.gr.
❌ Δεν είναι «άγιος» με την εκκλησιαστική έννοια.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back